ممنون دوستان ..
از خريدش منصرف شدم ..
6220 خريدم .. از كمكتون ممنون ..
ممنون دوستان ..
از خريدش منصرف شدم ..
6220 خريدم .. از كمكتون ممنون ..
من هم فروختم......دليلش هم بماند...
گوشي بعديم iphon nano هست!!!
سلام دوستان من دوستم یه n78 داره که ورژنش 11.048 هست و می خوایم اپدیتش کنیم ولی وقتی به ایرانسل زنگ میزنیم و اس ام اس رو برامون میفرسته و ما وقتی می خوایم بازش کنیم این پیغام رو میده:feature not supported حالا ما موندیم باید چیکار کنیم ممنون میشم کمک کنید (نحوه اپدیت کردن رو هم بگید) چون خیلی هنگ میکنه در ضمن صفحه به سرعت خاموش میشه در حالی که ما زمان خاموش شدن رو روی 90 ثانیه تنظیم کردیم
Last edited by GHOST RECON; 24-01-2009 at 13:11.
سلام دوستان
من تو فکر این 78 هستم ؟ ان شاالله می گیرمش
1 _ نظر دوستانی که دارن ، راضی اند ؟
2 _ من تو یه فیلم از یوتیوب دیدم که نوویگیتور داره ؟ درسته ؟ نمی دونی چجوریاس ؟ یکی یه توضیح مبسوط می ده ، یا من اشتباه دیدم ...
فعلا همین ها
مرسی![]()
ضمن عرض تشکر از آقای روح الله توکلی و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که راهنمایی کردن
جاوای گوشیم درست شد. (با مستر ریست)
در مورد نویگیتور چیزی نمی دونم ولی navi whel که داره خیلی عالیه
با حرکت ساعتگرد و پادساعتگرد رو کلید جهتی میتونین توی منو ها حرکت کنین
البته قبلا باید تو تنضیمات اون رو on کرده باشین
مرسی
نمی دونم چرا به هر کی می گم نوویگیتور ، می گه نوی ویل رو می گی ؟
نوویگتور ، روی جی پی اس رو می گم ، مسیر یاب به قول اینوری ها
چطوره ؟ استفاده شده ؟ راضی هستید ؟ می فهمه ؟ عقلش می رسه ؟ یا راه هایی که می ده در حده باقالی هاست ؟
سوال بعدی ، فنلاند یافت می شود ؟ یا این که یافت می نشود ؟
مرسی![]()
اون دوست عزیزی که با پروداکت استرالیا اپدیت کرده بود یه تست میکنه گوشیو سایلنت کنه بعد عکس بگیره؟ انگار با این پروداکت صدای دوربین توی سایلنت قطع میشه
دوستان من که گفتم فوری هست لطفا یه کمکی بکنین ما پیش دوستمون ضایع نشیمسلام دوستان من دوستم یه n78 داره که ورژنش 11.048 هست و می خوایم اپدیتش کنیم ولی وقتی به ایرانسل زنگ میزنیم و اس ام اس رو برامون میفرسته و ما وقتی می خوایم بازش کنیم این پیغام رو میده:feature not supported حالا ما موندیم باید چیکار کنیم ممنون میشم کمک کنید (نحوه اپدیت کردن رو هم بگید) چون خیلی هنگ میکنه در ضمن صفحه به سرعت خاموش میشه در حالی که ما زمان خاموش شدن رو روی 90 ثانیه تنظیم کردیم
برو تو سایت ایرانسل تنظیماتش رو ببین دستی وارد کن توی گوشی
راستی زنگ میزنی به ایرانسل؟؟ این کد رو بزن خودش میفرسته:
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 6 مربع
پس این ورژن جدیدش واسه پروداکت فارسی کی میاد ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)