همون کرایسیس هست که از دید یه سرباز دیگه داستانش(سایکو)روایت میشه.
گرافیکشم نسبت به کرایسیس روانتره!
همون کرایسیس هست که از دید یه سرباز دیگه داستانش(سایکو)روایت میشه.
گرافیکشم نسبت به کرایسیس روانتره!
پس اینو بگیرم بهتره بیخیل اون یکی بشم؟ ( زیاد اهل بازی نیستم چون شنیدم این کیفیتش مخصوصا حالت های فیزیکیش خیلی عالیه می خواستم ببینم چیه در ضمن سیستمی که جدید خریدم رو هم امتحان کنم )
فرق آنچنانی با هم ندارن ولی وارهد رو بگیری بهتره!
lکرایسیس وارهد از نظر گرافیکی یه مقدار نسبت به کرایسیس بهبود پیدا کرده ولی خیلی محسوس نیست - (تکسچر برگ ها، تور دور سنگر ها و ... ) اما در عین حال موتور بازی بهینه تر شده و بازی روون تر از کرایسیس اجرا میشه.
به نظر من که خود crysis در کل ( overall ) از warhead بهتر بود
نه من با البرز موافقم نمی دونم پدرام عزیز چه چیز هایی رو در نظر می گیره که می فرماید که کرایزس از وارهد بهتر هست کرایزس اولی مشکلات زیادی داشت بدترینش همون برداشتن اسلحه و فشنگ هست. وارهد یه حالتی داره که از روی اسلحه ای که دستت هست رد میشی خودش فشنگاش رو برمیداره ولی توی کرایزس باید همش F میزدی تا برداره. کلا گیم پلی وارهد خیلی جذاب تر بود شخصیت سایکو خیلی باحال تر از نومد هست نومد رو اصلا قیافه اش رو نمی بینیم ولی از اونجایی که سایکو رو در دوربین سوم شخص می تونیم ببینیم ارتباط خوبی باهاش برقرار می کنیم کارهای سایکو خیلی کاماندویی هست و بسیار جذاب. روند داستان وارهد خیلی منطقی تر هست و بر خلاف کرایزس قایم موشک بازی های کسالت آور نداره. به هر حال من به نظر پدرام جان احترام می ذارم اینهایی که گفتم نظرات شخصی بنده هست ولی تا اونجایی که من دیدم کرازس باز ها وارهد رو بیشتر پسند کردند واسه همین تعجب کردم که پدرام کریزس اولی رو بیشتر پسند کرده. من خودم با وارهد خیلی شدید حال کردم
سلام. خب نسخه ی اول داستان کامل تری داشت و شخصیت nomad هم به مظر من خیلی جالب بود ، البته اشکالاتی دشات که شما ذکر کردین و به اون ها باید دقت تیر اندازی کم رو هم اضافه کنیم ، یعنی یک جورایی دقیق نمی شه نشونه گرفت و برای کشتن یک نفر باید کلی وقت صرف کرد! بر عکس این بازی ، وارهد بود که یک اکشن صرف حساب می اومد و جذابیت های خاص خودش رو داشت + شخصیت کله شق phsyco !
خوب مسایلی که شما ذکر کردی چیز هایی بوده که منطقا باعث ساخته شدن warhead شده
مواردی که همیشه تو نشخه بعدی بازی ها به اونها پرداخته میشه در راستای تکمیل gameplay
اما خود crysis هم از نظر طولانی تر بودن هم داستان و هم location های متنوع تر به نظر من از Warhead بهتر بود
نظر چند تا از دوستان و اشناها هم که هر دو رو تمام کردن هم همینه
در کل همون طور که گفتید برداشت ها شخصیه
آقا من بازیو گرفتم
بازی زیباییه، به نظر منم از کرایسیس بهتره
ولی یه مشکلی دارم
آخرای مرحله دو، سیو کردم، اومدم بیرون، حالا که میخوام برم تو، موقع load، سر 82 در صد گیر میکنه
سیستمم قویه، مراحل قبلی رو بدون هیچ مشکلی اجرا کردم
مشکل از بازیه یا ؟؟...!
سلام ...دوستان من نسخه فارسی ودوبله شده رو گرفتم چند هفته پیش البته وارهدش رو خیلی جالب دوبله شده ادم حال میکنه حتما یه بارم دوبله شده بازی کنید....................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)