امير جون جريان ماهواره چيه ؟؟
همون Dvbh داره ؟؟يا واقعآ رسيور داره :o
امير جون جريان ماهواره چيه ؟؟
وای که اگه این رزولوشن رو امنیا اصلی بود چی میشد !!!
دیگه دلیلی برای انتخاب نکردن این گوشی نبود...
ظاهرا این شروع ویندوز موبایل های سامسونگه...
دوست بزرگوار من ساده پس باید روی چه حسابی به هوای اسم مایکروتل گوشی را گرونتر بخرم؟حالا این به کنار تکنسین شرکت که بنظر میاد اصلا دقت و یا سواد فنی کافی هم نداره روی چه اصلی با وجود اشکال موجود به من میگه مشکلی نیست و گوشی و باتریش سالمه! خوب گارانتی های متفرقه هم همینطور هستند پس دیگه نباید باعتبار گارانتی معتبر بیهوده پول بیشتری داد.
ارادتمند
سلام دوست عزیز .
شما تهران هستی عزیز ؟ پیشنهاد میکنم فقط برین دفتر مرکزی مایکروتل .
در هر صورت هم حق با شما هستش و هم با مایکروتل . به هر حال امیدوارم مشکلتون حل بشه .
DMB با ----H فرق داره . DMB حدود 12 کانال ماهواره ائی و چند کانال رادیویی رو میتونه از ماهواره دریافت کنه . البته این قابلیت از سال 2005 توسط کره روی گوشیها اومده و فقط هم در کره کابرد داره .جريان ماهواره چيه ؟؟
اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل سیمبیان سری 60 تاچ .... اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل WM 7 همگی در سال 2009 معرفی میشن .
مخلصیم .
خوب کدوم ماه 2009
این خیلی مهمه اگه سه ماهه اول باشه که عالی میشه براش
امیر تو خودت اینو باور میکنی؟ آخه کی اینقد حافظه رو گوشیش لازم داره؟جدیدترین گوشی سامسونگ با دوربین 12 مگاپیکسل و زوم اپتیکال و 256 گیگابایت حافظه داخلی از نوع SSD و 4 اینچ صفحه نمایش از نوع AMOLED و رزولوشن HD واسه سال 2009 داره آماده میشه .
کف میکنیم...................................... ..........................
از انجمن نوکیا خبر میرسه دارن به مرز انحلال میرسن !!!!![]()
سلام بر همه.......راستی جریان امنیا جدید چیه؟؟؟
رام و رم با چه سرعتی؟؟؟
تو هم جا کار میکنه؟؟؟
راستی ویندوز 7..........تو سه ماه اول هست؟؟؟؟
واسه ایرانش یه اسپیکر 5000W بزاره روش کافیه
اگه با این همه امکانات صفحش تاچ نباشه من خودم و میکشم![]()
Last edited by saman65; 04-11-2008 at 03:40.
256 Gb :o
بابا يه چيزي بگن كه بشه باور كرد مثلآ 20 يا حداكثر 100 گيگ !!256 گيگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)