کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبالايي SDAT با حجم 41.33 و پاييني DAT (بدون آپديت كردن انجين و به صورت دستي) با حجم 24.1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبالايي SDAT با حجم 41.33 و پاييني DAT (بدون آپديت كردن انجين و به صورت دستي) با حجم 24.1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعيد جان خوب يادمه سال 2005 بود فك كنم ورژن 10 مك آفي كه حيلي قوي بود و هميشه از طرفداراش بودم
اما چرا حالا اين فدر ضعيف شده معمولا تو ي تست ها آخره آحه چرا؟؟؟
هنوز هم مك آفي بهترينه . البته در كل نسخه هاي اينترپريز قوي تر و سبكتر از ديگر نسخه ها هست. و اينكه اگر شما به مقايسه اي كه نماينده مك آفي انجام داده نگاه كنيد ميبينيد كه مك آفي يه امكاناتي داره كه مثلا نود 32 كه همه جا رتبهي اول رو مياره ، نداره. مثلا همين محافظت از خود مك آفي كه نود 32 نداره و شما ميتونيد به راحتي تمام فايل هاي نود 32 رو پاك كنيد بدون اينكه صداش در بياد.(منظورم اينه كه زياد تو بهر اين مقايسه ها نرو)
كسي با نسخه 8.5 تحت شبكه كار كرده ميخواستم بدونم از كجا ميتونم agent جديد را دريافت كنم سايت خودش كه به ايراني ها اجازه نميده اگر كسي خارج از ايران است ميتونه برام دريافت كنه ممنون ميشوم
سلام دوستان عزیز
من از آنتی ویروس version 8.0i McAfee استفاده میکنم . همونطور که میدونید ، آپدیت این ورژن از مک آفی بصورت SuperDAT.exe باید دانلود بشه و بعد از اجرا مک آفی به روز میشه !
حالا مشکل من :
دفعه ی آخری که به یکی از سایتهای اینترنتی برای دانلود آخرین آپدیت به شکل SuperDat رفته بودم ، متاسفانه بعد از یک ساعت و نیم دانلود آپدیت ( با خط Dial-up ) ، وقتی SuperDat رو از حالت فشرده خارج کردم ، دیدم که حاوی فایل اجرایی یعنی SuperDAT.exe نیست!!! برای اینکه بهتر متوجه بشید ، محتویات فایل دانلود شده بصورت عکس پایین هستش:
شما فقط یه فایل اجرایی Validate.exe رو توی شکل بالا میبینید و منم روش کلیک کردم ، ولی فقط یه صفحه ی سیاه (داس) باز میشه و سریع بسته میشه !!!
حالا منو راهنمایی کنید که با این آپدیتی که دانلود کردم ، چه جوری مک آفی رو به روز کنم؟؟؟ آیا روش خاصی داره؟؟
واقعا با این سرعت بسیار کم اینترنت برام مشکله که دوباره دنبال دانلود آپدیت برم ، لطفا کمکم کنید.
دوست عزیز حرفا میزنى !!!
همونطور که خودت میگى صرفا به مقایسه نماینده مک آفى بسنده کردى و مقایسه هاى دیگه رو ملاک نمیدونى!!!
شرکتهاى امنیتى براى محصولات خودشون تبلیغات گسترده انجام می دن ... از غلو بر روى نقاط قوت خودشون گرفته تا بزرگ نمایى نقاط ضعف رقیب و پنهان سازى نقاط ضعف خویش... پس نمیشه به آزمایشات و مقایسه هاى نماینده هاى شرکتها توجه زیادى کرد ( چون اونا صرفا به سود خودشون فکر میکنند تا امنیت بیشتر شما )
قدرت یه محصول امنیتى در جایى مشخص میشه که توسط کارشناسان حرفه اى و هکرها در آزمایشات سخت بهمراه رقیبان تست میشند و اونجا معلوم میشه چند مرده حلاجند
اگه یه نگاهى به آزمایشات حرفه اى بندازى متوجه نقاط ضعف بسیار مک آفى میشى ... همون نقاط ضعفى که سبب میشه از دید کارشناسان فاصله بسیارى بین کاسپر و نود 32 با مک آفى پیش بیاد
موفق باشید
فكر نكنم شما SDAT رو دانلود كرده باشيد. حجم SDAT ، چهل مگ هست.
آقا مجيد من كه تا حالا هيچ هشكالي از مك آفي نديدم(يعني نميتونم ببينم چون كارشناس نيستم) ولي در طول مدتي كه از مك آفي استفاده ميكردم ويروسي نشدم. اين يعني مك آفي ميتونه نيازهاي من رو برطرف كنه.
از راهنماييت ممنونم.
دوست عزيز اگه دوست داری محصول مک آفی خودت رو با استفاده از فايل SDAT آپديت کنی هميشه سعی کن از سايت هايی فايل رو بگيری که اطمينان بيشتری دارن ، تا دیگه به اين مشکل بر نخوری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)