لینک صفحه اول 4sharedخرابه،من با idm دانلود میکنم 5درصد نرفته قطع میشه، میشه جای دیگه آپلود کنید
لینک صفحه اول 4sharedخرابه،من با idm دانلود میکنم 5درصد نرفته قطع میشه، میشه جای دیگه آپلود کنید
با رپیدباز مستقیمش کن...
شاد باشی![]()
سلام.من نرم افزار اسمارت کام میخام واسه e66
با تشکر از Legend عزیز
لینک صفحه اول رو در 2 هاست با قابلیت ترمیم آپلود کردم
تقدیم به شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این نرم افزار گارمین که میگفتن فقط برای تهران جواب میده!!!
نقشه ی کل ایران رو داره؟ نقشه ی راهها؟
برای مسافرتها میشه ازش استفاده کرد؟
من که مشهد زندگی میکنم به دردم نمیخوره؟
اون قدیمیا بود فقط تهران رو داشت...کم داره همه شهر ها رو پوشش میده...مشهد هم فعلا" فقط خیابان های اصلی رو داره...! ولی جاده های بین شهریش کامله..!
شاد باشی![]()
دوست عزيز Legend بابت آموزش و نرم افزارgarmin ممنون ، من دانلودشون كردن ولي با ساخت فايلهاي SW.UNL و GMAPSUPP.UNL توي نرم افزار notpad مشكل دارم هر كاري مي كنم notpad فايلها رو به اين شكل GMAPSUPP.UNL.txt سيو مي كنه و با اون فرمتي كه شما فرموديد نمي تونم سيوشون كنم .
ممكنه لطفا راهنمايي كنيد
همون فایل ها رو بریزید تو گوشی و از طریق فایل منیجر گوشی مثل X-Plore نامشون رو تغییر بدید.
شاد باشی![]()
خب من نصب کردم و سالمه به سلامتی.
این نقشه ی مشهدو که نه اسم خیابونارو داره و نه هیچی! فقط چند تا خطه!!
برای من چاره ای ندارید دوستان!؟ اگه آدرسی چیزی دارید برای دانلود نقشه ی مشهد بدین لطفن.
در ضمن این نقشه های اسمارت کام روی گارمین جواب نمیدن؟
بعد اینکه یک مکان رو میخواهیم بهش بگیم تا کوتاهترین مسیرو بهمون نشون بده باید چیکار کنیم؟؟
یک مشکل کوچیک گرافیکی هم این نرم افزار برای من داره وقتایی که ازم سوال میکنه محیط گرافیکی خراب میشه!
شرمنده 1 دعاگوی هرکی جواب بده هستیم
Last edited by H@MID_2; 26-09-2009 at 10:31.
سلام , خسته نباشید .
میخواستم به اطلاع شما برسونم که نقشه تقریبا جامع و کامل بابل قراره با اولین UPDATE نقشه های گوگل در Google Maps قرار بگیره . که خودم اونو در گوگل مپ میکر ساختم .
اگه امکانش هست و میشه لطفا 2, 3 هفته دیگه که نقشه ها Update شدن اونو برای Garmin یا Smartcom آماده کنین تا نیازی به ارتباط با سرور گوگل و هزینه ی GPRS برای دیدن و استفاده ار اونا نباشه .
برای اطلاعات بیشتر :با تشکر : محمد رضاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)