سلام بچه ها چهطورین ؟ لگند جان مبارکه چند گرفتی ؟
--
من امروز احتمالا یه 82 می گیرم یه سوال دارم اول اینکه آیا تو انگیج ( بازی ) چون کیبوردش یه جوریه تو بازیای افقی مشکلی ندارین ، من خوره ی بازیم ... دوم اینکه به نظرتون سرعت این گوشی بیشتره یا 81 ؟
سلام بچه ها چهطورین ؟ لگند جان مبارکه چند گرفتی ؟
--
من امروز احتمالا یه 82 می گیرم یه سوال دارم اول اینکه آیا تو انگیج ( بازی ) چون کیبوردش یه جوریه تو بازیای افقی مشکلی ندارین ، من خوره ی بازیم ... دوم اینکه به نظرتون سرعت این گوشی بیشتره یا 81 ؟
3درود- وقتی گوشی را خاموش و روشن(Restart) می کم یه برنامه ای شروع به نصب کردن می کنه که قبلا این طوری نبود
اولا گوشيتون بايد هك شده باشه
بعد با X-Plore :
(به نقل از موبايلستان)برای رهایی از این مشکل باید فایلهای داخل پوشه Memory Card:\private\10202dce رو پاک کنید
كلا بايد بازي با اون دكمه هار بيخيال شيتو انگیج ( بازی ) چون کیبوردش یه جوریه تو بازیای افقی مشکلی ندارین
دي پد رديفي داره كه با همون ميشه كار كرد
البته قاب كريستالي هم هست كه روي دكمه ها رو ميپوشونه و كار با صفحه كليد رو راحت تر ميكنه
يه چيزي هم الان به فكرم رسيد اينه كه احتمالا در حالت فايل ترنسفر هم بتوني به اون پوشه دست پيدا كني و فايل هاشو حذف كني فقط بايد بري توي فولدر آپشن و اون تيك Hide protected operating .... رو برداري . واضحه كه گزينه Show hidden files هم بايد فعال باشه- وقتی گوشی را خاموش و روشن(Restart) می کم یه برنامه ای شروع به نصب کردن می کنه که قبلا این طوری نبود
مباركه چند گرفتي؟سلام
بچه ها منم بالاخره رم 8 گيگ Sandisk گرفتم...الانم دارم فول آلبوم داريوش ميريزم توش
سرعت گوشي هم همون طور كه مجتبي عزيز گفت فرقي نكرده...ولي با ابن رم ريدرش خيلي حال كردم...
يعني با فرمت هم درست نمي شه؟کلا رم های ان 82 خراب هستن
من که برای خودم را عوض کردم
چه ماركي خريدي و چند گيگ؟
دوستان ديگر نظري در رابطه با سوال من (پست994) ندارند؟
مبارک باشه
چند؟
با گارانتی ؟
اگه بازی و صدا برات مهمتر از امکانات ن82 مثل gps و سنسور و دوربین هست 100% ن81 بگیر.
دکمه هاش توی بازی مشکلی نداره چون اصلا" بازی های انگیج مخصوص همین چندتا گوشی هست پس 100% کاستمایز شدن برای گوشی ولی در عوض ن81 دکمه مخصوص بازی داره.
سرعت ن81 یه مقدار بیشتر چون سی پی یوش یه مقداری قوی تره ولی ن82 رم بیشتری برای باز کردن نرم افزارها در اختیارت میزاره
به, مبارک باشه
راستی دیگه مطمعنی مشکلات رم های خود ن82 رو نداره؟ رم قبلیت رو چه کردی؟ مغازه بر نمی داره؟ راستی 4 گیگش رو قیمت نداری؟
مطمئنی cpu ان81 از cpu ان82 قوی تره ؟؟
سلام ممنون
49000 تومان با گارانتي 5 ساله...
برخلاف اكثر بچه ها كه با رمشون مشكل دارند...من اصلا" مشكلي نداشتم...
4 گيگ حدود 27000 هست...
بله دوست عزيز سرعت 81 ،369 و 82 ،332 هست...
شاد باشي![]()
سلام عزیزان ، بالاخره گرفتمش ! فعلا دارم باهاش ور می رم ...
فکر کنم بر عکس باشه ، چون شنیدم 82 دو تا سی پیو داره ولی 81 یه دونه ... نمی دونم.بله دوست عزيز سرعت 81 ،369 و 82 ،332 هست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)