حسابداری...
حسابداری...
سلام
دوستان خواهشا هر کسی آموزشگاه یا هنرستان خوبی توی تهران میشناسه برای کنکور کاردانی پیوسته رشته معاری برام پ.خ کنه . خیلی فوریه.
ممنون.
سلام دوستان
نمیخوام ناامیدتون کنم خودم فنی حرفه ای بودم و سال 82 کنکور کاردانی دادم و تا کارشناسی ناپیوسته ادامه دادم و تمام مشکلات این مقاطع رو میدونم
تا جایی که امکان داره از ورود به این مقطع پرهیز کنید و یک سره برید کارشناسی بخونید
شاید الان متوجه این حرف من نشید ولی در آینده پس از دریافت این مدرک متوجه منظور من میشید
این نصیحت رو از طرح یه دوست بزرگتر داشته باشید
ممنونم bandary دعا کن من قبول شم حتما همین کارو می کنم
دوستان ببخشید گرفتن مدرک از دانشگاه سراسری شغلش تضمین نیست بعدش با ید چیکار کرد
امروز که 22 مه کارت های ورود به جلسه نیومد اگه یه رشته دیگه بود باید 2 ساعت قبل از موعد مقرر می یومد ولی هر وقت مال ماست سوا از دیگرونه...
امسال هر بلایی بود سر ما فنی و حرفه ها آوردن
اول از همه می خواستن کنکور ما رو حذف کنن
بعدش اومدن گفتن ثبت نام کنید همون روز اول که کارت ثبت نام رو ساعت هشت گرفتم دیگه از ساعت 9 به هیچکس توی شهر ما ندادن بعد سرو تهشو هم آوردن ثبت ناممون کردن گفتن که امتحان 26 شهریور هست
حالا هم که اطلاعیه دادن همه حوزه های امتحانی توی مرکز استانها هست
(یعنی من که توی رامسر هستم باید 5 ساعت توی ماشین بشینم برسم به ساری حالا جای شکرش باقی هست که رشته کامپیوتر بعد از ظهر هست )
اینم لینک اطلاعیه :
اینا می خوان با این کار خرجاشون رو کم کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اصلا با این مشکلات قبول شدیم رفتیم داخل اونقدر بدشانس هستیم که اون آموزشکده فنی رو می بندن
این وزیر آموزش و پرورش تا مارو دق نده ولکن نیست حالا با نسل های بعدی می خواد چکار کنه خدا میدونه
به نظر من که روی ما اسم نسل سوخته رو بزارن بهتره
یا اصلا به ما می گفتم برین بمیرین بیشتر حال می کردیم
از خدا می خوام وزیر آموزش و پرورش ...
اونقدر اعصابم خورده که اینطوری شدمشایدم اینطوری
یا شایدیم اینجوریم
خدا می دونه
سلام چرا كارت ها هنوز نيومده ؟ ؟؟
--
مسعود جان منم محمودآبادم بايد بيام ساري امتحان بديم؟؟؟!!!!
يعني هركي بايد بره مركز استان؟
آره عزیزم
این سرنوشتی هست که باید قبول کنیم
کارتا هم که هنوز نیومده معلوم نیست می خوان دوباره چه افتضاحی به بار بیارن
این کارتا نمیخواد بیاد؟؟؟
اگه نیاد می دونم چیکار کنم من یکی که دیگه دیونه شدم بس ما رو انگلکردن دارم ...
کشور هم قانون نداره هر جایی شکایت می کنیم همون همون می خوننش ...
برای مشاهده کارت شرکت در آزمون ورودي کارداني نظام جديد سال 1389 اینجا را کلیک نمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)