مشکل از باتری بود، ممنون
مشکل از باتری بود، ممنون
خب دوست عزیز یه راهنمایی چیزی، حالا باز میکنیم خودمان هم درست میکنیم، شما یه کمی بکن
دیگه تو 4 سال دانشگاه به اندازه کافی چیپست لحیم کردیم...
دوستان چراغ استپ عقب رو میتونیم خودمون عوض کنیم؟ من جلو رو عوض کردم، ولی عقب رو نه!
سلام
ببین من باز کردن روپوش روی ال سی دی رو میتونم بهت بگم
باز کردنش کار راحتیه
ببین تو این عکس پایینی 2تا فلش زدم.یعنی هم به سمت بالا میکشیش و هم به طرف خودت.اون قسمتی که فلشش به سمت بالاست یه دستتو بزار اونجا یعنی لبشو بگیر و بکش تا پین هاش از هم جدا بشه.
عکس پاییتر هم برای نشون دادن جای پین هاش.
خود ال سی دی هم که دیگه در میاری کار راحتیه.لامپ هاشم ال ای دی smd هست خودت باید وارد باشی
![]()
Last edited by total_overdose; 12-10-2010 at 03:50.
عقب كه ساده تره!
ببين موكت رو بزن كنار دستو ببر پشت چراغ كلا يك پيچه با انبردست (البته زياد فشار نيار) بچرخونش باز ميشه بعد چراغو بكش بيرون البته قبل سوكت رو جدا كن ها ... تا جايي كه يادمه پ سوكت + 1 پيچ داره ...
حتما هم اون اسفنجي رو بزن كه اب نره ... البته چراغ اسپرت معمولا فضاي خالي بيشتري داره و خيلي كيپ نيست مثل فابريك (رو بدنه)
آقا من در آوردم، این رو خود اون قسمت که در میاد پشتش هم 2 تا پین داره که اوت دو تا جا میره ولی حالت کشویی داره، عقب جلو میره همش
این پین ها که عکسش رو گذاشتی به هیچ جا گیر ندارند
مال من هم وقتی طرف ضبط نصب کرد یهو هر سه تاش سوخت و بعدا خودم عوض کردم.
البته دوستان استاد ما هستن بدون شک، ولی اون دوتا پین نیست. الان ماشین دستم نیست وگرنه برات عکس میگرفتم. دو طرف ساعت 2تا پیچ داره که اونو باز میکنی بعد بصورت کشوئی کل ساعت در میاد. پشتش کلا سه تاچراغ هست که تو یه چیزی جا میره، یه چراغ رو بکن برو نشون بده عینش رو بگیر...
برا در آوردنش هم باید یه نیم دوری هر چراغ رو با اون قابش بچرخونی.
مال من یکی از قاباش خراب بود، هرچی چراغ نو میذاشتم میسوزوند که دیگه جسش نبود اون کیو عوش کنم.
خوب الان این عکس رو پیدا کردم. فکر کنم این دوتا پیچی هست که نشون دادم. البته بدون باز کردن این هم میشه. ولی جا دستش اصلا خوب نیست!
Last edited by kasra_khan2003; 12-10-2010 at 17:57.
آره، من الان مشکلم اون قاب رو صفحه است که در آوردم، وتی جاش میندازم راحت عقب جلو میره، در نمیاد فقط حلش بدی میره عقب میکشی جلو
نمیدونم چه شکلی محکمش کنم
سلام
دو تا سوال داشتم در مورد 206 ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
اول اینکه 206 من تیپ 2 سفارشی هستش که ضبطش با معمولی ها فرق داره ، هر از گاهی بی دلیل کلا خاموش میشه اولین بار که بردم ایران خودرو بعد یه هفته تحویل دادن و 15000 هم گرفتن باز که این مشکل پیش اومد چندتا سرویس کار بردم که اخرش یکی گفت که مشکل اش تنها با ریسیت کردن درست میشه . ریسیت کرد و درست شد .
حالا می خوام بدونم چیکار کنم این مشکل پیش نیاد ؟
اگه پیش بیاد چجوری ریسیت کنم چون ظاهرا اسونه !
دوم اینکه دی 88 تحویل گرفتمش و از لحاظ فنی هم مشکل نداره اما تو سرعت که ترمز کنم عمرا وایسه !
یه چند متری کشیده میشه و نگران روزی ام که اتفاقی بیافته که 100% یه چند نفری رو زیر میکنم!
خواستم بدونم عادیه یا مشکل داره ؟
اگه abs نصب بشه حل میشه ؟
سپاس
این به abs بودن ربطی نداره شاید مشکل از بوستر ها یا لنت و دیسک باشه!دوم اینکه دی 88 تحویل گرفتمش و از لحاظ فنی هم مشکل نداره اما تو سرعت که ترمز کنم عمرا وایسه !
یه چند متری کشیده میشه و نگران روزی ام که اتفاقی بیافته که 100% یه چند نفری رو زیر میکنم!
خواستم بدونم عادیه یا مشکل داره ؟
اگه abs نصب بشه حل میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)