تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 506 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در مورد مشکل اول، اگه موقعی که اون صدا رو میشنوید روی Display مینویسه ECO MOD دلیلش اینه که باتری دقیقه مداوم کار کرده در حالی که ماشین خاموش بوده، و برای اینکه باتری بیخودی مصرف نشه خودبخود خاموش شده. معمولاً موقعی پیش میاد که ضبط یا چراغ ماشین روشن بوده قبلش، و مشکل خاصی هم نیست و یکی از امکانات ماشین بحساب میاد، در غیراینصورت دلیلش این میتونه باشه که باتری ضعیف شده و اگه هر دفعه که ماشین رو روشن میکنید این صدا میاد احتمالاً باتری مشکل داره. باید ببینید بین 11 تا 13 ولت هست یا کمتره، اگه کمتر بود اون رو به یه باتری ساز نشون بدید....
    مشکل از باتری بود، ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    کیلومتر ماشین چقدر هست؟؟
    اگه زیر 1000 هست کمی باهاش بساز ممکنه برطرف بشه اما اگه 1000 به بالا هست حتما ببر گارانتی ممکنه از گیرباکس یا دیسک و صفحه ... باشه

سلام دوست عزیز
    والا در آوردنش کار راحتیه اما درست کردنش کار شما نیست اگر که وارد نیستید چون لامپ هاش سوخته و برای تعویض هم باید لحیم کاری کنید
    خب دوست عزیز یه راهنمایی چیزی، حالا باز میکنیم خودمان هم درست میکنیم، شما یه کمی بکن
    دیگه تو 4 سال دانشگاه به اندازه کافی چیپست لحیم کردیم...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان چراغ استپ عقب رو میتونیم خودمون عوض کنیم؟ من جلو رو عوض کردم، ولی عقب رو نه!

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

خب دوست عزیز یه راهنمایی چیزی، حالا باز میکنیم خودمان هم درست میکنیم، شما یه کمی بکن
    دیگه تو 4 سال دانشگاه به اندازه کافی چیپست لحیم کردیم...
    سلام
    ببین من باز کردن روپوش روی ال سی دی رو میتونم بهت بگم
    باز کردنش کار راحتیه
    ببین تو این عکس پایینی 2تا فلش زدم.یعنی هم به سمت بالا میکشیش و هم به طرف خودت.اون قسمتی که فلشش به سمت بالاست یه دستتو بزار اونجا یعنی لبشو بگیر و بکش تا پین هاش از هم جدا بشه.
    عکس پاییتر هم برای نشون دادن جای پین هاش.
    خود ال سی دی هم که دیگه در میاری کار راحتیه.لامپ هاشم ال ای دی smd هست خودت باید وارد باشی

Last edited by total_overdose; 12-10-2010 at 03:50.

5. 5 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

دوستان چراغ استپ عقب رو میتونیم خودمون عوض کنیم؟ من جلو رو عوض کردم، ولی عقب رو نه!
    عقب كه ساده تره!
    ببين موكت رو بزن كنار دستو ببر پشت چراغ كلا يك پيچه با انبردست (البته زياد فشار نيار) بچرخونش باز ميشه بعد چراغو بكش بيرون البته قبل سوكت رو جدا كن ها ... تا جايي كه يادمه پ سوكت + 1 پيچ داره ...
    حتما هم اون اسفنجي رو بزن كه اب نره ... البته چراغ اسپرت معمولا فضاي خالي بيشتري داره و خيلي كيپ نيست مثل فابريك (رو بدنه)

7. 2 کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    ببین من باز کردن روپوش روی ال سی دی رو میتونم بهت بگم
    باز کردنش کار راحتیه
    ببین تو این عکس پایینی 2تا فلش زدم.یعنی هم به سمت بالا میکشیش و هم به طرف خودت.اون قسمتی که فلشش به سمت بالاست یه دستتو بزار اونجا یعنی لبشو بگیر و بکش تا پین هاش از هم جدا بشه.
    عکس پاییتر هم برای نشون دادن جای پین هاش.
    خود ال سی دی هم که دیگه در میاری کار راحتیه.لامپ هاشم ال ای دی smd هست خودت باید وارد باشی

آقا من در آوردم، این رو خود اون قسمت که در میاد پشتش هم 2 تا پین داره که اوت دو تا جا میره ولی حالت کشویی داره، عقب جلو میره همش
    این پین ها که عکسش رو گذاشتی به هیچ جا گیر ندارند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا من در آوردم، این رو خود اون قسمت که در میاد پشتش هم 2 تا پین داره که اوت دو تا جا میره ولی حالت کشویی داره، عقب جلو میره همش
    این پین ها که عکسش رو گذاشتی به هیچ جا گیر ندارند
    مال من هم وقتی طرف ضبط نصب کرد یهو هر سه تاش سوخت و بعدا خودم عوض کردم.

البته دوستان استاد ما هستن بدون شک، ولی اون دوتا پین نیست. الان ماشین دستم نیست وگرنه برات عکس میگرفتم. دو طرف ساعت 2تا پیچ داره که اونو باز میکنی بعد بصورت کشوئی کل ساعت در میاد. پشتش کلا سه تاچراغ هست که تو یه چیزی جا میره، یه چراغ رو بکن برو نشون بده عینش رو بگیر...

برا در آوردنش هم باید یه نیم دوری هر چراغ رو با اون قابش بچرخونی.

مال من یکی از قاباش خراب بود، هرچی چراغ نو میذاشتم میسوزوند که دیگه جسش نبود اون کیو عوش کنم.

خوب الان این عکس رو پیدا کردم. فکر کنم این دوتا پیچی هست که نشون دادم. البته بدون باز کردن این هم میشه. ولی جا دستش اصلا خوب نیست!

Last edited by kasra_khan2003; 12-10-2010 at 17:57.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

مال من هم وقتی طرف ضبط نصب کرد یهو هر سه تاش سوخت و بعدا خودم عوض کردم.

البته دوستان استاد ما هستن بدون شک، ولی اون دوتا پین نیست. الان ماشین دستم نیست وگرنه برات عکس میگرفتم. دو طرف ساعت 2تا پیچ داره که اونو باز میکنی بعد بصورت کشوئی کل ساعت در میاد. پشتش کلا سه تاچراغ هست که تو یه چیزی جا میره، یه چراغ رو بکن برو نشون بده عینش رو بگیر...

برا در آوردنش هم باید یه نیم دوری هر چراغ رو با اون قابش بچرخونی.

مال من یکی از قاباش خراب بود، هرچی چراغ نو میذاشتم میسوزوند که دیگه جسش نبود اون کیو عوش کنم.

خوب الان این عکس رو پیدا کردم. فکر کنم این دوتا پیچی هست که نشون دادم. البته بدون باز کردن این هم میشه. ولی جا دستش اصلا خوب نیست!

آره، من الان مشکلم اون قاب رو صفحه است که در آوردم، وتی جاش میندازم راحت عقب جلو میره، در نمیاد فقط حلش بدی میره عقب میکشی جلو
    نمیدونم چه شکلی محکمش کنم

داره خودمونی میشه narmine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    in your heart

پيش فرض 206

سلام

دو تا سوال داشتم در مورد 206 ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

اول اینکه 206 من تیپ 2 سفارشی هستش که ضبطش با معمولی ها فرق داره ، هر از گاهی بی دلیل کلا خاموش میشه اولین بار که بردم ایران خودرو بعد یه هفته تحویل دادن و 15000 هم گرفتن باز که این مشکل پیش اومد چندتا سرویس کار بردم که اخرش یکی گفت که مشکل اش تنها با ریسیت کردن درست میشه . ریسیت کرد و درست شد .
    حالا می خوام بدونم چیکار کنم این مشکل پیش نیاد ؟
    اگه پیش بیاد چجوری ریسیت کنم چون ظاهرا اسونه !

دوم اینکه دی 88 تحویل گرفتمش و از لحاظ فنی هم مشکل نداره اما تو سرعت که ترمز کنم عمرا وایسه !
    یه چند متری کشیده میشه و نگران روزی ام که اتفاقی بیافته که 100% یه چند نفری رو زیر میکنم!

خواستم بدونم عادیه یا مشکل داره ؟
    اگه abs نصب بشه حل میشه ؟

سپاس

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوم اینکه دی 88 تحویل گرفتمش و از لحاظ فنی هم مشکل نداره اما تو سرعت که ترمز کنم عمرا وایسه !
    یه چند متری کشیده میشه و نگران روزی ام که اتفاقی بیافته که 100% یه چند نفری رو زیر میکنم!

خواستم بدونم عادیه یا مشکل داره ؟
    اگه abs نصب بشه حل میشه ؟
    این به abs بودن ربطی نداره شاید مشکل از بوستر ها یا لنت و دیسک باشه!

13. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •