تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 241 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این ارور بخاطر اینه که یه برنامه اتوران میخواد اجرا بشه ولی شما نمیزاری و CD رو از سی دی رام در میاری برای همین میگه CD رو بزار تا اجراش کنم
    این مشکل رو من با همه سی دی ها دارم و هیچ برنامه ای از سی دی در حال اجرا نیست که من سی دی رو در میارم. حتی با dvd ها هم همین مشکل هست. و باید چند بار روی canel کلیک کنم تا بره و هر وقت به صفحه my computer میام دوباره همین پیغام میاد. خیلی اذیت می کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    من سیستمم یه ویروسی گرفته که کلا موتورم اومده پایین
    وقتی که به اینترنت وصل می شم . حتی یه صفحه هم محض رضای خدا باز نمی کنه. با آنتی ویروس های nod32 kaspersky هم اسکن کردم هیچی پیدا نکردن . تا حالا 5 تا ویندوز عوض کردم . هر موقع که اینجور می شه جز نصب یه ویندوز جدید هیچ کاری نمی تونم بکنم . اسم این ویروس چیه ؟ چطور میشه پاکش کرد ؟ ...؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام و خسته نباشيد، من تازه اومدم و از اطلاعاتي كه نوشتين خيلي استفاده كردم و خيلي هم مفيد بود. ولي در حال حاضر لپ تاب من توي خونه مشكل پيدا كرده آن هم اينه كه وقتي كه با dial up وصل مي شم كامپيوتر وصل ميشه ولي explorer كانكت نميشه ، وقتي به internet option مي رم مي بينم كه گزينه never dial up كليك خورده و هر كاري مي كنم كه گزينه ديگري رو كليك كنم اجازه نميده ، شما مي تونيد راهنمائيم كنيد؟ ممنون ميشم.

در آغاز فعالیت afshin160's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام........
    دوست عزيز يه سوال ...
    دوستي سيستمش ويروسي شده و از من خواست كه به شما بگم ...... چون internet Explorer اون از كار افتاده ...
    سوال : يه ويروسي روي سيستمش افتاده كه كنار هر فايلي كه باز مي كنه يه فايل exe با نامه نا مشخص مي سازه و به شدت سرعت كامپوترش رو آورده پايين ...
    لطفا" كمك كنيد ......

در آغاز فعالیت afshin160's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

8 ويروس يابي (آنتي ويروس)

كمك كمك ........

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

منم کمک !!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

آقا من توی task manager و توی تب process که میرم هفت ، هشت تا ixplore.exe و پنج ، شیش تا svchost.exe دارم
    همینطور وقتی که میخوام login بشم به ویندوز زیر اسم یوزرم نوشته شده که 20 تا یا 30 تا برنامه در حال اجرا است ( در حالیکه برنامه ای در حال اجرا نیست ) چه کار کنم؟
    این همون ویروس jeefoo یا به سلامتی یه چیز دیگه است ؟
    دوستان جواب منو ندادین ها...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض آنتي ويروس قوي

سلام
    دستگاه من ویروسی گرفته که نمی دونم چیه هر کاری می کنم نمیره .
    هنوز نتونستم پیداش کنم ولی مشخصش اینه که هر از چند گاهی یک ارور باز میشه که توش نوشته svchost نداری (یه چیزی تو این مایه ها)....هرچی ویروس کشی می کنم نمیره ...........ویندوز هم عوض کردم نرفت....
    کسی می دونه چه جوری می شه از بین بردش.....در ضمن یه ویروس کشه خوب هم معرفی کنید که آپدیت هم بشه
    با تشکر
    -====================================-
    سلام دوست من
    نمي دانم اين نامه شما مال كي بوده و نمي دانم آيا مشكل حل شده يا خير اما من آنتي ويروس هاي MacAfee و KasperSky پرتابل را پيشنهاد مي كنم كه آپ ديت هم مي شوند ... بفرمائيد تقديم مي كنم

داره خودمونی میشه nesarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام خدمت شما دوستان عزيزروي سيستم من يك ويروسي به نام VRTxxx كه بجاي XXX با هر بار كانكت به اينترنت عددي ساخته ميشهمن نتونستم فايل اصلي رو پيدا كنمممنون ميشم كمك كنيد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

هیچ کس نیست کمک کنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •