مگه میشه؟!
نترس با چرنوبیل فرق میکنه.
یه کاری کردی که کارستون شده!!
به غیر از پیر مرده از کسی دیگه ای ماموریت نمیشه گرفت آخه!!
مگه میشه؟!
نترس با چرنوبیل فرق میکنه.
یه کاری کردی که کارستون شده!!
به غیر از پیر مرده از کسی دیگه ای ماموریت نمیشه گرفت آخه!!
نمیدونم والا یه بار دیگه میرم امتحان میکنم . خداکنه این ورژن جدید این بازی دیگه شبیه اینها نباشه ولی گرافیک این دوتا رو داشته باشه .
آقا نشد . هر کدوم از نوشته ها رو میزدم همش حرف میزد و هیچ فلش نمی اومد .
به نظرمیرسه یه جایی خرابکاری کردین شما!!
نه باور کن کاری نکردم . من وقتی که از منطقه clear sky اومدم سمت همون جا که توی ورژن قبلی شادو آف چرنوبیل بود رفتم پیش پیر مرد . حتی فلش هم بهم داده بود که باید برم پیش همون پیرمرد وقتی رفتم پیشش اون در آهنی که جلوش بود باز نشد و چندتا تیر بهش زدم باز شد . خلاصه رفتم پیشش و چندتا میشن کامپیلیت نوشت و دیگه هرچی از اون نوشته هاشو روش کلیک میکردم هی مینوشت you cant .
Last edited by mahyarSAMSUNG; 07-09-2009 at 17:03.
میشه یکی دوتا عکس کامل بذاری! من معدم تعجب کرده الان!!
به سمت ریل قطار برو. ازش رد شو تا برسی به کمپی که سمت چپ جاده هست.
برو داخل اتاقا تا از دو نفری که هستند ماموریت بگیری شاید اینجوری درست به.
بعضی مواقع خودت باید یه حرکتی بزنی.
عکسو بذاری بهتر کمکت میکنم.
باشه حتما عكس ميزارم .
شما به من گفتيد از ريل قطار رد شو . شايد باور نشه . من تمام ماموريتهاي فرعي رو رفتم . ديگه پيش هركي ميرم ميگه you cant .
حتي من از اون قسمت هم رفتم جلو تر جايي كه يه مشت داروغه بودند و پولام رو همه گرفتن . من الان اصفهان هستم .رفتم تهران فكر كنم از اول بايد بازي رو شروع كنم
سلامباشه حتما عكس ميزارم .
شما به من گفتيد از ريل قطار رد شو . شايد باور نشه . من تمام ماموريتهاي فرعي رو رفتم . ديگه پيش هركي ميرم ميگه you cant .
حتي من از اون قسمت هم رفتم جلو تر جايي كه يه مشت داروغه بودند و پولام رو همه گرفتن . من الان اصفهان هستم .رفتم تهران فكر كنم از اول بايد بازي رو شروع كنم
ببخشید من درست یادم نیست اونجا چه کار کردم
شاید بعد از این که با اون پیرمرد صحبت کردید
باید برید جلو و وارد منطقه جدید تر بشید ...
یه چیز یادمه نمی دونم درست باشه یا نه
فکر کنم این پیرمرد یک ماموریت بهت می ده میری یکی از این حیوانات جهش یافته رو می کشی
و بدنش رو چک می کنه یه چیزی تویه بدنش براش میاری ...
البته شاید این باشه ......
اینی که شما میگی فکر کنم برای ورژن قبلی باشه . نه clear sky
من جلو تر هم رفتم ولی معمولا یه فلش چیزی باید ظاهر بشه تا من برم . وقتی رفتم جلوتر حتی لودینگ جدید هم که اومد همونطور که گفتم چندنفر مثل داروغه همه پول هامو گرفتن و گذاشتن که رد بشم . وگرنه کوچکترین حرکتی میکردم میکشتن. با این که توی اون منطقه هم رفتم بازم خبری از مرحله نبود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)