Camera Raw with Photoshop For Dummies
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Camera Raw with Photoshop For Dummies
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Senator_F; 24-07-2009 at 21:53.
بعضی از عکس های شما موضوعشون خیلی به دلم میشینه.یه جورایی شبیه سبک عکاسی خودمه.به همین دلیل احساس می کنم مثل عکس های خودم اجازه دارم توش تغییرات بدم.ولی باید از شما اجازه می گرفتم.ببخشید که بی اجازه توی عکستون دست بردم.سعی می کنم خودمو کنترل کنم دیگه تکرار نشه.ببخشید اگه از تغییراتی که دادم ناراحت شدین.
عکس اصلی:
با عرض شرمندگی دوباره:
![]()
Last edited by Senator_F; 24-07-2009 at 23:21.
با اجازه شما دوست عزیز من تغیری در کادر عکس اعمال کردم.البته امیدوارم این کادر را صحیح انخاب کرده باشم
بنظرمیاد شما در عکس اصلی کمی مایل نسبت به دیوار از پروانه عکس گرفتید . از عمق میدان سمت راست کادر این موضوع مشهود است و گمان می کنم شما در عکس قصد تاکیید به این موضوع را داشتید.
Last edited by unforgiven2009; 24-07-2009 at 23:29.
به دنبال یک لقمه نون حلال
ماسوله
![]()
دوستان میتونید حدس بزنید از چه روشی برای گرفتن این عکس استفاده کردم؟
Last edited by unforgiven2009; 27-07-2009 at 15:13.
ميشه قبل از هر چيزي بگيد سوژه اي كه ازش عكس گرفتيد چي هست ؟ با سابقه هاي كه از شما سراغ دارم ،فكر مي كنم بيشتر كار نرم افزاري بايد باشه . به نظر مياد از يه سوژه عكس گرفتيد و بعد تكرار اونو با نرم افزار ساختيد . چون در انتهاي عكس چيدمان حبابها نا منظم شده . البته اين فقط يه نظره. ولي در كل روش كار هر چي كه هست نتيجه اون جالبه .
Last edited by Samin_System; 27-07-2009 at 17:11.
کمی تقلب ...![]()
روی سی دی گذاشتید ...
فوکوس زیاد جالب نیست ...![]()
قبول دارم.ولی در تاریکی کامل و با فلاش گرفتم.به نظرم تو اون شرایط بد در نیومده.
الگو برداری نه تقلب
تقلب اینکه من بیام عین عکس دیگری را دراینجا قرار بدم
بله دوستمان درست گفتن
کار خیلی ساده ای هست. من از یک دیوی دی برای این کار استفاده کردم و با سرنگ قطرات آب را بر روی آن قرار دادم و به ترتیب قطره ها رو کوچک کردم که کمی نامنظم هم شد. اما برای بوجود اوردن این طیف رنگی از فلاش و یک دیفیوزر دستساز و کمی کار نرافزاری بهره بردم. این روش هم از یکی ازدوستا ن به نام جناب حسینی در سایت عکاسی یاد گرفتم(کپی رایت را هم رعایت کردم)
عکس اصلی
در فوتوشاپ با فیلتر Liquify قسمتهای رنگی را کشیدتر کردم تا کادر را پوشش دهد.اگه خلاقیت وحوصله بخرج دادبشه عکسهای جالبی می توان با این روش گرفت
دورین همراه دیفیوزر
![]()
Last edited by unforgiven2009; 28-07-2009 at 02:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)