فقط یه روز مونده تا بتونیم بالاخره این بازی رو تجربه کنیم!!!یعنی میشه !!!
یه سوال ، من همه جارو گشتم نتونستم بفهمم که حجم این دمو چقدره کسی در جریان هستش؟
فقط یه روز مونده تا بتونیم بالاخره این بازی رو تجربه کنیم!!!یعنی میشه !!!
یه سوال ، من همه جارو گشتم نتونستم بفهمم که حجم این دمو چقدره کسی در جریان هستش؟
سلام امین جان
نه، تا حالا که خبری از حجم دمو نشده، ولی اون جوری که مطلع شدم تا نیمه شب جزئیات دمو معلوم میشه...
2K جزئیات دموی قابل بازی Mafia II را منتشر کرد
در یک مرحله به نام "Buzzsaw" که در طول " تابستان سال 50 " اتفاق می افتد ، Joe و Henry برای کشتن رئیس گروه اوباشی به نام "مرد چاق.The Fat Man" میروند
همچنین این دمو به شما اجازه میدهد تا به جست و جو در مناطق شهر Empire Bay بپردازید
2K تایید کرد که دموی قابل بازی Mafia II در تاریخ 10 آگوست برای PlayStation Network, Xbox Live و PC منتشر خواهد شد
این تاریخ در آخرین شماره مجله MCV اعلام شد
بازی Mafia II در تاریخ 24 آگوست در آمریکا و 27 آگوست در انگلستان برای PS3 , Xbox 360 , PC منتشر خواهد شد
از دوستان خواهش میکنم تا اومد یه لینک خوب و پرسرعت واسش پیدا کنن بذارن اینجا/با توجه به اینکه سایت اصلیش احتمالا خیلی شلوغ میشه!![]()
سلام.
دوستان کسی میدونه کی واسه PC منتشر میشه؟![]()
مثکه بعضیا خوششون میاد الکی سوال بپرسن!
پستا صفحات قبل نه دو پست بالاترو میخوندی میفهمیدی:
2K تایید کرد که دموی قابل بازی Mafia II در تاریخ 10 آگوست برای PlayStation Network, Xbox Live و PC منتشر خواهد شد
دوستان کسی میدونه کی واسه PC منتشر میشه؟
نصف تاپیکای بازی ها با همین پستای بی ارزش پر شده...بازی Mafia II در تاریخ 24 آگوست در آمریکا و 27 آگوست در انگلستان برای PS3 , Xbox 360 , PC منتشر خواهد شد
سلام به همگی
هنوز که خبری از دمو نیست، یعنی سایتی که قرار بوده دمو را آپلود کنه و بعد برای دانلود قرار بده (سایت STEAM) هنوز این کار را نکرده؛ ولی چیزی که قطعیه اینه که تا امروز این دمو برای دانلود روی سایت STEAM قرار میگره.
راستی خوبه بدونید که 2K اعلام کرده که دموی بازی برای دارندگان PS3 روی PlayStation® Network ، برای Xbox 360 روی Xbox® LIVE و برای PC بازها بر روی سایت STEAM قرار میگیره...
خبر اصلی...
DOWNLOAD THE MAFIA II DEMO ON AUGUST 10 on Xbox® LIVE for the
Xbox® 360, PlayStation® Network for the PlayStation®3 system, and
STEAM for PCسایت اصلی STEAM...
و این هم زیر شاخه ی شرکت 2K در این سایت که احتمالا لینک دانلود دمو در اینجا قرار میگیره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتاریخ انتشار این بازی برای هر سه پلتفرم PC ، Xbox 360 و PS3 در منطقه ی آمریکای شمالی 24 آگوست (2 شهریور) و اکران جهانی اون هم 27 آگوست (5 شهریور) هستش.
سرانجام ساعت دقیق انتشار دمو هم معلوم شد.
سایت رسمی بازی ساعت دقیق قرار گرفتن لینک دانلود دمو را اعلام کرد. بنا به گفته ی اونا ساعات انتشار دمو به قرار زیره...
(خوب من فقط ساعت ها را به وقت جهانی GMT می نویسم)
PS3 در آمریکای شمالی: 11 آگوست (فردا) بین ساعت 12 تا 2 نیمه شب به وقت GMT
PS3 در بقیه ی کشورها: 11 آگوست (فردا) بین ساعت 8 صبح تا 2 بهد از ظهر به وقت GMT
Xbox 360 اکران جهانی: 10 آگوست (امروز) بین ساعت 10 صبح تا 12 ظهر به وقت GMT
PC اکران جهانی: 10 آگوست (امروز) ساعت 8 صبح به وقت GMT
منبع:![]()
MAFIA II DEMO GOES LIVE TOMORROW
The Mafia II demo goes live tomorrow for the PS3, Xbox 360, and PC. Want to know exactly when to expect the demo so you can be the first to download it? We have time windows so you can plan accordingly!
PS3 North America: August 10, 4 - 6 PM PT / August 11, 12 AM – 2 AM GMT
PS3 International: August 11, 12:01 - 6 AM PT / August 11, 8 AM - 2 PM GMT
Xbox 360: August 10, 2 - 4 AM PT / August 10, 10 AM – 12 PM GMT
PC: August 10, 12 AM PT / August 10, 8 AM GMT
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان كه يك ساعت مونده به انتشار دمو اصلا نميشه رفت تو سايت steampowered.com چه برسه به وقتي منتشر شد.
دوستان مي تونن برن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)