تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 291 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض کلیزمن در آستانه بازی در لیگ قهرمانان گفت

از استوا بخارست شناخت كافي داريم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم بايرن مونيخ آلمان گفت: با شناخت كافي با استه وابخارست روماني به مصاف اين تيم مي رويم.به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت كيكر، يورگن كلينزمان اظهار داشت: از زماني كه حريفان ما در ليگ قهرمانان اروپا مشخص شدند و دريافتيم در گروه ششم مقابل ---- فرانسه، فيورنتينا ايتاليا و استه‌وا بخارست روماني به ميدان مي رويم، براي كسب و جمع‌آوري اطلاعات در مورد اين حريفان اقدام كرديم. كلينزمان افزود: حريف روز چهارشنبه خود را خوب مي شناسيم و تمام بازي هاي اخير اين تيم را مورد ارزيابي قرارداده ايم. اين مربي كه امسال هدايت تيم بايرن مونيخ را برعهده گرفت، افزود: هدف ما در بازي مقابل حريف رومانيايي، ارائه فوتبالي روبه جلو است؛ اما ميزبان خود را دست كم نمي گيريم. تيم بايرن مونيخ چهارشنبه شب ( فردا) در شهر بخارست با تيم استه وا از گروه ششم ليگ قهرمانان اروپا ديدار مي كند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض هنوز خودم را بى تجربه مى دانم

رنسينگ:مى خواهم بهترين باشم

بايرن مونيخ در هفته چهارم رقابت هاى بوندس ليگا مقابل كلن به برترى ۳ بر صفر دست يافت تا روند صعودى اين تيم با هدايت يورگن كلينزمن همچنان ادامه داشته باشد. در ديدار شنبه شب بايرن، لوكا تونى با ۲ گلى كه به ثمر رساند نقش بسزايى در پيروزى تيمش و كسب ۳ امتياز ايفا كرد. بازيكنان خط ميانى بايرنى ها نيز بسيار خوب ظاهر شدند. در كنار تونى، لام، زى روبرتو و پودولسكى، سنگربان جوان بايرنى ها نيز عملكرد بسيار خوبى را از خود به نمايش گذاشت. ميشائيل رنسينگ كه پس از خداحافظى اوليوركان به سنگربان شماره يك بايرن در فصل جديد رقابت هاى باشگاهى تبديل شده است، در ديدار مقابل كلن نشان داد كه مى تواند جانشين مناسبى براى سنگربان بزرگى همچون اوليور كان باشد. سنگربان جوان بايرن اميدوار است بتواند در آينده اى نزديك، با تجربه بيشترى در ميادين حاضر شود. وى در اين فصل علاوه بر حضورى درخشان در درون دروازه مونيخى ها نيم نگاهى هم به حضور در تيم ملى آلمان دارد. در ادامه مصاحبه، سنگربان جوان بايرن را با روزنامه بيلد آلمان خواهيد خواند:

• بازى با كلن را چطور ديديد؟

- كلن يكى از تيم هاى خوب بوندس ليگا است. اين تيم مربى بسيار خوبى نيز دارد و مسلماً بازى مقابل كلن، آن هم در استاديوم خانگى اش بسيار سخت است. همان طور كه انتظار مى رفت كلن با تمام توان مقابل ما صف آرايى كرده بود اما ما نيز پس از برترى قاطع مقابل هرتابرلين، براى كسب ۳ امتياز ديگر بسيار باانگيزه بوديم. كلن مقابل بازى منطقى ما هيچ حرفى براى گفتن نداشت. خط هافبك ما كاملاً بازى را در اختيار گرفته بود و در نهايت نيز توانستيم با استفاده از برترى خود، ۳ امتياز ديگر را به اندوخته هاى خود اضافه كنيم. در كل فكر مى كنم، كادرفنى از عملكرد ما كاملاً راضى باشد.

• كلن مقابل بايرن، حريف چندان دست و پا بسته اى هم نبود. مهاجمان اين تيم چندين بار در موقعيت گلزنى قرار گرفتند اما شما روز بسيار خوبى را پشت سر گذاشتيد و توانستيد دروازه خود را بسته نگه داريد.

- بله. در اين ۴ هفته، اين بهترين حضورم در درون دروازه بايرن بود. خيلى خوشحالم كه هفته به هفته بهتر و مطمئن تر در تركيب بايرن ظاهر مى شوم.

• چه چيزى باعث مى شود كه شما هر هفته نسبت به هفته هاى گذشته پيشرفت داشته باشيد؟

- من سال هاست كه در يكى از بهترين تيم هاى اروپا تمرين مى كنم. در مدت حضورم در بايرن اين افتخار را داشته ام كه در كنار دروازه بانان بزرگى همچون كان تمرين كنم و به كسب تجربه بپردازم. مسلماً در كنار كان تجارب گرانبهايى را آموخته ام اما با توجه به حضور او در فصول گذشته فرصت حضور در ميدان را پيدا نمى كردم. با توجه به اين مسأله من هنوز هم خودم را يك دروازه بان بى تجربه مى دانم. تجربه در هيچ پستى به اندازه دروازه بانى، مؤثر و مهم نيست. اين اولين فصلى است كه من به عنوان دروازه بان اصلى در بايرن حضور دارم. مسلماً اولين تجربه ام، با اشتباهاتى همراه خواهد بود. من بايد سعى كنم اين اشتباهات را به حداقل برسانم. در هر بازى ۹۰ دقيقه به تجربه ام در بوندس ليگا و در بايرن اضافه خواهد شد. بنابراين اگر بخواهم جانشين مناسبى براى اوليور كان باشم، بايد در هر بازى قبل ظاهر شوم.

• آلمان همواره معرف دروازه بان هاى بزرگى به دنياى فوتبال بوده است. شما اين استعداد را در خود مى بينيد كه به جمع نام هاى بزرگى همچون كوپكه، ماير، كان و يا لمن اضافه شويد؟

- به هر حال، هدف هر فوتباليستى، در «بهترين شدن» است. من مى خواهم در پست خودم بهترين باشم. البته مى دانم براى رسيدن به اين هدف راه بسيار سختى را در پيش دارم. براى بهترين شدن بايد در راهى كه در پيش گرفته ام ثابت قدم باشيم. البته در اين مسير فاكتور شانس نيز مى تواند بسيار مهم و تأثيرگذار باشد. اميدوارم در اين مسير فاكتور شانس را به همراه خود داشته باشم.

• مى توان اين طور گفت كه با توجه به حضورتان در بايرن، تاكنون نيمى از راه را با موفقيت طى كرده ايد؟

- من اين فصل سنگربان اصلى بايرن هستم. اين اولين فصل حضورم به عنوان سنگربان اصلى در باشگاه بايرن است. در صورتى كه بتوانم در اين فصل حضورى موفق و رضايت بخش در درون دروازه داشته باشم آن وقت مى توانم ادعا كنم كه نيمى از مسيرم در راه بهترين شدن را با موفقيت پشت سر گذاشته ام.

• و نيمه ديگر را حتماً در تيم ملى آلمان جست و جو مى كنيد اين طور نيست؟

- بله. حضور در تيم ملى كشورم يكى از آرزوهاى هميشگى من بوده و هست. آلمان تاريخ درخشانى در فوتبال جهان دارد. حضور در اين تيم پرافتخار و پوشيدن پيراهن شماره يك تيم ملى باعث افتخار است. اميد دارم بتوانم روزى به آرزوى خودم برسم.

• پس از خداحافطى كان و لمن حالا رسيدن به اين هدف، يا به عبارت بهتر رؤيا، براى شما بسيار آسان تر شده است.

- خير. من اين طور فكر نمى كنم. براى رسيدن به پيراهن شماره يك تيم ملى آلمان، همواره رقباى سرسختى را در پيش رو خواهم داشت. آلمان سنگربانان بسيار خوبى دارد. پس از لمن و كان، هنوز هم رقابت بين دروازه بانان آلمانى، بسيار تنگاتنگ و نزديك دنبال خواهد شد. براى بر تن كردن پيراهن شماره يك تيم ملى آلمان بايد بهترين بود.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض ادو لاتک سرمربي اسبق تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت

پودولسکي بايد از بايرن مونيخ برود

برلين- سرمربي اسبق تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان گفت: با توجه به اختلافات عميق سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ با لوکاس پودولسکي" اين بازيکن لهستاني الاصل بايد سريعا اين تيم را ترک کند.
    "ادو لاتک "که سابقه مربيگري در تيم هاي بروسيا دورتموند و بارسلونا را نيز دارد و هم اکنون از معروفترين مفسران ورزشي آلمان محسوب مي شود، افزود: انتقاد شديد "يورگن کلينزمن" از "پودولسکي" و تاکيد وي بر ادامه نيمکت نشيني اين بازيکن، تاييدي بر لزوم جدايي وي از اين تيم است.
    سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ اخيرا در پاسخ به انتقادات "لوکاس پودولسکي "از نيمکت نشيني در بايرن مونيخ گفت: اين بازيکن شايد سالها در نيمکت ذخيره هاي اين تيم بنشيند.
    "لاتک" که‏ بايرن مونيخ‌‏‌‏ را دو بار در زمان مربيگري خود به قهرماني اروپا رسانده است، افزود: اين بازيکن جوان حدود دو سال است که تلاش مي کند تا در ترکيب ثابت تيم قرار گيرد، ولي به نظر مي رسد که اين تلاش ها فايده اي ندارد.
    وي گفت: من مطمئن هستم که تيم فوتبال بايرن مونيخ نيز به دنبال فروش اين بازيکن است و فقط با ادعاي اينکه قصد فروش وي را ندارد مي خواهد قيمت او را بالا ببرد.
    وي با بيان اينکه به عنوان يک مربي اظهارات "کلينزمن" را در باره يک بازيکن نمي پذيرد، افزود: "پودولسکي" يک بازيکن احساساتي است و نياز به محبت بيشتري دارد تا در سطح عالي بازي کند.
    وي با اشاره به حضور پودولسکي در ترکيب ثابت تيم ملي فوتبال آلمان گفت: "يوا خيم لاو" رفتار بهتري با پودولسکي در تيم ملي دارد و به همين دليل نيز وي در اين تيم موفق تر است.
    وي گفت: کلينزمن بايد شرايط روحي و رواني بازيکنان و مسووليت يک مربي را درک کند.
    وي افزود: کلينزمن در دوران بازيکني خود به هنگام تعويض از سوي تراپاتوني حرکاتي در کنار زمين انجام مي داد که اکنون خود وي به هيچ وجه حاضر به تحمل آنها نيست.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض رومنيگه: فوتبال آلمان نبايد از قطار جا بماند

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال
    فصل جديد ليگ قهرمانان اروپا از راه رسيد و 32 تيم حاضر در مرحله گروهي اين رقابت‌ها براي رسيدن به عنوان قهرماني تلاشي چند ماهه را آغاز خواهند كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بايرن مونيخ آلمان پس از يك فصل غيبت بار ديگر در جمع بزرگان فوتبال اروپا حاضر شده است.
    از نظر "كارل هاينس رومنيگه" مدعيان قهرماني فصل جديد به خوبي معلوم هستند. نايب رييس بايرن مونيخ پس از آنكه سه تيم از جمع تيم‌هاي مرحله نيمه نهايي فصل پيش ليگ قهرمانان را تيم‌هاي انگليسي تشكيل دادند، اعتقاد دارد در فصل جديد هم روند تازه‌اي در اين رقابت‌ها در كار نخواهد بود.
    اين مدير 52 ساله گفت: «انگليسي‌ها در حال حاضر پيشتاز فوتبال اروپا هستند.»
    او ادامه داد: «برابر تيم‌هايي همانند منچستريونايتد، چلسي، ليورپول و آرسنال باشگاه‌هاي بوندسليگايي فاصله بسيار زيادي دارند.»
    مهاجم دهه‌ي هشتاد تيم ملي آلمان كه با شبكه تلويزيوني "پرميره" آلمان گفت‌وگو مي‌كرد، علت پيشتازي ليگ برتري‌ها را حضور ميلياردرها در راس باشگاه‌هاي انگليسي خواند.»
    او درآمد باشگاه‌هاي ليگ برتري از حق پخش تلويزيوني و بهاي بليت تماشاي بازي‌ها در ليگ برتر را هم در اين موضوع موثر دانست.
    او از چلسي و رومان آبراموويچ، مالك ميلياردر روسي‌اش نام برد و گفت: «اگرچه پول در رقابت‌هاي فوتبال گلزني نمي‌كند، اما اين همه ستاره در پيراهن آبي‌ها آنها را مدعي بزرگي مي‌كند. مي‌توانم تصور كنم كه چلسي به اهداف بزرگي حمله‌ور باشد. اين تيم يكي از مدعيان بزرگ است.»
    رومنيگه شرق اروپا را هم براي بوندسليگا خطري جديد برشمرد و افزود: «در شرق اروپا موج جديدي به راه مي‌افتد. بوندسليگا در مقابل، همچنان روي شاخه‌اي لرزان و در حال شكستن قرار دارد. به نظر من چشم‌اندازي براي حضور دوباره‌ي باشگاه‌هاي بزرگ آلماني در جمع بزرگان اروپا وجود ندارد.»
    او همزمان به سران ليگ آلمان يادآور شد، شايد كمي كوتاه آمدن در اجراي قانون "1+50" بتواند به ياري فوتبال آلمان بيايد. براساس اين قانون هر باشگاه فوتبال در آلمان بايد بيش از 50 درصد سهام باشگاه را در اختيار داشته باشد.
    رومنيگه در پايان گفت: «بايد كمي مراقب باشيم تا از قطار جانمانيم.»

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض اظهار نظر مربی و بازیکنان برمن بعد از تساوی خانگی با تیم قبرسی

شاف: همه كار كرديم به غير از گلزني

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم وردربرمن آلمان گفت: در ديدار با فاماگوستا قبرس گرفتار بدشانسي شديم.به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، توماس شاف اظهار داشت: وردربرمن در بازي مقابل تيم قبرسي، همه كار به جز اينكه بتواند دروازه حريف را بگشايد و گل بزند، انجام داد.
    اين مربي كه تيمش در شب نخست مقدماتي ليگ قهرمانان اورپا در خانه و مقابل چشم هزاران نفر تماشاگر در ورزشگاه وزراشتاديون به تساوي صفر بر صفر رسيد، ‌ادامه داد: در تعجبم كه حداقل صاحب 5 موقعيت صددرصد گلزني شديم؛ اما هيچيك از توپ هايمان به گل نرسيد.
    وي توضيح داد: مقابل فاماگوستا وردربرمن همه كار كرد؛ ولي رنگ گل نديد كه اين بيانگر آن است كه يك جاي كارمان ايراد داشته است.اين مربي صاحب سبك ادامه داد: فكر مي كنم تنها ايراد ما در اين مسابقه، ‌شكل دويدنمان بود كه بايستي متناسب با وضعيت حريف فرق مي كرد. منظورم اين است كه بايد برابر اين حريف با انرژي‌تر و پرتحرك‌تر عمل مي كرديم.

فرينگس: از تساوي با فاماگوستا متاسفم
    خبرگزاري فارس: هافبك ملي پوش تيم وردربرمن گفت: از اينكه در اين مسابقه نبض بازي را در اختيار داشتيم؛ ولي به گل نرسيديم‌ ،بسيار متاسفم.به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، تورستن فرينگس اظهار داشت: در اين ديدار كه مقابل تماشاگران خود انجام داديم، بايد با پيروزي و تعداد گل هاي زياد از زمين خارج مي شديم.اين بازيكن افزود: در اين ديدار در شرايط روحي قرار نداشتيم. از موقعيت هاي بيشمار گل خود، بايد دست كم سه گل مي زديم كه اين اتفاق نيفتاد.فرينگس كه كاپيتان وردربرمن است، گفت: اين تساوي بيانگر ورود تيم به بحران نيست. بايد تلاش كنيم مقابل دروازه حريفان با روحيه عمل كنيم و با تمركز بالا اقدام به گلزني كنيم.

مرته ساكر: مقابل فاماگوستا از خود لطمه خورديم
    خبرگزاري فارس: مدافع ملي پوش وردربرمن‌ آلمان گفت: در اين مسابقه نه از حريف، بلكه از خود ضربه خورديم كه به تساوي رسيديم.به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، پر مرته ساكر اظهار داشت: در مقابل فاماگوستا و در جدالي كه در ورزشگاه وزراشتاديون انجام داديم، ‌تحت فشار از سوي ميهمان نبوديم. تحت فشارهايي بوديم كه براي خودمان ايجاد كرديم.
    وي گفت: بازي مقابل فاماگوستا از لحاظ فني اشكالي ندارد. تنها اشكال به اين بر مي گردد كه از لحاظ روحي در وضعيت مناسبي قرار نداشتيم.اين بازيكن جوان خط دفاع عنوان كرد: پيش از انجام اين ديدار، براي خود فشار رواني زيادي درست كرديم. همين روي ذهن بازيكنان تاثير بسيار بدي گذاشت؛ تا جايي كه ديديم چگونه در فاصله اندك با دروازه، ‌بدون تمركز، توپ هاي خوب را به بيرون زديم و خود را محروم از گل و برد كرديم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مرحله نخست جام يوفا

پیروزی شالکه و هرتابرلین در شب اول

خبرگزاري فارس: تيم شالكه آلمان در ديدار مرحله نخست جام اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) در زمين آپوئل قبرس به پيروزي دست يافت.به گزارش خبرگزاري فارس، اين تيم كه در زمين رقيب حضور يافته بود، اولين گل را در دقيقه 24 از سوي هايكو وسترمان به ثمر رساند. در دقايق 35 از سوي ايوان راكتيچ، 40 بوسيله هاكسي و 87 از طريق خليل آلتين توپ به 3 گل ديگر رسيد تا 4 بر يك برنده شود. در مقابل، ميزبان تنها يك بار در دقيقه 71 توسط ميروسلاويچ به گل رسيد.

تيم فوتبال هرتابرلين ديگر نماينده ژرمن ها در اين مسابقات نيز با نتيجه 0-2 در خانه مقابل سن پاتريك ايرلند پيروزي را جشن گرفت گل های هرتا را نیکو در دقیقه 50 و سانتوسی در دقیقه 77 به ثمر رساندند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پس از يك گفت‌وگوي دوستانه تلفني

بالاك و بيرهوف با هم آشتي كردند

فدراسيون فوتبال آلمان مدعي شد، كشمكش ميان اوليور بيرهوف و ميشائيل بالاك به پايان رسيده است و دو طرف با يكديگر گفت‌وگو كرده‌اند. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بيرهوف، مدير تيم‌هاي ملي آلمان در اين باره گفت: «گفت‌وگويي آزاد و سازنده بود كه در آن ما درباره هفته‌هاي گذشته فكر كرديم.»
    او افزود: «گفت‌وگوي خوبي انجام شد. به اين ترتيب اختلاف‌نظرها ميان من و بالاك كه از مدتي پيش ايجاد شده بود، پايان يافته است.» فدراسيون فوتبال آلمان هم تاييد كرد، بالاك و بيرهوف دوشنبه شب در گفت‌وگويي تلفني همه چيز را ميان خود روشن كردند.
    اختلاف ميان اين دو به زمان برگزاري جام ملت‌هاي اروپا در اتريش و سوئيس بازمي‌گردد

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون بابت خبرها.
    خوشحالم كه كدورتها بين بالاك و بيرهوف هم حل شد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا
    این zdf چرا پخش نمیکنه؟
    دارم با تاخیر از شبکه 3 میبینم
    تا اینجا با گل لوکا تونی تو 20 دقیقه اول 1-0 جلو هستیم

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض استوا بوخارست1:0بایرن مونیخ

بایرن با گلزنی دنیل فن بویتن پیروز شد

تیم فوتبال بایرن مونیخ در بازگشت به لیگ قهرمانان اروپا پس از یک فصل دوری موفق شد در نخستین دیدار از شب اول رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در خانه تیم استوا بوخارست رومانی در جنوب غربی شهر بوخارست و در هوایی نا مساعد و بارانی با تک گل دنیل فن بویتن به پیروزی برسد،این گل روی ضربه ایستگاهی به ثمر رسید،باستیان شواین اشتایگر پاسر این گل بود.
    تیم یورگن کلینزمن در خلق موقعیت موفق بود اما عدم توفیق در عبور دادن توپ از خط دروازه حریف باعث شد تا این دیدار با حساب یک بر صفر به پایان برسد،حتی تعویض لوپاس پودولسکی در ابتدای نیمه دوم با میرو کلوزه نیز نتوانست باعث رسیدن بایرن به گل دوم شود.

اما تیم حریف هم چندان دست و پا بسته نشان نداد،زدن دو توپ به دیرک دروزاه بایرن و حملات گاه و بی گاه تیم میزبان بسیار خطر ناک بود.
    در دیگر دیدار این گروه تیم فیورنتیا که با دو گل در خانه لیون از حریف پیش بود در نهایت با حساب دو بر دو متوقف شد!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •