این چه وضعیه؟
ویرایش
دوره رونالدینیو برای بارسا دیگه تمام شده بره بهتره.فکر نمیکنم کسی دوست داشته باشه رونالدینهو از این تیم بره چون همه هوادارها اون رو دوست دارند همونطور هم که دیدیم تو بازی با منچستر آبیدال حرفی واسه گفتن نداشت و سمت راست بارسا خیلی ضعیف بود
تورام هم بود تو اون لیست. هیچ کدوم از جوونارو منمیخوان اخراج کنن. میلیتو نمیدونم تو اون لیست بود یا نه.
زامبروتا میخواست بره!
با همین بازیکنای جوون بهتر نتیجه میگیریم. البته لوسیو که جوون نیست. فابرگاس هم میخواد بگیرهنصف بارسا رو گذاشته تو لیست فروش!!
و بازیکنای چندان بزرگی هم نمیخاد بخره! بنزما-دانیل آلوز -لوسیو مهمتریناشن.
برعکس.اگه اینجوری باشه که بارسا فصل بعد از الانم بدتر میشه که.
-------------
کسی اون لیستو پیدا کرد بزاره
بچه ها بارسا تازه یادش افتاده که میشه بازیارو برد!
0-6
دمشون گرم.
به امید باخت رئال
واقعا 6 تا زد؟؟!!!!!
با چه تیمی بود؟؟؟
بهتره به دومی فکر کنیم چون قهرمانی دیگه مال رئال هست.![]()
آره واقعا. مگه پست قبلیمو نخوندی؟ با والنسیا داشت
بهتره بگی قهرمانی مال رئال شد!بهتره به دومی فکر کنیم چون قهرمانی دیگه مال رئال هست.
هانری تازه افتاده روی دور ..... البته بهتره بگم کل تیم ..... پاس دکو رو دیدید ...من که کف کردم ....... ولی هرچند هیچ جامی رو به دست نیاوردیم ولی می تونیم جشن قهرمانی رئال رو توی سانتیاگو برنابئو براشون زهر کنیم..... منم با Saeed_barcelona موا فقم ... بارسا با ستاره های کم تر بهتر بازی می کنه
ميليتو شش ماه از ميادين دور شد .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از رویترز گابریل میلیتو ستاره ی بارسلونا باید شش ماه از میادین دور یاشد .
این بازیکن از ناحیه مچ پا مصدوم شده و در برابر رئال نیز غایب است .
ایشالا همینطور باشه که شما میگین.به نظر منم اگه یه مربی خوب بیاد میتونه با همین جوونا خوب بازی کنه.
بهتر که مصدوم شد.من که چیز خاصی ازش ندیدم.
ببینین بارسا چی شده که میلیتو شده ستارش.
راستی بازی با رئال چند وقت دیگست؟؟؟؟
4 شنبه هفته ی یگه.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)