داداش میشه pn/\ رو به ایکس باکس وصل کرد بعد این offer رو فعال کرد؟آخه خیلی حال میده مفت بازی کنی!!!
داداش میشه pn/\ رو به ایکس باکس وصل کرد بعد این offer رو فعال کرد؟آخه خیلی حال میده مفت بازی کنی!!!
سلام من دستگاه xbox360 slim که lt2 و کپی خور هست دارم می خواستم بدونم که من می تونم به شبکه لایو وصل بشم فقط فیلم . عکس .تم و... دانلود کنم ؟ اصلا ربطی به lt2 یا lt3 داره؟ ممنون
بله میشه دوست عزیز؛ باید کنسول رو به کامپیوتر وصل کنی و تنظیمات رو انجام بدی.
شما باید LT 3 رو بریزی.
چند سوال داشتم
1. الان می شه live بازی کرد با دستگاه کپی خور ؟ یعنی بن نمی شیم
2.اگه آره آموزش و نرم افزار هاش رو مجا می تونم ببینم
بله میشه بازی کنی به شرط اینکه lt 3 بریزی و گیم هایی بازی کنی که حداکثر امنیت رو دارن فورزا بازی کردن توی لایو خیلی نا امن تر از بازی کردن ناروتو شوپیدن هست... اضافه کنم که شما وقتی کپی خور میری لایو هیچ تضمینی نیست که بن نشی! احتمالات و راههای بن شدن رو با رعایت مسائل ایمنی (دزدی کردن!) فقط ه حداقل میرسونی... خود هـکـر ایکس باکس که C4EVA هست بن نشدن رو ضمانت نمی کنه و اینو بارها بیان کرده... آموزش هم که دیگه اینطوری نیست که یه روش و الگوریتم داشته باشه بشینی بخونی بعد بری لایو بازی کنی... یه سری مشکلات هست که باس حل کنی:
1- همیشه آخرین نسخه فریمور هـک شده رو بریزید که همون LT Plus هست الان که 3 آخرینشه و البته امن ترین
2- بازی ها به طور کاملا حرفه ای پچ شده باشه نرم افزار ABGX360 این کار رو براتون انجام میده
3- بازی هایی که انجام میدید بهتره بازی هایی مثل فورزا 4 - گیرز 3 و سایر انحصاری هایی که توی استدیوی ماکروسافت تهیه میشن نباشن چون معلوم نیست چه آشغالی میریزن لابلای فایل های بازی در داخل دیسک! همین فورزا 4 توی آفلاین یه مکافاتی به بار آورد که نگو! آنلاینش دیگه می تونه خیلی نا امن باشه تمام کسانی که من میشناسم توی این فروم که آنلاین بازی کردن فورزا 4 رو اورجینال استفاده کردن...
4- بهترین آموزش برای لایو بازی کردن همانا احتیاط کردن هست... البته اگه توی ایران زندگی می کنید اگه ما خارج از ایران بودیم هیچ علاقه ای با استفاده پایریسی از محصول نداشتم و توصیه نمی کردمش که دزدی توی روز روشنه این کار و دزدی شاخ و دم نداره شاید یه روزی جواب پس بدیم اما من معتقدم باعث و بانی این دزدی ها باید جوابگو باشن... ما توی ایران کمترین امکانات رو واسه همین پایریسی استفاده کردن داریم چه برسه به اورجینال بازی کردن سرعت کم اینترنت بالا بودن قیمت یک دیسک اورجینال در مقایسه با درآمدهای کم... کمبود و تقریبا نایاب بودن دیسک اورجینال و ... مدتیه که به خاطر همین مسائل تو خماری آنلاین بازی کردن موندم به خصوص فیفا...
دوستان من هر کاری میکنم تو مرحله دوم failed میشه ...
dns server رو دستی هم وارد کردم نشد ...
مودم adsl ...
ببین باید ADSL ات اصلا قطع و وصل نداشته باشه واسه کانکت شدن به لایو.اول از بی عیب بودن ADSL ات اطمینان کسب کن بعد DNS و IP رو لازم نیست دستی وارد کنی روی اتوماتیک بذار خودش واست میگیره .
من از سالم بودن خط ADSL کاملا مطمئنم ...
فقط مشکل اینه که من تو کامپیوتر کانکشن PPPOE میسازم و یوزر نیم و پسورد رو بهش میدم و کانکت میشن به اینترنت ...
ولی تو XBOX وقتی تو قسمت PPPOE SETTING یوزرنیم و پسورد رو وارد میکنم دیگه کلا تمام تستها FAIL میشه ...
نه با کانکشن PPPOEوصل نشو مودم رو که روشن کردی چراغ ADSL ثابت شد اون وقت کانکت کن. بازم میگم تنظیمات روی اتوماتیک باشه
من همه چیرو ریست کنم و به هیچی هم دست نزنم همه چی رو اتوماتیک - تو مرحله دوم ( dns check ) گیر میکنه ...
من شنیدم باید مودم رو با کامپیوتر بزاری رو حالت BRIDGE - درسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)