راه نداره. به هيچ وجه نميشه تغييرش داد. ولي اينجا ايرانه ديگه ...
راه نداره. به هيچ وجه نميشه تغييرش داد. ولي اينجا ايرانه ديگه ...
من تجربيم .رتبم هم شد 27هزار انتخابهام روهم تو چندصفحه قبل گذاشتم از تجربيا نظر خواستم .
بدنيست يه نگا بندازي بگي چطوره.
فعلا
خوب احتمال زیاد راهی نداره ولی با این حال با سنجش تماس بگیر بپرسگه كسي انتخاب رشته كرده حالا فهميده كه دو سه رشته رو جابه جا زده باس چي كار كنه؟
براي يكي از دوستامه---اگه ميشه بگين كه فوريه
من هم قبلا تجربی میخوندم سوالی داری بپرس اگه تونستیم جواب میدیماينجا تجري نداريم. يعني چي؟ مگه ميشه؟
اي بابا!
من اطلاع دقیقی از انسانی و رشته هاش ندارم ولی دانشگاه شاهد سخت گیری زیاد میشه و چادر هم الزامی هست ...دوست داره حقوق قبول بشه ! دانشگاه شاهد چادریه ؟؟؟ دیگه چیا بخونه با این رتبه (249)براش خوبه ؟
Last edited by Sharim; 06-08-2008 at 14:38.
نه بابا پزشکی آزاد تهران هم انقدر در نمیاد ... (4 تومان در میاد تقریبا)من چیزی نمیدونم
فقط یکی از دوستام زنگ زده بود پرسیده بود میگفت هزینه هر ترمش 6 میلیونی میشه
تبریک بابت هزارمین پست تاپیک انتخاب رشته ...
سلام...منطقه دو هستم و امسال کنکور تو منطقه 7822 آوردم...تو کشور 19047
یکی از اقوام که دست به انتخاب رشته اش خوب بود...گفت تو انتخابات حتما بجنورد رو انتخاب کن...چون از شهر ما زیاد دور نیست..
من هم انتخاب اول و دوم و سوم رو مهندسی کامپیوتر نرم افزار بابل و بابلسر زدم..اما به جای اینکه انتخاب چهارم رو بزنم بجنورد...زدم بیرجند...حالا چه کار کنم؟
راهی نیست؟...به احتمال زیاد رشته اول و دوم و سوم قبول نمی شم...اما احتمال قبولیم تو رشته چهارم زیاده...یعنی اینجوری باید برم نزدیک مرز افغانستان
راه حلی نیست؟اگه قبول بشم نمی تونم انتقالی بگیرم؟احتمالش هست رشته یک و دو و سه قبول شم؟
اگه من به جا تو بودم میرفتم معماری تهران یا بهشتی
البته خودم معماری تهرانا میارم ولی بدلیل مشکلات مربوط به خوابگاه نمیرم
اگه رو این سه تا اصرار داری .با توجه به دانشگاه و آینده کاری من عمران-عمران تهران را توصیه می کنم.
در مورد رشته اول تا سوم خوب احتمالش هست , در مورد انتقالی هم زیاد بهش امیدورا نباش چون حداقل یک سال باید بخونی بعد انتقالی بگیری ...راه حلی نیست؟اگه قبول بشم نمی تونم انتقالی بگیرم؟احتمالش هست رشته یک و دو و سه قبول شم؟
اواسط آبان که نتایج نهایی قبولی ها میاد اگه رشته های بعد از سوم قبول شده باشی میتونی تغییر بدی و بری اون جا (البته اگر ظرفیت داشته باشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)