من این کد رو دارم ولی نمیدونم بر چه اساسی عمر گوشی رو نشون میده بهت میدم شاید تو کشفش کردی !!!
#92702689#*
من این کد رو دارم ولی نمیدونم بر چه اساسی عمر گوشی رو نشون میده بهت میدم شاید تو کشفش کردی !!!
#92702689#*
نه عزیزم ما هم برای همین اینجا هستیم .برای اینکه بیشتر یاد بگیریم و از همدیگه استفاده کنیم ...
سلام
آقا من جه طوري ميتونم با كامپيوتر متن رو بريزم روي templateروگوشيه N73خيلي واجبه ها
متشكرم
سلام به همه کسی یه برنامه توپ برای قفل گذاری نداره من سه تا شو دارم ولی روی ورژن 4 بعد از اینکه نصب میشه کار نمیکنه
مر30
راستی برنامه هام ایناست
Locker.jar
FileLock.jar
File_Protect.jar
همه شون هم کامل نصب میشن ولی وقتی برای لاک کردن فایل لود میشن cannot میدن
سلام به همه
بچه ها من دیشب رفته بودم پاساژ علاالدین تا یه n73 me بخرم. بعد از کلی چرخیدن و اینور و اونور رفتن یکی پیدا شد که من یه گوشی اصل فنلاند دارم و به هرکی می خوای نشون بده و این حرفها منم یکم مقایسه کردم با بقیه مثل لیبل برجسته و برد سبز پررنگ و ... خریدمش 355 تومن. وقتی از در مغازه اومدم بیرون یکی از بچه های دوران دبیرستان و دیدم که الان 5 سال میشه ازش خبر نداشتم. شروع کردیم به حرف زدن و تازه فهمیدم اصلا اونا همون موقع رفتن فنلاند و اونجا زندگی میکنن. منم گفتم الان یه گوشی به شرط اصل فنلاند بودن گرفتم و ... وقتی گوشی و دید خندش گرفت بعد گوشی خودش رو به من نشون داد که خودش از فنلاند خریده بود. انقدر فرق داشت که می خواستم گریه کنم. روی خود گوشی روی برچسب صفحه نمایش یه لیبل بود که نوشته بود NSeries که وقتی گوشی خاموش بود خودش رو نشون میداد ولی وقتی روشن بود اثری ازش یافت نمی شد . حتی خود باطریشم فنلاندی بود و روش نوشته بود made in finland. چیزی که شاخ در آوردم از دیدنش این بود که حتی هندزفریش هم روش نوشته بود N73 و اونم برچسب سفیدش نوشته بود made in finland. حالا می خوام ببینم که این گوشی من آیا فنلاندیه؟ مثلا فقط قطعاتش عوض شده؟ یا خود گوشی هم مال جای دیگه است و فقط لیبلش و عوض کردن تا برم بکوبم تو سر فروشنده؟ بعدشم می خوام ببینم اونایی که میگن مال ما اصله و نمی دونم از اون اوایلشه و اون موقع تقلبی نبوده... مال اونها هم اینجوریه؟ مثل گوشیه این رفیقمونه؟
Last edited by mazzi; 20-12-2007 at 07:58.
توی سایت Numberingplans معرفی می کنه N73 .
ورژن نرم افزارش هم اینه:
V 4.0727.2.2.1
04-07-2007
RM-133
C Nokia N73 (08)
بچه ها من دیشب رفته بودم پاساژ علاالدین تا یه n73 me بخرم. بعد از کلی چرخیدن و اینور و اونور رفتن یکی پیدا شد که من یه گوشی اصل فنلاند دارم و به هرکی می خوای نشون بده و این حرفها منم یکم مقایسه کردم با بقیه مثل لیبل برجسته و برد سبز پررنگ و ... خریدمش 355 تومن. وقتی از در مغازه اومدم بیرون یکی از بچه های دوران دبیرستان و دیدم که الان 5 سال میشه ازش خبر نداشتم. شروع کردیم به حرف زدن و تازه فهمیدم اصلا اونا همون موقع رفتن فنلاند و اونجا زندگی میکنن. منم گفتم الان یه گوشی به شرط اصل فنلاند بودن گرفتم و ... وقتی گوشی و دید خندش گرفت بعد گوشی خودش رو به من نشون داد که خودش از فنلاند خریده بود. انقدر فرق داشت که می خواستم گریه کنم. روی خود گوشی روی برچسب صفحه نمایش یه لیبل بود که نوشته بود NSeries که وقتی گوشی خاموش بود خودش رو نشون میداد ولی وقتی روشن بود اثری ازش یافت نمی شد . حتی خود باطریشم فنلاندی بود و روش نوشته بود made in finland. چیزی که شاخ در آوردم از دیدنش این بود که حتی هندزفریش هم روش نوشته بود N73 و اونم برچسب سفیدش نوشته بود made in finland. حالا می خوام ببینم که این گوشی من آیا فنلاندیه؟ مثلا فقط قطعاتش عوض شده؟ یا خود گوشی هم مال جای دیگه است و فقط لیبلش و عوض کردن تا برم بکوبم تو سر فروشنده؟ بعدشم می خوام ببینم اونایی که میگن مال ما اصله و نمی دونم از اون اوایلشه و اون موقع تقلبی نبوده... مال اونها هم اینجوریه؟ مثل گوشیه این رفیقمونه؟[/quote]
شما برو بکوب تو سر فروشنده
چون من با همین مشخصات تو علاالدین 333 تومن خریدم![]()
یکی هم به داد ما برسه بچز n 73 ما رو تحویل نمی گیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)