تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 308 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان گل سلام. یه بابایی میخواد n 73 رو بفروشه که میگه 4 روز کار کرده ولی نیمدونم که راست میگه یا نه؟
    1.آیا روشی برای پی بردن به مدت زمان کارکرد گوشی وجود داره؟
    2.قیمتش رو 240 گفته چطوره مدلش معمولیه
    اگه سوالم زیاد ربطی نداشت به بزرگواری خودتون ببخشید
    من این کد رو دارم ولی نمیدونم بر چه اساسی عمر گوشی رو نشون میده بهت میدم شاید تو کشفش کردی !!!
    #92702689#*

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب مثل اینکه اشتباه می کردم
    نه عزیزم ما هم برای همین اینجا هستیم .برای اینکه بیشتر یاد بگیریم و از همدیگه استفاده کنیم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    آقا من جه طوري ميتونم با كامپيوتر متن رو بريزم روي templateروگوشيه N73خيلي واجبه ها

متشكرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه کسی یه برنامه توپ برای قفل گذاری نداره من سه تا شو دارم ولی روی ورژن 4 بعد از اینکه نصب میشه کار نمیکنه

مر30

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستی برنامه هام ایناست
    Locker.jar
    FileLock.jar
    File_Protect.jar
    همه شون هم کامل نصب میشن ولی وقتی برای لاک کردن فایل لود میشن cannot میدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام به همه

بچه ها من دیشب رفته بودم پاساژ علاالدین تا یه n73 me بخرم. بعد از کلی چرخیدن و اینور و اونور رفتن یکی پیدا شد که من یه گوشی اصل فنلاند دارم و به هرکی می خوای نشون بده و این حرفها منم یکم مقایسه کردم با بقیه مثل لیبل برجسته و برد سبز پررنگ و ... خریدمش 355 تومن. وقتی از در مغازه اومدم بیرون یکی از بچه های دوران دبیرستان و دیدم که الان 5 سال میشه ازش خبر نداشتم. شروع کردیم به حرف زدن و تازه فهمیدم اصلا اونا همون موقع رفتن فنلاند و اونجا زندگی میکنن. منم گفتم الان یه گوشی به شرط اصل فنلاند بودن گرفتم و ... وقتی گوشی و دید خندش گرفت بعد گوشی خودش رو به من نشون داد که خودش از فنلاند خریده بود. انقدر فرق داشت که می خواستم گریه کنم. روی خود گوشی روی برچسب صفحه نمایش یه لیبل بود که نوشته بود NSeries که وقتی گوشی خاموش بود خودش رو نشون میداد ولی وقتی روشن بود اثری ازش یافت نمی شد . حتی خود باطریشم فنلاندی بود و روش نوشته بود made in finland. چیزی که شاخ در آوردم از دیدنش این بود که حتی هندزفریش هم روش نوشته بود N73 و اونم برچسب سفیدش نوشته بود made in finland. حالا می خوام ببینم که این گوشی من آیا فنلاندیه؟ مثلا فقط قطعاتش عوض شده؟ یا خود گوشی هم مال جای دیگه است و فقط لیبلش و عوض کردن تا برم بکوبم تو سر فروشنده؟ بعدشم می خوام ببینم اونایی که میگن مال ما اصله و نمی دونم از اون اوایلشه و اون موقع تقلبی نبوده... مال اونها هم اینجوریه؟ مثل گوشیه این رفیقمونه؟
    Last edited by mazzi; 20-12-2007 at 07:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

توی سایت Numberingplans معرفی می کنه N73 .

ورژن نرم افزارش هم اینه:

V 4.0727.2.2.1
    04-07-2007
    RM-133
    C Nokia N73 (08)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه ها من دیشب رفته بودم پاساژ علاالدین تا یه n73 me بخرم. بعد از کلی چرخیدن و اینور و اونور رفتن یکی پیدا شد که من یه گوشی اصل فنلاند دارم و به هرکی می خوای نشون بده و این حرفها منم یکم مقایسه کردم با بقیه مثل لیبل برجسته و برد سبز پررنگ و ... خریدمش 355 تومن. وقتی از در مغازه اومدم بیرون یکی از بچه های دوران دبیرستان و دیدم که الان 5 سال میشه ازش خبر نداشتم. شروع کردیم به حرف زدن و تازه فهمیدم اصلا اونا همون موقع رفتن فنلاند و اونجا زندگی میکنن. منم گفتم الان یه گوشی به شرط اصل فنلاند بودن گرفتم و ... وقتی گوشی و دید خندش گرفت بعد گوشی خودش رو به من نشون داد که خودش از فنلاند خریده بود. انقدر فرق داشت که می خواستم گریه کنم. روی خود گوشی روی برچسب صفحه نمایش یه لیبل بود که نوشته بود NSeries که وقتی گوشی خاموش بود خودش رو نشون میداد ولی وقتی روشن بود اثری ازش یافت نمی شد . حتی خود باطریشم فنلاندی بود و روش نوشته بود made in finland. چیزی که شاخ در آوردم از دیدنش این بود که حتی هندزفریش هم روش نوشته بود N73 و اونم برچسب سفیدش نوشته بود made in finland. حالا می خوام ببینم که این گوشی من آیا فنلاندیه؟ مثلا فقط قطعاتش عوض شده؟ یا خود گوشی هم مال جای دیگه است و فقط لیبلش و عوض کردن تا برم بکوبم تو سر فروشنده؟ بعدشم می خوام ببینم اونایی که میگن مال ما اصله و نمی دونم از اون اوایلشه و اون موقع تقلبی نبوده... مال اونها هم اینجوریه؟ مثل گوشیه این رفیقمونه؟[/quote]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما برو بکوب تو سر فروشنده

چون من با همین مشخصات تو علاالدین 333 تومن خریدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه karajwizard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یکی هم به داد ما برسه بچز n 73 ما رو تحویل نمی گیرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •