تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 101 از 285 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این پسردایی شما کلاس چندمه؟؟
    من ریاضی هستم اما شاید بتونم کمکتون کنم
    دایی،نه دائی...
    لطفاً توجه داشته باشید که اکثر کسانی توی این تاپیک فعالیت دارند؛کنکوری هستند...
    دائی اشتباه نگارشی داره و ممکنه کنکوری ها رو به اشتباه بندازه..
    ممنون از توجهتون
    سلام دوست عزیز مگه من گفتم در جمله ی زیر چند غلط املایی وجود دارد؟

پسر دایی من پیش دانشگاهی هستند

خودم ریاضی بودم الان هم ترم 7 رشته کامپیوتر هستم من چون کتاب های تستی که در رشته تجربی مفید ،

خلاصه و مفهومی باشند را دقیق نمی شناسم این سوال را پرسیدم

چون پیدا کردن این کتاب ها در این روزگاری که هر کسی یه انتشارات زده و کتاب چاپ می کنه زیاد راحت نیست

از دوستانی که کتابی که درس و تست باشه و مفید باشه در رشته تجربی رو میشناسند خواهش می کنم

راهنمایی کنند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

ما همه داریم یک مشت چرت و پرت رو یاد می گیریم!!!
    توی کتاب معارف می خوایم ثابت کنیم که خدا و روح وجود داره که این احمقانه ترین کاریه که یک انسان می تونه بکنه.
    البته این در مورد همه مطالب کتاب دین و زندگی و برخی مطالب سایر کتب هست, پس میبینید مطالبی که الان داریم یاد می گیریم نه تنها توی زندگی بدردمون نمی خوره بلکه در دانشگاه هم کارایی نداره. کسی پیشرفت می کنه که خودش اهله تحقیق باشه, خودش حقیقت خدا رو درک کنه, خودش به دنبال قوانین فیزیک بره و ... . جامعه به چنین افرادی نیاز داره نه یک مشت دانشجو که با وجود خدا شک دارن و فقط یک مشت تئوری رو حفظ کردن. به نظر من, من لایق بدست اوردن رتبه 26 هستم, درسته که ممکنه اونو با حیله و نیرنگ بدست بیارم ولی مهم اینه که تمام تلاش من برای این هست که بتونم در رشته مورد علاقه خودم قبول بشم و با میل خودم به دنبال تحقیقات برم و دانش خودم رو نسبت به رشته ای که در اون تحصیل می کنم کامل کنم.
    دانشگاه آزاد مدرک توخالی میده و گرفتنش هم کاری نداره ولی اون کسی که می خواد فردا به درد جامعش بخوره و مفید واقع بشه مدرکی می گیره که براش تلاش کرده باشه و حاصل علم و تحقیق خودش باشه و هدف من هم از تمام این کارها همینه. اگه به من مدرک دکترا هم تعارف کنن بدون داشتن دانش درخور اون مدرک هرگز قبولش نمی کنم.
    امیدوارم هدف سایر دوستان هم از تحصیل فقط بدست اوردن یک مدرک دانشگاهی نباشه.
    دقیقا"!
    من چند ساله که می گم هیشکی گوشش بدهکار نیست با حرف زدنم چیزی رو به راه نم نمی شه
    برای وارد شدن به یه دانشگاه الکی که مدرکشو تو خارج صوفشونم هم قبول ندارن بایس یکی از سالهای بهترین دوره زندگیمونو هدر بدیم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

خوب ظاهرا چندتا سوال هست که باید بهشون جواب بدم,البته شرمنده که من سیستم این نقل قول رو بلد نستم
    در جواب دوست عزیزم SuB باید بگم همه درس ها اینجوری نیستن, من که نگفتم همشون چرت و پرته حتی همون دین و زندگی هم 0.01 % هم خوبه!!!
    در مورد طراحان کنکور هم بگم که سوالات استاندارد هست,سوال استاندارد به شیوه ای خاص باید طرح بشه و اساس اون هم با مهندسی معکوس هم جهته یعنی اگه بخوان سوالی طرح کنن که نشه با مهندسی معکوس جوابش داد در واقع اون سوال غیر استاندارده و الان سالهاست که سوالات استاندارد طراحی میشه.
    در جواب دوست عزیزم MATIN باید بگم این مربوط به حیطه ماوراطبیعه میشه و همون طور که قبلا گفتم حتی میشه سوالات کنکور سالهای بعد رو هم بدست آورد(البته هدف نباشد شوم باشه!!!). میشه گفت یک چیزی شبیه پیش گویی.
    momkhbpsp عزیز باید خدمتتون بگم ما الان پیش دانشگاهی هستیم و مغز مارو نمیشه با یک بچه سال اول دبیرستانی مقایسه کرد, اول دبیرستان می گفتیم این درس ها همش چرت و پرته ولی الان به سطحی رسیدیم که عقلمون می گه خوندن کتاب دین و زندگی پیش دانشگاهی حماقت محضه!!! اگر با خودت فکر کنی میبینی اینکه تو وجود اختیار رو ثابت کنی هیچ جا بدردت نمیخوره, یا مثلا اگه می خوای در زمینه ژنتیک جلو بری هیچ وقت و هیچ جا مسئله ای در رابطه با شتاب و نمودار مکان-زمان برات مطرح نمیشه. کار درست رو توی سایر کشور های میکنن, قیف کنکور اونها بر عکسه یعنی همه میرن توش ولی از اون طرف به سختی می تونن بیرون بیان و همه در همون رشته ای که دوست دارن تحصیل می کنن اما ما باید به زحمت از این قیف رد بشیم و از اون طرف دیگه با یک مدرک توخالی بیایم بیرون. اگه کنکور نبود 100% من الان تو رشته علوم انسانی تحصیل می کردم ولی به خاطر دروسی که هیچ گاه بدردم نمی خوره رفتم رشته تجربی.

داره خودمونی میشه kelpasabidomb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اوه عجب دعوايي شده

بابا ول ولش مهندسي معكوسو

درستونو بخونين و گير ندين كه چرا اين همه درس بيهوده رو تا الان خونديم مگه دست ماست كه چرا خونديم؟

اينجا ايرانه دادش من چه بخواي چه نخواي بايد بسازي و بسوزي

اگرم زورت مياد برس به يه جايي كه قدرت اينو داشته باشي كه بعضي از قوانين رو تغيير بدي

فعلا همينه كه هست

تاييد ميشه كه ايران مثه قيف بر عكسه به زور ميري تو راحت مياي بيرون

ولي خارج راحت ميري تو به زور مياي بيرون

10 ساله پيش ميگفتن كه ايران از بقيه كشور هاي پيشرفته 10 سال عقبه

حالا كه 10 سال گذشته بجاي اينكه برسيم به اونا ميگن كه ايران 100 سال از بقيه عقبه

خوب اين دست كيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M A R S H A L L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    [Sin City]

پيش فرض

ما همه داریم یک مشت چرت و پرت رو یاد می گیریم!!!
    توی کتاب معارف می خوایم ثابت کنیم که خدا و روح وجود داره که این احمقانه ترین کاریه که یک انسان می تونه بکنه.
    البته این در مورد همه(نه همه) مطالب کتاب دین و زندگی و برخی مطالب سایر کتب هست, پس میبینید مطالبی که الان داریم یاد می گیریم نه تنها توی زندگی بدردمون نمی خوره بلکه در دانشگاه هم کارایی نداره. کسی پیشرفت می کنه که خودش اهله تحقیق باشه, خودش حقیقت خدا رو درک کنه, خودش به دنبال قوانین فیزیک بره و ... . جامعه به چنین افرادی نیاز داره نه یک مشت دانشجو که با وجود خدا شک دارن و فقط یک مشت تئوری رو حفظ کردن. به نظر من, من لایق بدست اوردن رتبه 26 هستم, درسته که ممکنه اونو با حیله و نیرنگ بدست بیارم ولی مهم اینه که تمام تلاش من برای این هست که بتونم در رشته مورد علاقه خودم قبول بشم و با میل خودم به دنبال تحقیقات برم و دانش خودم رو نسبت به رشته ای که در اون تحصیل می کنم کامل کنم.
    دانشگاه آزاد مدرک توخالی میده و گرفتنش هم کاری نداره ولی اون کسی که می خواد فردا به درد جامعش بخوره و مفید واقع بشه مدرکی می گیره که براش تلاش کرده باشه و حاصل علم و تحقیق خودش باشه و هدف من هم از تمام این کارها همینه. اگه به من مدرک دکترا هم تعارف کنن بدون داشتن دانش درخور اون مدرک هرگز قبولش نمی کنم.
    امیدوارم هدف سایر دوستان هم از تحصیل فقط بدست اوردن یک مدرک دانشگاهی نباشه.
    به جز قسمت هاي سياه-كه بي پايه است- با همه گفته هات موافقم.
    يه مدت پيش هم همين مطالب رو به يكي كه بچه ها رو راهنمايي ميكرد گفتم(اسمشو يادم نيست) و بهشون مشاوره ميداد آها! Robert.

منم امشب ثبت نام كردم و بالاخره تموم شد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMANN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

سلام
    اونایی که گیر دادن به مهندسی معکوس(یه خورده دیر فهمیدین)چون مهندسی معکوس برا سالهای قبل عالی جواب می داد اما تو کنکور های آخر 80 به بالا اصلا نمیشه جواب داد(حتی باعث میشه سوال غلطو انتخاب کنی)
    اگه مهندسی معکوس تو رو از بقیه(ما دانش آموزا)جلو میندازه پس برو یادش بگیر(من یکی با کمال میل راضیم ازم جلو بری)
    عزیزم دوران مهندسی معکوس گذشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــت
    برو یه فکری به حال خودت کن تا همه وقتت تموم نشده
    بای
    کاملا با این پستت حال کردم!
    هر چه قدر این جور ادما که عاشق روش های عجیب غریب هستن زیاد بشه کار ما که پیوسته درس می خونیم راحتتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها میخواستم از اونایی که ثبت نام کردن ازمون سراسری رو بپرسم زمان ثبت نام گواهی اشتغال به تحصیل هم میخواد

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

ما اینجا در حال جنگ با هم نیستیم
    من که نگفتم الهی همتون پشت کنکور بمونین!!!
    الان هم برای همتون ارزوی قبولی در ((( رشته مورد علاقتون ))) می کنم

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

بازم سلام
    امیر و سهیل شماها کجایین؟
    یه خواهش از همه دارم لطفا دیگه بحث مهندسی معکوسو اینکه کتابامون الکین رو نکنین(هر کی هر نظری راجع بهشون داره برا خودش نگه داره)
    عزیزان شماها میگشن کتابا الکین وقتی 2 نفر دیگه هم گفتن دید بعضیها نسبت به کتابا عوض میشه و دیگه نمی تونن با اشتیاق اونا رو بخونن(پس شماها میخواین با این کار به بقیه ضربه بزنین)
    و اینم بگم کتابامون(مخصوصا دین و زندگی ها خیلــــــــــــی قشنگن و آدم حال میکنه مطالبشو یاد بگیره من وقتی میخونمشون واقعا حال می کنم چون احساس میکنم چیزای خیلی جالبی یاد گرفتم)
    این برا همه کتابامون صدق میکنه

لطفا دیگه به طور غیر مستقیم رو مخ بقیه کار نکنین
    بای

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

در مورد چندتا از اون بالایی ها مخصوصا با دروس اختصاصی شدیدا با شما مخالفم
    شرایط سنی ما ها این طور اقتضا میکنه که به این شکل صحبت کنیم مثلا ما وقتی سال اول دبیرستان بودیم میگفتیم چرا اتحاد میخونیم چند سال بعد جوابش رو فهمیدیم و در آینده بیشتر هم میفهمیم فرض شما تو دانشگاه ریاضیات محض قبول شدید بعد اون موقع هست که جواب سوال الان خودتون که چرا ما مثلا اتحاد رو می خونیم می گیرید.
    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
    هر درسی نیاز به یکسری پیش‌نیازها داره. همون مبحثی که توش اتحاد به شدت نیاز هست، یکی از پیش‌نیازهاش، اتحاد هست. اما شاید اون درس اصلاً نیاز نباشه که توی مخ دانش‌آموز بیچاره بشه. اگه همون درس رو حذف کنند، و اون درس مصرف کننده اصلی اتحاد باشه، دیگه نیازی به اتحادهای سنگین نخواهیم داشت و با مطالب سربسته میشه نیازهای دروس دیگه به اتحاد رو برطرف کرد.
    میخوام این رو بگم که وجود برخی از درسهای بی‌خود، سبب نیاز به درس دادن برخی درسهای دیگه مبشه و این باعث افزایش حجم مطالب غیرقابل استفاده میشه.

چون مثلاً 1٪ از کل دانش‌آموزان رشته ریاضی بخواهند به رشته ریاضیات محض بروند، باید یک درسی مثل ریاضیات گسسته تدریس شود! یکم فکر کنید. آیا این حرف منطقی است؟
    برای رشته ریاضیات محض که طرفداران آنچنانی ندارد، حداقل باید کتاب گسسته تدریس شود، پس باید برای رشته‌های پرطرفداری همچون مکانیک، برق، کامپیوتر و ... دست‌کم 2 یا 3 کتاب در دبیرستان و پیشدانشگاهی تدریس بشه. در این صورت باید از خدا وقت قرض کنیم تا این همه درس رو بخونیم!

مثلاً همین درس شیمی. توی چند رشته نیاز به آرایش الکترونی داریم؟ آیا 20٪ رشته‌های دانشگاهی گروه آزمایشی ریاضی نیاز به این مبحث دارند؟ یا مبحث تعادل؟ چند درصد رشته‌ها نیاز به این مبحث دارند؟

اگر مایل به ادامه بحث هستید لطفاً تاپیک دیگری برای این کار در بحث مربوطه ایجاد کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •