ما همه داریم یک مشت چرت و پرت رو یاد می گیریم!!!
توی کتاب معارف می خوایم ثابت کنیم که خدا و روح وجود داره که این احمقانه ترین کاریه که یک انسان می تونه بکنه.
البته این در مورد
همه(نه همه) مطالب کتاب دین و زندگی و برخی مطالب سایر کتب هست, پس میبینید مطالبی که الان داریم یاد می گیریم نه تنها توی زندگی بدردمون نمی خوره بلکه در دانشگاه هم کارایی نداره. کسی پیشرفت می کنه که خودش اهله تحقیق باشه, خودش حقیقت خدا رو درک کنه, خودش به دنبال قوانین فیزیک بره و ... . جامعه به چنین افرادی نیاز داره نه یک مشت دانشجو که با وجود خدا شک دارن و فقط یک مشت تئوری رو حفظ کردن. به نظر من,
من لایق بدست اوردن رتبه 26 هستم,
درسته که ممکنه اونو با حیله و نیرنگ بدست بیارم ولی مهم اینه که تمام تلاش من برای این هست که بتونم در رشته مورد علاقه خودم قبول بشم و با میل خودم به دنبال تحقیقات برم و دانش خودم رو نسبت به رشته ای که در اون تحصیل می کنم کامل کنم.
دانشگاه آزاد مدرک توخالی میده و گرفتنش هم کاری نداره ولی اون کسی که می خواد فردا به درد جامعش بخوره و مفید واقع بشه مدرکی می گیره که براش تلاش کرده باشه و حاصل علم و تحقیق خودش باشه و هدف من هم از تمام این کارها همینه.
اگه به من مدرک دکترا هم تعارف کنن بدون داشتن دانش درخور اون مدرک هرگز قبولش نمی کنم.
امیدوارم هدف سایر دوستان هم از تحصیل فقط بدست اوردن یک مدرک دانشگاهی نباشه.