تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 115 اولاول ... 5191979899100101102103104105111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 1147

نام تاپيک: Tomb Raider: Anniversary

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون
    پس حد اقل یه راهنمایی بکنید بگید دقیقا باید چکار کنم
    یعنی میدونم چکار کنم ولی شاید یه مطلب خاص بگید که باعث بشه راحت تر ردش کنم
    ببینید اول باید اون چیزه رو با تیر بزنیم تا اون میله ها بیاد بیرون بعد به سرعت میپرم روی میله اول و بعد هم دوم البته اینجاش خیلی وقت میگیره و من بیشتر وقت رو همینجا از دست میدم یکم تو کنترلش باگ داره مثلا اگه تو Prince Of Persia بود این حرکت رو خیلی سریع میتونستم انجام بدم ولی این یه قلق خیلی سخت و بدی داره
    بعد از اونجا هم باید ستون رو بگیرم و بپرم و قلاب رو پرت کنماینجا هم یا از حرکت وایمیسه مینی اینکه از دویدن روی دیوار دست میکشه به خاطر کنترل ناجورش یا اگه شانم بگه میدوه ولی نمیتونم بپرم یا قبل از پریدم وقتش تموم میشه وسقوط
    بازم سعی میکنم
    ممنون
    بايد با فلش هاي بالا و پايين جابه جا بشيد
    اگر با چپ و راست جا به جا بشيد واميسته

قلق خاص ديگه اي نداره

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

چی میگی؟
    پس همینه دیگه مشکل من
    دمت گرم
    چقدر من خنگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    ممنون
    پس حد اقل یه راهنمایی بکنید بگید دقیقا باید چکار کنم
    یعنی میدونم چکار کنم ولی شاید یه مطلب خاص بگید که باعث بشه راحت تر ردش کنم
    ببینید اول باید اون چیزه رو با تیر بزنیم تا اون میله ها بیاد بیرون بعد به سرعت میپرم روی میله اول و بعد هم دوم البته اینجاش خیلی وقت میگیره و من بیشتر وقت رو همینجا از دست میدم یکم تو کنترلش باگ داره مثلا اگه تو Prince Of Persia بود این حرکت رو خیلی سریع میتونستم انجام بدم ولی این یه قلق خیلی سخت و بدی داره
    بعد از اونجا هم باید ستون رو بگیرم و بپرم و قلاب رو پرت کنماینجا هم یا از حرکت وایمیسه مینی اینکه از دویدن روی دیوار دست میکشه به خاطر کنترل ناجورش یا اگه شانم بگه میدوه ولی نمیتونم بپرم یا قبل از پریدم وقتش تموم میشه وسقوط
    بازم سعی میکنم
    ممنون
    اگر هنوز ردش نكردي بگو تا من save شو بذارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    والا من تا دو تا چک پوینت بعد از اون رو رد کردم فکر کنم یه چکپوینت مونده تا برسم به بالا اگه چکپوینت قبل از روبرو شدن با اون غوله که میگند رو دارید برام بگذارید ممنون میشم یعنی وقتی میرسیم طبقه بالا اصولا یه چک پوینت میده دیگه
    با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    والا من تا دو تا چک پوینت بعد از اون رو رد کردم فکر کنم یه چکپوینت مونده تا برسم به بالا اگه چکپوینت قبل از روبرو شدن با اون غوله که میگند رو دارید برام بگذارید ممنون میشم یعنی وقتی میرسیم طبقه بالا اصولا یه چک پوینت میده دیگه
    با تشکر
    از همون جايي كه خواستي.....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از kamran2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه LARAMAHDICRAFT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

کسی هست که بدونه اون مرحله اسبها وقتی اون اسبه به طرفت حمله میکنه وحرکت آهسته میشه باید کدوم دکمه ها رو بزنیم تا به سرش نشونه بگیره.واسه پلی 2 می خوام.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

از همون جايي كه خواستي.....
    کد:
    سلام
    آقا ممنون
    دوستان پس چی میگقتید تا میرسم اون بالا با غوله رو به رو میشیم؟
    بعد دو تا مرحله سخت تا اون در رو باز کردم بعد رسیدم به غوله
    حالا این غوله رو چطوری بکشمش؟
    آیا روش خاصی داره؟
    وقتی اون خط پایینیه پر میشه باید چکار کرد؟
    یه توضیح در مورد کشتن این غول بفرمایید
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من راهنمايي كامل قسمت 14 رو ميذارم . اين راهنمايي رو يادم نيست از كدوم سايت گرفتم .

قسمت چهاردهم: Final Conflict (نبرد نهائی)
    در ابتدای این قسمت پس از دمو با غولی بدون پا خواهید جنگید اما نوع غلبه بر غول به این صورت است که ابتدا به نوک پرتگاه بروید، البته نه طوری که پائین بیفتید زیرا غول دارای ضربههای قدرتمند است. به او تیر زده تا درجهٔ قرمز زیر خونش پر شده و به طرف شما حملهور شود. به وسیلهٔ حرکت اکشن به او تیر زده تا از پرتگاه آویزان شود. حالا به دستش تیر زده تا هم دستش صدمه ببیند و هم بالا بیاید. به نقطهٔ ضعف او یعنی دستش شلیک کرده تا کمکم خونش کم شود سپس زمانی که دوباره به شما حمله کرد لازم نیست او را آویزان کنید تنها با حرکت اکشن جاخالی داده تا دستش به پرتگاه گیر کند. سپس به دستش تیراندازی کنید تا صدمهای دیگر به او وارد شود. حالا شما دو راه برای کشتن او دارید؛ هم میتوانید ابتدا برای بارهای متوالی باعث گیر کردن دستش شده و به آن شلیک کنید تا دستش از مچ قطع شود و سپس آن را به لبهٔ پرتگاه چسبانده سپس به دستش شلیک کنید تا به درون مواد مذاب فرو برود، و یا اینکه او را برای بارهای متوالی از پرتگاه آویزان کرده و به دستش شلیک کنید تا حدوداً بعد از کم شدن ۷۰ درصد از خونش به درون مواد مذاب بیفتد. پس از غلبه بر او وارد راهی که باز خواهد شد شوید. راه را ادامه داده و اهرم را بکشید سپس به سمت سکوئی که نزدیک میشود بپرید. مسیرتان را ادامه دهید و اهرم دیگری را کشیده و امتیاز بالای آن را به خاطر داشته باشید. وارد در باز شوید، جلوتر اهرم دیگر را کشیده و وارد در شوید. به درون دریاچه پریده و به طرف پائین بروید سپس به عقب شنا کنید و اهرم را بکشید. از طریق سکوئی که بیرون آمد وارد پنجره شده و قفس را پائین بیندازید. قفس را به سکوی سنگی چسبانده و از طریق آن به بالای سکو رفته و جعبهٔ خون را بردارید سپس اهرم بالای در بسته را کشیده تا در باز شود. صندوق را به جائی که بالای آن یک امتیاز بود و ذکر شد به خاطر داشته باشید چسبانده و امتیاز نقرهای را بگیرید. حالا همراه با قفس به سکوی سنگی برگشته و به بالای سکو بروید. به طرف لبههای زردرنگ روبهروئی بپرید و راه را ادامه داده و در انتها به پائین بپرید. روپوش سنگی را با گرفتن لبهاش پائین کشیده و سریع هدف را زده سپس از طریق سنگ کوچک به آن طرف سنگها پریده و دو روپوش دیگر سمت راست و چپ و جلوتر از دریاچه را پائین بکشید و دو هدف دیگر را بزنید تا راه دریاچه باز شود. وارد دریاچه شده و راه را تا انتها شنا کرده و راه پر از مواد مذاب را پشت سر گذاشته تا دموئی ببینید. اکنون زمان نبرد با غول آخر بازی است. او را به این شکل نابود کنید: دو نشانهٔ شما ابتدا روی دو بال غول قفل شدهاند پس به دو بال او تیراندازی کنید (دو سلاح یوزی به شما کمک ارزشمندی خواهند کرد) تا صحنهای ببینید. اکنون او قادر به پرواز نیست اما قدرتش بیشتر میشود. به او تیراندازی کنید تا درجهٔ زیر خونش پر شود سپس طوری اکشن بپرید که قادر باشید علامت روی کمرش را با تیر بزنید. این کار را انجام دهید تا به حالت مکث درآید سپس به او تیراندازی کنید تا از خونش کم شود. این کار را بهصورت متوالی انجام دهید تا صحنهای دیگر بعد از اتمام خونش ببینید. در انتها دکمههای نشان داده شده را زده تا ستون روی او افتاده و کشته شود. و اکنون زمان تماشای دموی لذتبخش انتهای بازی است.

10. 2 کاربر از kamran2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    آقا دمت گرم
    من که خیلی سعی کردم جا خالی بدم که آویزون بشه ولی نشد
    حالا با خوندن این شاید بتونم
    مرسی

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اين هم save كامل بازي كه تمام كدها و cheat ها باز هستن.
    کد:

13. این کاربر از kamran2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •