تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 105 اولاول ... 5191979899100101102103104105 آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

درود دوباره

این هم عکسی از درخت های سیب دو ساله ی من که یه چیزی برگ هاشون رو می خوره. نمی دونم خطرناک هست و یا اینکه نه خیلی مهم نیست

این منطقه به خاطر در گردنده بودنش، زمستون‌های سردی داره و تابستونش هم مانند تابستون شیراز هست (شاید چند درجه خنک‌تر)

درخت‌های عمده‌ای که در این زمین 2000 متری کاشتم (بادام / سیب / گلابی / گردو خوشه‌ای / انگور / سرو) هستند. سهم آبی که دارم 1800 لیتر در هفته است. درخت‌های سیب و گلابی امسال دو ساله شدند / درخت‌های بادام بیش از 4 سال دارند / درخت‌های گردو رو امسال کاشتم

اکنون به درخت‌های انگور، سرو و بادام هر دو هفته یک‌بار آب می‌دم و به درخت‌های سیب، گلابی و آلو... هر هفته یک‌بار. (لوله‌ی آبیاری قطره‌ای کشیدم ولی به همون لوله‌ی اصلی که سهم آب میاد و فشار داره وصلشون کردم و آب به صورت غرق‌آبی می‌ره پای درخت‌ها.
    ---------------------------------------

1- می‌خواستم بدونم این درخت‌هایی که کاشتم مناسب هستند؟
    2- مقدار سهم آبی که دارم 1800 لیتر در هفته برای این درخت‌ها بسه؟
    3- می‌تونم از سال سوم به درخت‌های سرو و انگور دیگه آب ندم یا مثلا ماهی یک بار در تابستون بهشون آب بدم بسه؟
    4- این گوده‌های درخت‌ها که در عکس می‌بینید خوب هست؟ نیازی نیست تغییری درشون ایجاد بشه؟
    5- از اونجایی که ساعت آبدهی حدود 3 ظهر هست من از همین علف‌های توی زمین کندم و ریختم پای گوده‌ها که پوشیده بشن و کم‌تر آب هدر بره. آیا این کار درستی هست؟
    6- چه پیشنهادهایی برای بنده دارید؟ چه کارهایی نباید می‌کردم و باید می‌کردم؟ چه کارهایی باید انجام بدم حتما و چه کارهایی نباید انجام بشه؟
    7- با توجه به این‌که بحران آب در پیش هست، برای صرفه‌جویی بیش‌تر در آب چه کارهایی باید بکنم؟
    با سپاس فراوان
    تا جایی که من اطلاع دارم سنگ واسه گیاه مشکلی ایجاد نمیکنه.
    بعد یه سوالی داشتم درختارو از بذر کاشتید؟
    در ضمن درختارو هرس کنین و کود به باغ بدید
    Last edited by moh72; 12-06-2014 at 18:21.

2. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با درود

دوستان با این دشواری (مشکل) سوسک چوب‌خوار باید چکار کرد؟ درخت‌های بادام من رو داغون کردن و البته احتمالا سراغ درخت های سیب و گلابی و .. هم خواهند رفت. واقعا هیچ راه درست و حسابی به جز بریدن شاخه های خراب و سوزوندشون نیست؟
    آخه بریدن شاخه ها و سوزوندنشون زمانی که باغ های کناری این کارو نکنن که سودی نداره

واقعا هیچ سم یا زهر یا ... برای این جانور وجود نداره؟

با سپاس

-----

پرسش دیگه ای که خدمتتون داشتم اینه که درخت بادام هم جنس نر و ماده داره؟ یعنی آیا جنس نر هم داره که بادام نده کلا؟

-----

به گونه‌ی متوسط برای درخت های 3 ساله چند لیتر آب داده بشه بسه؟ (درسته که درخت با درخت فرق می کنه ولی به گونه ی میانه و متوسط چند لیتر هست؟

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

یه سم مثل مالاتیون یا دیازنون و یا هر سم بودار قوی بخر و هفته ای یک تا ذو مرتبه سم پاشی کن.بادام نر بار میده ولی تلخ

5. این کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان بهترین میوه ای که به صورت بوته باشه و کمترین احتیاج به آفتاب داشته باشه چیه؟

داره خودمونی میشه "_"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان لطفا به من بگید باید با این بیماری درخت لیموشیرین خونه مون چکار کنم. فکر کنم بهش میگن گومز

چند تا عکس توی لنزور گذاشتم اینم لینکش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا بگید چکار کنیم با این بیماری . شنیدم باید قطع بشه راسته؟ تو اخبار گفته باغات قصرشیرین به این بیماری دچار شدن و همشون رو درآوردن نهال جدید جایگزین کردن
    Last edited by "_"; 18-06-2014 at 16:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pocke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

به نظر من باغچتون رو طوری بکارید که محلی باشه .
    منظورم اینه که بیننده با یک نگاه نتونه رد بشه از موضوع .و برای نگاه کردن به منظره وقت بزاره .از سنگ های تزیینی استفاده کنید
    یاستون رو کنار در بکارید که جلوه ی خوبی به ورودی بده
    نمی دونم گل ناز یا دکمه ای در هوای گرم یزد جواب می ده ولی اگر بکارید بین درخت ها و گل رز منظره زیبایی پیدا می شه
    از رنگ های مختلف استفاده کنید (منظورم اینه که زمستون درخت ها همه خشک نباشن )
    و رزهاتون یک رنگ همش نباشه

9. این کاربر از pocke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

"_"

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

درخت لیموی شما با توچه به شکل پسیل زده که با سم پاشی مشکل شما حل می شود.
    نگران نباشید.

11. این کاربر از pocke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

"_"

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

سلام.

من میخوام بدونم درخت توت چطوری بفهمم که میوه میده یا نه؟ وقتی که کوچیک هستا. در کل همه درختا رو میشه فهمید بگین چطوریه؟

ی سوال دیگه: من شاخه میکارم چرا پژمرده میشه. همه درختها اینجوری نیستا . نکنه من دیر میکارم؟؟!! کی باید بکارم پس؟
    سلام .راجب اینکه شاخه رو می زارید باید در خاک رسی باشه تا ریشه بکنه .
    زمان خاصی فکر نکنم داشته باشه بیشتر به خاکی که استفاده می کنید بر می گرده و اگر هرمون ریشه زایی دارید کمی به قسمت انتها بزنید .
    شاخه رو درست می کارید؟جسارت نشه یعنی از انتها می کاردید؟

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یه سم مثل مالاتیون یا دیازنون و یا هر سم بودار قوی بخر و هفته ای یک تا ذو مرتبه سم پاشی کن.بادام نر بار میده ولی تلخ
    این سمی که می گین برای سوسک چوبخوار هست؟ یعنی من اگر اینو روی همگی درختای سیاه درخت بزنم دیگه سوسک چوبخوار سراغشون نخواهد اومد؟

درباره ی بادام نر آیا نشانه ای داره؟ (با توجه به سخنان شما همگی درخت های بادام چه نر و چه ماده میوه خواهند داشت)

----

با درود

دوستان کارشناس اینو می دونم که همه چیز به شرایط وابسته هست ولی اگر می شه یک چیز میانگین رو ارائه بدین درباره ی اندازه آبی (چند لیتر) که در تابستان با دمای میانگین 36 درجه باید به این گونه از درخت ها (دو ساله) داد:

1- گردو خوشه ای
    2- سیب
    3- گلابی
    4- آلو زرد و سیاه
    5- بادام
    Last edited by pashangparsi6; 06-07-2014 at 23:25.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان
    من توی خونه تو گلدن بزر خیار چنبر گرفتم و کاشتم گلدون رو خاک برگ کردم به گودال کندم توش کود حیوانی ریختم بزر رو که خیس کرده بودم کاشتم روشم کود ریختم بعد 4 روز سبز شد و الان داره همینجوری رشد میکنه و میره جلو الان 3 هفته است این بوته غرق گله و هیچکدومشون نمیمونه و خیار نمیده و خشک میشه و میریزه تو این مدت معمولا هر روز یا یک روز درمیون بهش اب دادم و 2 بار بهش کود کریستالونه قرمز یک قاشق مرباخوری و کو اهن 1 قاشق چای خوری توی یک لیتر اب دادم ...
    ممنون میشم یه راهنمائی کنید که اشتباه کار من چی بوده که خیار نمیده و گلاش خشک میشه ؟؟؟ ولی تموم برگاش سبز و رشدشم خیلی سریع ////
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •