تا جایی که من اطلاع دارم سنگ واسه گیاه مشکلی ایجاد نمیکنه.
بعد یه سوالی داشتم درختارو از بذر کاشتید؟
در ضمن درختارو هرس کنین و کود به باغ بدید
تا جایی که من اطلاع دارم سنگ واسه گیاه مشکلی ایجاد نمیکنه.
بعد یه سوالی داشتم درختارو از بذر کاشتید؟
در ضمن درختارو هرس کنین و کود به باغ بدید
Last edited by moh72; 12-06-2014 at 18:21.
با درود
دوستان با این دشواری (مشکل) سوسک چوبخوار باید چکار کرد؟ درختهای بادام من رو داغون کردن و البته احتمالا سراغ درخت های سیب و گلابی و .. هم خواهند رفت. واقعا هیچ راه درست و حسابی به جز بریدن شاخه های خراب و سوزوندشون نیست؟
آخه بریدن شاخه ها و سوزوندنشون زمانی که باغ های کناری این کارو نکنن که سودی نداره
واقعا هیچ سم یا زهر یا ... برای این جانور وجود نداره؟
با سپاس
-----
پرسش دیگه ای که خدمتتون داشتم اینه که درخت بادام هم جنس نر و ماده داره؟ یعنی آیا جنس نر هم داره که بادام نده کلا؟
-----
به گونهی متوسط برای درخت های 3 ساله چند لیتر آب داده بشه بسه؟ (درسته که درخت با درخت فرق می کنه ولی به گونه ی میانه و متوسط چند لیتر هست؟
یه سم مثل مالاتیون یا دیازنون و یا هر سم بودار قوی بخر و هفته ای یک تا ذو مرتبه سم پاشی کن.بادام نر بار میده ولی تلخ
دوستان بهترین میوه ای که به صورت بوته باشه و کمترین احتیاج به آفتاب داشته باشه چیه؟
سلام دوستان لطفا به من بگید باید با این بیماری درخت لیموشیرین خونه مون چکار کنم. فکر کنم بهش میگن گومز
چند تا عکس توی لنزور گذاشتم اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بگید چکار کنیم با این بیماری . شنیدم باید قطع بشه راسته؟ تو اخبار گفته باغات قصرشیرین به این بیماری دچار شدن و همشون رو درآوردن نهال جدید جایگزین کردن
Last edited by "_"; 18-06-2014 at 16:56.
به نظر من باغچتون رو طوری بکارید که محلی باشه .
منظورم اینه که بیننده با یک نگاه نتونه رد بشه از موضوع .و برای نگاه کردن به منظره وقت بزاره .از سنگ های تزیینی استفاده کنید
یاستون رو کنار در بکارید که جلوه ی خوبی به ورودی بده
نمی دونم گل ناز یا دکمه ای در هوای گرم یزد جواب می ده ولی اگر بکارید بین درخت ها و گل رز منظره زیبایی پیدا می شه
از رنگ های مختلف استفاده کنید (منظورم اینه که زمستون درخت ها همه خشک نباشن )
و رزهاتون یک رنگ همش نباشه
درخت لیموی شما با توچه به شکل پسیل زده که با سم پاشی مشکل شما حل می شود.
نگران نباشید.
سلام .راجب اینکه شاخه رو می زارید باید در خاک رسی باشه تا ریشه بکنه .
زمان خاصی فکر نکنم داشته باشه بیشتر به خاکی که استفاده می کنید بر می گرده و اگر هرمون ریشه زایی دارید کمی به قسمت انتها بزنید .
شاخه رو درست می کارید؟جسارت نشه یعنی از انتها می کاردید؟
این سمی که می گین برای سوسک چوبخوار هست؟ یعنی من اگر اینو روی همگی درختای سیاه درخت بزنم دیگه سوسک چوبخوار سراغشون نخواهد اومد؟
درباره ی بادام نر آیا نشانه ای داره؟ (با توجه به سخنان شما همگی درخت های بادام چه نر و چه ماده میوه خواهند داشت)
----
با درود
دوستان کارشناس اینو می دونم که همه چیز به شرایط وابسته هست ولی اگر می شه یک چیز میانگین رو ارائه بدین درباره ی اندازه آبی (چند لیتر) که در تابستان با دمای میانگین 36 درجه باید به این گونه از درخت ها (دو ساله) داد:
1- گردو خوشه ای
2- سیب
3- گلابی
4- آلو زرد و سیاه
5- بادام
Last edited by pashangparsi6; 06-07-2014 at 23:25.
با سلام به دوستان
من توی خونه تو گلدن بزر خیار چنبر گرفتم و کاشتم گلدون رو خاک برگ کردم به گودال کندم توش کود حیوانی ریختم بزر رو که خیس کرده بودم کاشتم روشم کود ریختم بعد 4 روز سبز شد و الان داره همینجوری رشد میکنه و میره جلو الان 3 هفته است این بوته غرق گله و هیچکدومشون نمیمونه و خیار نمیده و خشک میشه و میریزه تو این مدت معمولا هر روز یا یک روز درمیون بهش اب دادم و 2 بار بهش کود کریستالونه قرمز یک قاشق مرباخوری و کو اهن 1 قاشق چای خوری توی یک لیتر اب دادم ...
ممنون میشم یه راهنمائی کنید که اشتباه کار من چی بوده که خیار نمیده و گلاش خشک میشه ؟؟؟ ولی تموم برگاش سبز و رشدشم خیلی سریع ////
با تشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)