البته فکر کنم بدونه مانستر پک هم بتونی با یه سیم کردن خودت همیشه on یا off کنیش.!
البته فکر کنم بدونه مانستر پک هم بتونی با یه سیم کردن خودت همیشه on یا off کنیش.!
سلام
آقا من با اين speed dial هرچی ور ميرم نميتونم استفاده کنم
ازمنو setting وقتی ميری تويه منوinitial setup
اونجا گزينه هست
به اسم speed dial که 2 تا انتخاب درکه يکی phone memory
هست اون يکی هم fixed dial
وقتی تو دفترچه تلفن روی هر کدوم از گزينه ها بری تو قسمته option و گزينه add to speed dial رو بزنی
وقتی ميخوای استفاده کنی مثلاً شماره 3 رو که نگاه ميداری ميگه
speed no.3 speed dial number unassigned
و اگه اون گزينه روی phone memory باشه آصلا هيچ اتفاقی نميافته هر چی نگاه داری يه کليديو![]()
واي اگه اين كار بشه كه خيلي عالي ميشه
ميشه خواهش كنم اگه ميدونيد روشش رو بگين
چون اين mp جديده كه توش delivery هميشه on هستش
ور داشتن زنگ sms و ring tone كه براي contact ها ميگذاري رو جدا كردن كه من نميخوام اين جوري باشه
ولي اگه اين روشي كه گفتين رو برام بگذارين ممنون ميشم![]()
اونو بزار رو phone memory .... بعد تو phone book رو هر شماره ای option رو بزنی و add to speed dial رو انتخاب
کنی منویه شماره ها میاد.. حالا رو هر کدوم select کنی همون شماره میشه speed dial تو![]()
سلام
اين كار رو خودم قبلا كردم
مشكل من هم همين جاست
وقتي انتخاب ميكنم اونوقت كه ميخوام استفاده كنم يعني مثلا كليد 3 رو نگاه ميدارم اون پيغام unassigned رو ميده![]()
توی گوشی چنتا رینگتون هست که نمیشه کپی یا بلوتوث کردکسی داره واسه Dl بزاره ؟!
---
میشه بگی چطوریه ؟
Last edited by nihilnigritude; 17-03-2008 at 12:37.
ببین دوسته عزیز راهش همینه ... یکمی دقت کن حتما یه جایه کار میلنگه.... در قسمته آخر select رو حتما بزنی...
در مورده delivery میرم دنبالش ببینم شدنی هستش یا نه...![]()
ور داشتن زنگ sms و ring tone كه براي contact ها ميگذاري رو جدا كردن كه من نميخوام اين جوري باشه
خب... روشن کردن delivery کار نسبتا مشکلی که پیشنهاد نمیکنم. فلش ساده تره.. اما دوسته عزیز شما می تونید
یه کاره ساده بکنید برایه هر دوشون یه زنگ انتخاب کنید....![]()
يعني چي ؟
يعني ميشه تو اين MP جديد براي هر كدوم از كسايي كه تو دفترچه تلفن گوشيت داري هم RINGTONE جدا انتخاب كني هم SMS جدا ؟
يعني به طور كلي ميشه براي هر كدوم از CONTACT هاي توي PHONEBOOK يه زنگ SMS جدا گانه مثله همون RINGTONE انتخايب كرد ؟
اگه اين جوري باشه كه عالي ميشه![]()
وتقعا خودم هم گيج شدم
منم ميدونم راهش همينه ولي نميشه
SELECT رو كه ميزنم انتخاب ميشه و پيغام ميده كه مثلا
ADDED TO # 3
بعدش كه 3 رو نگاه ميدارم اون كادر ENTERING كه براي شماره گيريه باز ميشه و انگار كه عدد 3 رو وارد كرده باشم منتظر بقيه شماره ميمونه و اتفاقي نميافته
اين در صورتيه كه اون گزينه روي PHONE MEMORY باشه
اما اگه اون گزينه روي FIXED DIAL باشه تا همين مراحل پيش ميره و وقتي كليد رو نگاه ميدارم اون ERROR رو ميده كه
UNASSIGNED NUMBER
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)