بعضی مناطق همراه بهتره بعضی مناطق ایرانسل تا 90 هم فک کنم رو همراه گرفتن مثلا من هوخودم فورجی معمولی رو ایرانسل تا 50 هم برام میره ولی همراه بزور تا 30 میره.
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
بعضی مناطق همراه بهتره بعضی مناطق ایرانسل تا 90 هم فک کنم رو همراه گرفتن مثلا من هوخودم فورجی معمولی رو ایرانسل تا 50 هم برام میره ولی همراه بزور تا 30 میره.
به cat6 ممکنه ولی بالاتر فعلا فرقی نداره
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
دوست عزیز فعلا تو ایران تا cat6 فعاله. Cat6 میتونه 2تا باند 20 مگاهرتزی رو تجمیع کنه. Cat9 سه تا باند 20 مگاهرتزی،cat12 4تا باند 20 مگاهرتزی و،cat16 به بالا 5تا باند 20 مگاهرتزی که میشه صد مگاهرتز. سرعت دانلودشونم به ترتیتب 300و 450و 600 و 1024 مگابیت بر ثانیه هست. Cat18 هم تا 1200مگابیت بر ثانیه.
خب مگه من چی گفتم؟
البته توجه داشته باشید همراه اول در مرز Cat11 قرار داره، و در مناطقی مایمو 4x2 فعال داره، در صورت فعال سازی mimo 4x4 اپراتور بدون اضافه کردن باند جدید با همین حالت به Cat11 ارتقاء پیدا میکنه(600Mbps).
همونطور که مستحضر هستید به کمک مایمو 4x4 با فقط ۳ تا ۲۰ مگاهرتز بجای ۵ تا، میشود 4G Cat18 گیگابیتی ارائه کرد.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
این ها همه درسته اما بحثی که هست که من به دوستمون گفتم احتمالا با cat6 بهتر بشه دلیل این بود که سرعتی که کاربر می خواد دانلود کنه صرفا اون تروپوت نیست که با مایمو و تجمیع ارتقا پیدا کنه و تروپوت خوبی دستگاه داشته باشه با کیفیت سیگنال مطلوب بلکه تحت تاثیر پهنای باند سایت هم هست و تو اکثر مکان های شلوغ تروپوت خوب هست اما سرعتی(پهنای باندی) که کاربر بخواد دانلود کنه باهاش کمه بخاطر همین ممکنه با cat6 هم سرعت دانلودشون خیلی زیاد نشه
در جواب اون دوستی که بهش جواب دادی اینارو گفتم
سلام
این طرح تعویض سیم کارت به 4g با پیامک کد پستی به 8962 چقدر طول میکشه تا سیم کارت بیاد.
الان 8 روزه پیامک کردم کد پستی م رو.
مدت زمانی رو اعلام نکردن برای من دوماه طول کشید من که 3 بار هم پیامک کرده بودم
خب چرا اینقدر سختش میکنید ؟؟
برید دفتر خدمات ارتباطی همون لحظه واستون 4g میکنه و تحویل میده !
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)