سلام
برای من 5 ساعت بعد که شکایت رو ثبت کردم این متنو زدن!!!!
هنوز خبری نیست بعد از چند روز!!!!!
اگر تا فردا مشکل منو حل نکنند دوباره تیکت میزنم. اینقدر تیکت شکایت باز میکنم تا بلاخره جواب بده
سلام
برای من 5 ساعت بعد که شکایت رو ثبت کردم این متنو زدن!!!!
هنوز خبری نیست بعد از چند روز!!!!!
اگر تا فردا مشکل منو حل نکنند دوباره تیکت میزنم. اینقدر تیکت شکایت باز میکنم تا بلاخره جواب بده
شبانه امشب سرعت خوب شده
بعد از نزدیکای 2ماه گیت وی 9اومد واسم ولی سرعتش افتضاح
..........
Last edited by amiralon; 28-04-2014 at 17:12.
2مگ-4گیگ میگیرم 2گیگ هم باید اضافه بگیرم یعنی جدیدا ماهی 6-7گیگ مصرف میشه فقط برا یه وبگردی ساده![]()
آقا Packet Lost من روی 40 درصده، (مخابرات آبادان) (یک مگابیت محدود)
میخواستم بدونم برای همه همینطوره؟
گیم آنلاین اصلا نمیشه زد، فقط 4 تا 8 صبح،
ولی دانلودش خوبه، 130 رو همیشه میده
اینم وضعیت پینگ ما:
![]()
سلام.مشکلتون چی شد؟درستش کردن یا نه؟..چند روز پیش باهام تماس گرفتن گفتن متوجه شدیم مشکلتون چیه!!!!!!بعد در امده میگه مودمت را خاموش کن خاموش کردم روشن کن روشن کردم بعد میگه اه خطت روی 12 مگ بسته شده چرا سرعتت پایینه؟؟؟؟بهش گفتم من تو شکایتم گفته بود که خطم روی 12مگ بسته شده چرا از اول از خودم نپرسیدی گفت میخواستم مطمین شم!!!!!!!!!!!!!!!!!گفت فردا دوباره باهات تماس میگیریم و مطمین باش مشکلت را حل میکنیم که .....دیگه تماس نگرفتن....منم امروز دوباره ازشون شکایت کردم.تا مشکلم را رفع نکنن ازشون توی تنظیم مقررات شکایت میکنم.
.............
Last edited by amiralon; 03-05-2014 at 19:03.
دیشب ساعت ۲:۱۸ دقیقه ترافیک من تمام شد وسط دانلود !!!!!! یعنی تو کف موندما . حالا هم هرچی زنگ میزنم ج نمیدن. من تو یه ماه گذشته ۱۶ گیگ ترافیک خریدم بازم تموم میشه. بچه ها شما کجا شکایت می کنید؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)