تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1009 از 4105 اولاول ... 950990995999910051006100710081009101010111012101310191059110915092009 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,081 به 10,090 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه p30better's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام من تک پسرم چشمم ضعیفه یعنی مجموعا فعلا 7 دیپلمم دارم بابامم از کار افتاده هست فقط کمر درد و زانو درد داره ولی زیاد نمی تونه راه بره دوره ی بعد اموزشیمو یه جوری تهران افتادم ولی اموزشی اگه معاف میشم بگید
    سلام
    شما واسه من پیغام گذاشتید ولی نمی تونستم جوابتون رو بدم چون فعلا پیغام خصوصی دادم برای من غیر فعاله الان هم پستتون رو دیدم
    واسه از کار افتادگی باباتون وقتی پلیس 10 میرید بگید میخوام کفالت پدر بگیریم و توی دفترچه ای که میگیرید کفالت رو پر کنیدو بعد به نظام وظیفه میرید بیماری پدرتون رو میگید اونا میفرستنتون به بیمارستان اونجا معلوم میشه از کار افتاده است یا نه بعد نامه از کار افتادی رو پست میکنن نظام وظیفه براتون کمیسسون پزشکی میزارن و..... --اگه کار داشتی اییملتو پیغام خصوصی بده تا برات ایمیل بزنم--

داره خودمونی میشه p30better's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا من امسال کنکور دادم اما قبول نشدم اما میخوام دوباره بخونم مشکلی برای سربازی که ندارم ؟ دفترچه باید بگیرم؟ متولد اردیبهشت 73 هم هستم با تشکر
    از وقتی که وارد سن سربازی شدی یک سال فرصت داری خودتو معرفی کنی اگه کنکور سال دیگه قبول بشی یک سال تمام نشه غیبت نمیخوری.

مثلا من 17 دی 1373 به دنیا آمدم از 17 دی وارد سن سربازی میشم و 6 ماه بعد کنکور هم دادم 6 ماه دیگه مونده بشه 1 سال پس غیبت نمیخورم

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به کارشناسان سربازی
    فارغ التحصیلی لیسانسم 30/11/90 هست. تا الان هم برا سربازی اقدام نکردم. اگه بخوام 30/11/91 تاریخ اعزامم باشه باید چه کار کنم؟ اصلا کی باید اقدام کنم؟ خودشون تعیین میکنند تاریخ اعزام کی باشه؟ (هر چند 30/11/91 که نمیشه آیا امکانش هست برج 12 برم؟ یا این یک روز مشکل سازه؟) خلاصه بچه ها من هیچی از سربازی نمیدونم. خواهشا یکی لطف کنه شیرفهم کنه منو. اینکه تارخ 1/12 اعزامم باشه برام خیلی مهمه چون باید 3 روز قبلش کنکور بدم. لطف کنید بگید من باید چه زمانی و کجا مراجعه کنم برای سربازی؟ منظورم از چه زمانی این هست که مثلا اگه 2 ماه قبل از اون تاریخ اقدام کنم خوبه یا دیره؟ و لطف کنید بگید از کجا باید شروع کنم : پلیس +10؟ نظام وظیفه؟ ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام به کارشناسان سربازی
    فارغ التحصیلی لیسانسم 30/11/90 هست. تا الان هم برا سربازی اقدام نکردم. اگه بخوام 30/11/91 تاریخ اعزامم باشه باید چه کار کنم؟ اصلا کی باید اقدام کنم؟ خودشون تعیین میکنند تاریخ اعزام کی باشه؟ (هر چند 30/11/91 که نمیشه آیا امکانش هست برج 12 برم؟ یا این یک روز مشکل سازه؟) خلاصه بچه ها من هیچی از سربازی نمیدونم. خواهشا یکی لطف کنه شیرفهم کنه منو. اینکه تارخ 1/12 اعزامم باشه برام خیلی مهمه چون باید 3 روز قبلش کنکور بدم. لطف کنید بگید من باید چه زمانی و کجا مراجعه کنم برای سربازی؟ منظورم از چه زمانی این هست که مثلا اگه 2 ماه قبل از اون تاریخ اقدام کنم خوبه یا دیره؟ و لطف کنید بگید از کجا باید شروع کنم : پلیس +10؟ نظام وظیفه؟ ...
    ای کاش یه 10-15 صفحه قبل رو میخوندین.

شما اون یکسالی که وقت دارین برای اقدام به ارسال دفترچه هست نه اعزام. شما باید اول برید پلیس +10 دفترچه بگیرید، بعد انجام کارهای دفترچه همراه مدارکتون برید پلیس +10 دفترچه رو ارسال کنید. جواب رو هم میتونید 2 روز بعد از همونجا بگیرید و یا 10 روز صبر کنید تا بیاد خونه.

اینکه کی بخواین اقدام کنید و کی بیوفتین یه چیز تجربی هست ولی اگه میخواین 1 اسفند و به بعد باشه 4-5 روز مونده به پایان آذر میتونید دفترچه رو بفرستید که دیگه دی نیوفتید حالا اگه دلتون خواست دیرتر از اون هم میتونید بفرستید.

5. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا من خودم الان خوندم قانون 19 سالگی درسته ؟ یعنی میشه 92 ! این دوستمون جو زده شده آدمو سکته میده ... با تشکر از دوستان با اطلاع لطفا این دوستان سکته ده را ارشاد نمایید
    اگه مشمول بازی و 73 هم به دنیا اومده باشی الان پست کنی 2 یا 3 ماه دیگه اعزامی حالا هی بگو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من پستهای بچه ها رو خوندم نفهمیدم تو قانون جدید سن سربازی 18 هست یا 19؟

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

اگر دو تا برادر هستید که به هیچ کدوم معافی نمیدن که!
    اگه 2 تا پسر باشین که نمیدن ! معافیت کفالت
    چه بد!!!!
    دوستام همه یه طوری معافی گرفتن
    حتی یکی از دوستام دختر همسایشون دوست پسر داشت وقتی دفترچه پست کرد بهش معافی دادن
    داشتم داداش بزرگه رو بزور میفرستادم خدمت هااااااا
    درهر صورت ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان کسی نیست پاسخ سوال ما رو بده؟!!!
    من پارسال کسری خودم رو ثبت در سیستم سازمانه نظام وظیفه کردم ولی برای آذر ماه می خوام اقدام به اعزام کنم....کسری خدمت من هنوز اعتبار داره؟
    چون من از بچه های نظام وظیفه پرسیدم گفتند وقتی ثبت درسیستم شده باشه تا ده سال دیگه هم اعتبار داره.
    ممنون میشم اگه پاسخ بدید(مخصوصا اگه کسی شرایط مشابه داشته باشه)

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان کسی نیست پاسخ سوال ما رو بده؟!!!
    من پارسال کسری خودم رو ثبت در سیستم سازمانه نظام وظیفه کردم ولی برای آذر ماه می خوام اقدام به اعزام کنم....کسری خدمت من هنوز اعتبار داره؟
    چون من از بچه های نظام وظیفه پرسیدم گفتند وقتی ثبت درسیستم شده باشه تا ده سال دیگه هم اعتبار داره.
    ممنون میشم اگه پاسخ بدید(مخصوصا اگه کسی شرایط مشابه داشته باشه)
    دوست عزیز اگه ثبت شده هیچ مشکلی نیست

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

همین اواخر سراغ دارم کسی رو که پایه خدمتی 91 بود اما چون کسریش رو تویه قوانین قدیم ثبت کرده بود از 14-15 ماه کسری استفاده کرد ! کلا 3 ماه خدمت کرد و رفت !
    طبق چیزایی که من شنیدم و دیدم مشکلی وجود نداره اما در کل قوانین ممکنه یه شبه عوض بشه . اگه شرایطش رو داری زودتر اقدام کن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •