تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1009 از 1124 اولاول ... 9509909959999100510061007100810091010101110121013101910591109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,081 به 10,090 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

داداش خط روی دو مگه و تا 16مگ هم راحت میکشه خط خوبی داری

دوستان مخابراتی تایم رایگاه سرعت زیاد افت می کنه؟

2. 3 کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

اره 2 مگ مخابراته با 3 گیگ حجم من که راضیم حداقل میدونیم کجا زندگی می کنیم و باید کلامو بندازم هوا
    جالبه که اون موقع که نامحدود بود برای چند روز سرعت از دستشون در رفت طوری که هر ساعت حدود 1.5 گیگ میگرفت! و جالب تر اینکه اون موقع بود متوجه شدم هر برابری که سرعت زیاد شه زمان دانلودم نصف میشه .یعنی اگه یه فایل با سرعت 64 در مدت 16 ساعت دانلود میشه با سرعت 1024 در مدت 1 ساعت دانلود میشه!!! الانه که باید بفهمیم مردم دنیا با اون سرعت اینترنشون چقدر در خطر استکبار و تهاجم فرهنگی هستن تورو خدا به مسئولین بگین پاشونو ور ندارن از رو شیلنگ یهو سرعت در میره میزنه فاجعه به بار میاره ها !از ما گفتن بود

4. 3 کاربر از amirrezai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

داداش خط روی دو مگه و تا 16مگ هم راحت میکشه خط خوبی داری
    دوستان مخابراتی تایم رایگاه سرعت زیاد افت می کنه؟
    ممنون عزیز برای پاسخ
    پس با این حساب data rate سرعت فعلیم رو نشون میده و Max Rate حداکثر سرعتی که میتونم روی این خط سوار کنم ؟؟؟؟؟؟ یعنی سرویس بالاتر مثلا 6 مگ یا 12 مگ بگیرم مشکل بر نمیخورم؟؟؟؟
    من 9 روزه اومدم حجمی. 3 شبش خوب بود 220-230 تا رو با یه فایل پر میکرد. اما بقیه شب ها هر فایل با 8 یا 16 کانکشن میدم سرعت روی 5 میمونه دیگه تهش 60. مجبور میشم 5-6 تا فایل رو با 8 یا 16 کانکشن همزمان بدم دانلود تا سرعت برسه نزدیک 160-170 در مجموع ! این 7 روزی که گفتم بین 2.5 الی 3 گیگ بهم دانلود داده. 2 شب طلایی هم حدود 4.5 گیگ.
    کلا با این روال که همه دارن 2 مگ میگیرن سرعت شبانه جالب نخواهد بود. چون الان هم دقت کردم کلا6-7 تا IP هست که هر چی قطع و وصل میشم بین اونا دارم میچرخم پس شبا شلوغ میشه شیرینگ پدرمونو در میاره 1به 8 اسمیشون میشه 1 به 1000 حتما :| :| :|
    این دفعه 1 مگ تمدید میکنم :| :|

6. 2 کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

گفتم داداش 16 هم ببندی مشکلی نداری ولی بهتر روی 9 مگ ببندی که سرعت دانلود 1 مگ رو داشته باشی راحت تایم رایگان همینه دیگه بنده الان پارس انلاین دارم توی روز 800 تا رو دارم تایم رایگان 350 حتی تا 250 هم میاد سرعت نصف میشه ولی خوبی مخابرات اینکه که تایم رایگان از 1 شروع میشه ولی پارس از 2 که جالب نیست برای همین زدم جمع اوری حالا میخوام مخابرات 5 مگ رو بگیرم طرح پاییزی ببینم چطوره

8. 2 کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

گفتم داداش 16 هم ببندی مشکلی نداری ولی بهتر روی 9 مگ ببندی که سرعت دانلود 1 مگ رو داشته باشی راحت تایم رایگان همینه دیگه بنده الان پارس انلاین دارم توی روز 800 تا رو دارم تایم رایگان 350 حتی تا 250 هم میاد سرعت نصف میشه ولی خوبی مخابرات اینکه که تایم رایگان از 1 شروع میشه ولی پارس از 2 که جالب نیست برای همین زدم جمع اوری حالا میخوام مخابرات 5 مگ رو بگیرم طرح پاییزی ببینم چطوره
    من میخواستم برم های وب الان 2 ماه پورت خالی نداره. فن آوا هم که هنوز شهر ما نیاورده بیاد میرم اونجا، خیلی تعریف مثبت ازش زیاده.
    دیگه بین حسابگر و مخابرات مخابرات رو موندم حوصله جمع و وصل کردن نداشتم. نفر مطمئنی هم نبود دم دست ببینم حسابگر اوضاعش چطوره.
    5 مگ رو خانگی نمیدنا البته جواز مغازه اینا داشته باشی که هیچی

10. این کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

نه دادا طرح پاییزی کاری به حقوقی حقیقی نداره با پشتیبانی تماس گرفتم حتی 10 مگ هم میدن مشکلی نداره ...های وب طرح فشفشه خوبه خدای بصرفه است در مورد فن اوا خود کرمانشاه نمایدنگی داره توی خیابان گذرنامه است ولی فن اوا که نامحدودش منصفانه نداشته باشه عالیه باید شخصا برم اونجا پرسجو کنم

12. 2 کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

نه دادا طرح پاییزی کاری به حقوقی حقیقی نداره با پشتیبانی تماس گرفتم حتی 10 مگ هم میدن مشکلی نداره ...های وب طرح فشفشه خوبه خدای بصرفه است در مورد فن اوا خود کرمانشاه نمایدنگی داره توی خیابان گذرنامه است ولی فن اوا که نامحدودش منصفانه نداشته باشه عالیه باید شخصا برم اونجا پرسجو کنم
    من قبلا نمایندگی فن آوا رفتم تو همین تاپیک هم در موردش گفتم فقط حجمی داشت
    دیگه هیچ شرکتی نامحدود نمیده ،نامحدود بای
    اینم از شاهکارهای ایرانه ،دقیقا بر عکس کشورهای دیگه
    Last edited by behnam-k; 30-10-2014 at 20:27.

14. 2 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه ها کسی پارس داره ؟ ( ترجیحا مرکز ولیعصر )

16. این کاربر از keyhan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

فن اوا که توی سایتش زده نامحدود ...دادا شخصا رفتی پرسیدی؟

بنده پارس انلاین دارم مرکز دانشگاه مرکز شما بهتر از ما است اگه 9 مگ بگیری روی خط راحت 900 تا 1مگ رو میده ولی بنده تا 750 بیشتر نمیکشه و اینکه تایم رایگان بهتری داری

18. 2 کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

فن اوا که توی سایتش زده نامحدود ...دادا شخصا رفتی پرسیدی؟

بنده پارس انلاین دارم مرکز دانشگاه مرکز شما بهتر از ما است اگه 9 مگ بگیری روی خط راحت 900 تا 1مگ رو میده ولی بنده تا 750 بیشتر نمیکشه و اینکه تایم رایگان بهتری داری
    آره تو سایت زده اما نمایندگی فقط حجمیه بهشون هم گفتم راحت گفت نامحدود نداریم
    جالبه تو سایت فن اوا اگه ثبت نام آنلاین کنی همه شهر ها رو داره فقط کرمانشاه رو نداره

20. 2 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •