دقیقا منم همین شرایط رو دارم . میشه رو lan بازی کرد؟
دقیقا منم همین شرایط رو دارم . میشه رو lan بازی کرد؟
من پچ های PesEdit رو نصب کردم یه آیکن رو دسکتاپ به نام PESEdit.com 2010 Patch ساخته از این به بعد باید برای بازی این رو باز کنم یا آیکن قبلی رو؟
فکر کنم فرقی نداره. من خود همون موقع پاکش می کردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد.من پچ های PesEdit رو نصب کردم یه آیکن رو دسکتاپ به نام PESEdit.com 2010 Patch ساخته از این به بعد باید برای بازی این رو باز کنم یا آیکن قبلی رو؟
سلام آقا من هم مشکل همین دوستمون رو دارم یه 5-6 فصل فیکس بازی کردم اما فقط دستمزدم زیاد میشد و خبری از تراسفر نبود ایا ترانسفر شدن زمان خاصی داره؟ در ضمن من با ادیتور تمام فدرت هام رو 99 کرده بودم و بازی هام رو با 3-4 گل تموم میکردم
اگه کسی بلده و رفته راهنمایی کنه
کسی نیست جواب مرو بده
خواهش میکنم
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
خوب احتمالا به علت بالا رفتن salary شما ، تیم های دیگر قادر به خرید شما نیستند
شاید با خوش درخشیدن در champions league مشکل شما حل شود![]()
خیلی جالبه ها واقعا توصیه می کنم dlc 4 رو بگیرید کلا ترکیب کلاسیک برزیل جالب شده گارینشا و پله اضافه شدن. من عاشق گارینشا هستم خدای دریبل هست این خدا بیامرز. روحش شاد
با سلام من مستر لیگ بازی میکنم ویندوز رو عوض کردم ولی وقتی سیو رو کپی میکنم ، اسم بازیکنا مشکل داره (با خط بزرگ نوشته و تیم هایی مثل ایران اسم بازیکنا غلط نوشته) وقتی با یه سیو ساخته فرهاد اینارو درست میکنم ، لباس تیم (اول و دوم ) رنگش سفید میشه ولی مشخصه که این لباس روی لباس قدیمی اومده چون از زیر شورت لباس قبلی پیداست
چی کار کنم؟؟
سلام.ميخواستم 1بازيكنه خوبو جوون معرفي كنم: M.ZARATE كه 22 سالشه و تكنيكيو دريبلزنه.خلاصه 1پا مسي ه.هم پست مسي
سلام
کسی اینجا از پچ sm patch استفاده نمیکنه ؟ من به آپشن فایل 1.3 این پچ نیاز دارم ( آپشن فایلی که متناسب با پچ 1.3 کونامیه ) .
به قسمت تنظيمات برو و تيگ گزينه Wait For Vsync رو بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)