برو پارس آنلاین فعال وضعیتش بهتر از شاتل و های وب هست.های وب یکم بهم ریخته یعنی بری اون سرعتی که شما میخواین بگیرین.شاتل هم قیمت رو گرون کرده
برو پارس آنلاین فعال وضعیتش بهتر از شاتل و های وب هست.های وب یکم بهم ریخته یعنی بری اون سرعتی که شما میخواین بگیرین.شاتل هم قیمت رو گرون کرده
دوستان از چه سرویسی می تونم استفاده کنم که با لپ تاپ اگه جایی خواستم برم بتونم از اینترنت پرسرعت استفاده کنم(تماس تلفنی هم بشه با اسکایپ انجام داد)مثلا اگه من بخوام واسه یه ماه یه سرویس بگیرم
چه کارهایی باید انجام داد؟
دوستان عزیز میخوام adsl بگیرم دو تا سوال دارم
بهترین پینگ رو کدوم شرکت میده ؟؟ (بدون در نظر گرفتن فاصله و ... به صورت کلی)
اینترنت نامحدود و محدود یه شرکت پینگش هم تفاوت داره یا فقط سرعت ؟
پیگ که ربطی به فاصله نداره.بستگی به پهنای باندت مرکزت داره با خود شرکت.
اره دیگه وقتی محدود بگیری سرعتت بالا هست و پینگت هم به نسبت به نامحدود بهتر میشه.
مخابرات نیا.شاتل هم همینطور
بین آسیاتک و های وب ببین کدوم مرکزتون خوبه
برو نمایندگتون بگو بهشو که برات تست کنن پبینن پینگت چند در میاد
سلام اگه تهرانی صبانت بگیر حجمی پینگش خوبه هم سرعتش من 1میگ دارم 150 تا 200 دانلود میکنم شبانه اش هم عین روزانس من تو این 2سال و نیم مشکلی نداشتم.
من از خیلی ها پرسیدم اکثرا میگن اسیا نت خیلی داغونه طرفش نرو
اون فاصله و ... رو گفتم که دوستانی که اطلاع دارن کلی بگن کدم شرکت بهتره
پارس انلاین چطوره ؟؟
من با اسیاتک کار کردم .
اون پینگی مد نظر شماست فکر نمیکنم که تو ایران پیدا کنی چون هیچ شرکتی پینگ پایین نداره یا اگرم داشته باشن بعد یه مدت خراب میشن.پارس که رو پینگش نمیتونی حساب کنی چون بالاست.
داداش کلی بگم بهت.بستگی به مرکزت داره باید از اونایی که تومرکزتون سرویس دارن بپرسی چون مرکز به مرکز فرق داره
آسیاتک خوب بود یه زمانی ولی الان افتضاح 512 نامحدود سرعت دانلودش رو 20 هست گاهی هم پایینتره نوسان شدید داره بعضی ساعتها بزور یه صفحه باز میکنه پینگشم چندان خوب نیست کلا آسفالت کرده مارو.من از خیلی ها پرسیدم اکثرا میگن اسیا نت خیلی داغونه طرفش نرو
اون فاصله و ... رو گفتم که دوستانی که اطلاع دارن کلی بگن کدم شرکت بهتره
پارس انلاین چطوره ؟؟
البته سرویس حجمیشون شاید بهتر باشه ولی من استفاده نکردم.
اگر به دنبال سرویس هایی هستید که همه جا دسترسی داشته باشید
من تا جایی که اطلاع دارم وایمکس و سیم کارت های 2G و 3G هست!
که شاید سیم کارت بیشتر استفاده بشه
سلام مرسی به سوال من جواب دادید
فقط یک خواهش دارم ازتون اگر بخوام سرویس نامحدود بگیرم از کدام شرکت بگیرم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)