فیزیک پیش 2 خیلی سبز جوابگوی کنکور هست؟!
فیزیک پیش 2 خیلی سبز جوابگوی کنکور هست؟!
????????????
Last edited by sibesorkh2008; 27-01-2013 at 23:09.
اصلا فیزیک پیش 2 خیلی چیزی نیست سخت ترین مبحثش موج 2
که فکر می کنم نشرالگو خوب توضیح داده سه فصل بعدش هم واقعا چیزی نیست...
فکر نمی کنم فرق داشته باشه چی می خونید فقط فیزیک اتمی ها رو وقتی می خونید از کتاب هم بخونید (به گفته ی رتبه ی 2 کنکور 90) چون واقعا حفظی زیاد داره هر سال یکی ازش میاد
فیزیک پیش 2 مال محمد نوکنده هست دبیر خودمه شاید باورت نشه ولی خودش به ما میگه از جوکار تست بزنیم
با درسنامه های خیلی سبز میشه به خوبی درسو فهمید
اگه دیف الگو رو بگیرم برای پایه چی خوبه
رمزینه تست پایه چه طور کتابیه
خیلی ازتستای اندیشه فائق توی الگو هم اومده هر دو کتابم این تستا رو تالیفی حساب کردن
در مورد میکرو بانک گاج توضیح بیشتری بدید میشه در کنار الگو ازش استفاده کرد
برای فیزیک یک تست چی خوبه؟ اصلا ارزش داره چیزی بگیرم؟
این خیلی سبز فلان فلان شده همون اول فیزیک تجربی رو نداد راحت شیم!
چرا ارزش نداره!سه يا چهارتا تست داره يعني 8 درصد!همه كتاباي تست فيزيك پايه تستاي اينه ها و عدسي ها رو دارن.
سلام، دوستان من خیلی عقبم و خیلی درس ها رو هنوز نخوندم با این اوصاف برای تست دیفرانسیل و ریاضیات پایه و فیزیک، بهترین کتاب تستی که تستاش کاملا در راستا و سطح کنکور باشه (نه تست های پیچیده و وقت گیر که به ندرت تو کنکور میاد) چی پیشنهاد می کنید؟ من خودم برا ریاضی نظرم رو دیفرانسیل و ریاضیات پایه خیلی سبز و برای فیزیکم دوستان نظرشونو درباره ی فیزیک جامع خیلی سبز بگن ممنون می شم.
یا حق
کتابای هفت چیز از خیلی سبز فعلا فقط فیزیکش اومده که من دارمش.
این کتاب مال جمع بندی و نکات خیلی خوبی داره .جز معدود کتابایی هست که از خریدنش پشیمون نشده هرکی که خریده.
دیفرانسل من خودم الان دارم فار رو میخونم برا آموزش و هم تست های اندیشه فائق رو میزنم.
فار رو به پیشنهاد بچه های همین سایت گرفتم و به نظرم عالیه
اندیشه فائق رو هم از چند تا معلم کنور پرسیدم همه گفتن که بهترینش همینه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)