سلام ماریـو جـان دستت درد نکنــه درســت شــد ..
تازه وارد بودیـــم تو آنتی ویروســـ کاسپرسکــی بیشتر از Nod32 استفـاده میکردم
موفق باشید!
سلام ماریـو جـان دستت درد نکنــه درســت شــد ..
تازه وارد بودیـــم تو آنتی ویروســـ کاسپرسکــی بیشتر از Nod32 استفـاده میکردم
موفق باشید!
کاسپر 2012 انتی ویروس من آپدیت نمیشه.خسته شدم دیگه تو رو خدا یه چیزی بگید
کلید آپدیت رو میزنم یه 2 مگی دانلود میکنه بعد میگه انتی ویروس آوت آو دیت
سلام
با چیز پی ان هم یه امتحانی بکنید ببینید آیا باز هم این مشکل بوجود میاد یا نه.
موفق باشید![]()
سلام
اگه میتونی یه عکس بذار ببینیم پیامش چی هست
سلام دوستان من یک مشکلی با ورژن 12.0.0.374 دارم ، تو عکس مشخص کردم :
مثلا یدونه مموری فلش رو اسکن کردم و ویروس رو پیدا کرده ولی بلافاصله قبل از اینکه پاکسازی بکنم مموری ررو بیرون آوردم البته خودم که نه ،داداشام نمیدونم کدوم یکیشون اینکارو کرده حالا ویروسی رو که پیدا کرده پاک نمیکنه و آنتیویروسم قرمز شده و توی تسکبار هم همیشه یه آیکون زرد روش هست. (در ضمن هیچ کدوم از کلیدهای Fix کاری انجام نمیدن)
سوال دومم هم اینکه چرا تو این ورژن مثل ورژنهای قبلی موقع آپدیت روی آیکون تسکبار اون کره زمین نمیچرخه؟ یا موقع اسکن چرخ دنده نمیاد؟ چرا پسرفت کرده؟ ممنون میشم راهنماییم بفرمایین
Last edited by mansour5550; 28-09-2011 at 05:00.
جانا سخن از لسان ما ميگويي
از بنده هم 3 روزه كه اينجوري شده . هرچند من خودم به صورت دستي كل پوشه ويروسي رو پاك كردم اما ديگه بيخيال ماجرا نميشه و همينجوري مريض احواله
سلام دوستان
وقتی سیستم روشن میکنم.به صورت خودکار پنجره آپدیت و تهدادی دیگه پنجره از برنامه کسپر باز میشه.میخواستم بدونم چطوری میشه اینارو حذف کرد؟؟؟؟تو startup هم چیزی نیست که بخوام پاکش کنم
همین حالت معمولی تا 99 درصد میره آپدیتهارو به نظر میرسه که دانلود کرده اما بعدش باز همون حالت out of date رو نشون میده و میگه آپدیتش کنم
بفرمایید:
![]()
سلام ، خوب شد که این مشکل رو مطرح کردید من هم همین مشکل رو دارم![]()
متاسفانه تا ورژن 2007 میشد دستی پاک کرد ولی از اون به بعد دیگه اجازه نمیده دستی پاک کرد یا شایدم راه حل بخصوصی داره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)