اگر تعداد ارور ها افزایش پیدا نکنه میتونید از هاردتون استفاده کنید و درصورتی که در حال زیاد شدن باشه باید یک فکری به حالش بکنید از همین الان از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید که بعد مشکلی براتون پیش نیاد
اگر تعداد ارور ها افزایش پیدا نکنه میتونید از هاردتون استفاده کنید و درصورتی که در حال زیاد شدن باشه باید یک فکری به حالش بکنید از همین الان از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید که بعد مشکلی براتون پیش نیاد
سلام لپ تاپم هارد و فلش وصل میکنم به پورت یو اس بی 3 صفحه آبی میاد (صفحه مرگ) اما یو اس بی 2 همون هارد و فلش کار میکنه
مرسی
درایور یو اس بی تری رو آپدیت و اگر نداشت دانگرید کنید
سلام
وضعیت این هارد چجوریه؟
![]()
وضعیت هاردتون خوب نیست از اطلاعات نسخه پشتیبان تهیه کنید و سریعا بدید برای تعمیر
با سلام
دوستان من یه هارد 3ترای مای بوک دارم که دیروز صبح با hdd regenerators چک بشه که از شانس من زدو برق رفت
بعد این که برق اومد وقتی هاردو زدم پارتیشنش raw شده بود منم اشتباهی که کردم از disk management بهش یه پارتیشن mbr دادم (البته بدون فرمت کردن) بعد اون قضیه ام با miniTools یه پارتیشن ریکاوری زدم که چیزی به غیر از همین خالیه ک درست کردم تحویلم نداد (قبلش فقط یه پارتیشن ntfs داشت )
حالا سوالی که دارم اینه که راهی به غیر ازریکاوری با easeus ندارم واسه برگردوندن اطلاعاتم ؟
سلام االان یک عکس از disk managmebt بزارید تا وضعیت پارتیشن ها مشخص بشه
خدمت شما
![]()
سلام , برد هارد شما دچار مشکل یا سوختگی شده
سلام .
لطفاً از پست مورد نظر نقل و قول بگيريد تا معلوم بشه در جواب كدام سوال يا درخواست هست !
اگر منظورتان مشكل كاربر xxxmmm هست كه قطعاً نميتونه مشكل از برد باشه . ايشون در حال Scan با برنامه HDD Regenerator بودن كه برق قطع شده و پارتيشن به حالت RAW دراومده و سپس ناخواسته هارد ديسك را هم Initialize كردن كه الان ديگه نميتونن به اطلاعات دسترسي داشته باشن .
به هر حال طبق عكسي كه گذاشتن هارد ديسك به درستي شناسايي شده ولي به خاطر قطعي برق و سهل انگاري از جانب خودشان به اطلاعات دسترسي ندارن و فكر نميكنم برد هارد ديسك مشكل داشته باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)