تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1009 از 2376 اولاول ... 950990995999910051006100710081009101010111012101310191059110915092009 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,081 به 10,090 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

بازی با ذوب آهن روز جمعه هست ؟؟؟

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

راستی من اینبار درست پیشبینی کرده بودم 3 بر 2
    امتیاز من چنده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بازی با ذوب آهن روز جمعه هست ؟؟؟
    آره..

ساعت 16:30، ورزشگاه آزادی..

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

عکسارو امروز تو ورزشگاه از استقلالیها گرفتم

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بابت عکس ها ممنون بایرن..
    داغ داغه..

هر دفعه که میری عکس بگیر بذار..
    جالب میشه..

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امیر قلعه نویی:
    اخراج اکبری تفکرات مارا بر هم زد/ برهانی بهترین مهاجم بعداز انقلاب است
    سرمربی تیم فوتبال استقلال با ابراز خرسندی از پیروزی تیمش برابر پیکان گفت: ما در نیمه دوم به دنبال گلهای بیشتری بودیم اما اخراج یدالله اکبری برنامه های تاکتیکی مان را برهم زد.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی پس از پیروزی 3 بر 2 تیمش برابر پیکان در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی تهران گفت: ما بازی سختی را پشت سرگذاشتیم و توانستیم با تلاش بازیکنان به سه امتیاز این دیدار دست پیدا کنیم. پیکان هم فوتبال زیبایی را به نمایش گذاشت که جا دارد به بازیکنان و کادر فنی این تیم تبریک بگویم.

قلعه نویی ادامه داد: ما توانستیم در این دیدار تیم پیکان را تحت فشار قرار دهیم و بعد از گلی که خوردیم سه گل به این تیم بزنیم. ما در رختکن صحبت کردیم که در نیمه دوم گلهایمان را بیشتر کنیم اما متاسفانه با اخراج یدالله اکبری تمام تفکرات تاکتیکی ما به هم خورد و نتوانستیم آنطور که برنامه ریزی کرده بودیم این بازی را ببریم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال با تمجید از عملکرد آرش برهانی گفت : آرش یکی از بهترین مهاجمان بعد از انقلاب است . تنها کاری که ما کردیم این بود که نگرش او را تغییر دادیم و آرش را به آرش شناساندیم . مطمئنا اگر این روند را ادامه دهد هم به استقلال و هم به تیم ملی کمک خواهد کرد.

قلعه نویی در ادامه گفتگوی خود با خبرنگاران گفت: ما برای رسیدن به پیروزی در این دیدار یک هفته روی نقاط ضعف و قوت پیکان کار کرده بودیم و امروز هم با استفاده از همین تمرینات سه گل زدیم و به هدفمان رسیدیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد ضعف خط دفاعی تیمش گفت: تصور می کنم گل دوم پیکان در شرایطی به ثمر رسید که توپ به دست بازیکن پیکان خورد اما داور این صحنه را ندید. با این حال برای بازیکنان خط دفاعی برنامه های خوبی داریم و تلاش می کنیم این پست را هم مثل خط حمله قوی و قدرتمند کنیم.

وی ادامه داد: بازی با پیکان از امروز برای ما تمام شد و تمام برنامه ریزیهای ما برای دیدار با ذوب آهن است. امیدوارم تماشاگران استقلال از دیدن بازی امروز لذت برده باشند و در دیدارهای آینده هم از تیم ما حمایت کنند.

امیر قلعه نویی در مورد اعتراضش به داور مسابقه در یکی از صحنه های این دیدار گفت: در آن صحنه تصور می کنم باید خطای بازیکن پیکان اعلام می شد که داور از کنار آن گذشت و فشار بازی باعث شد نسبت به این صحنه واکنش نشان دهم که البته خیلی زود ختم به خیر شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هفته دوازدهم لیگ برتر /
    استقلال با پیروزی برابر پیکان به رده سوم صعود کرد / روز خوب برهانی

هفته دوازدهم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور با صعود استقلال به رده سوم جدول رده بندی و آرش برهانی به صدر جدول گلزنان به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته دوازدهم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور عصر امروز با برگزاری دیدار تیم های استقلال تهران و پیکان قزوین در ورزشگاه آزادی به پایان رسید که شاگردان قلعه نویی موفق شدند با نتیجه 3 بر 2 میهمان خود را شکست دهند.

در این دیدار که قضاوت آن برعهده سعید مظفری زاده بود، آرش برهانی(33- پنالتی، 38 و 42) برای استقلال گل زد و سعید لطفی(23) و ایمان حیدری(80) گل های پیکان را به ثمر رساندند. ضمن اینکه در دقیقه 22 وحید طالب لو ضربه پنالتی محمدرضا طهماسبی را مهار کرد.

همچنین یدالله اکبری از استقلال تهران در دقیقه 53 با دریافت کارت زرد دوم از زمین مسابقه اخراج شد. جانواریو از استقلال و حسین معمار، میثم امیری، محمود پوراسدالله و میثم رضاپور از تیم پیکان بازیکنان اخطاری این دیدار بودند.

با این پیروزی تیم فوتبال استقلال 21 امتیازی شد و به خاطر تفاضل گل بهتر نسبت به پرسپولیس به رده سوم جدول صعود کرد. پیکان هم با 24 امتیاز پیشین از صعود به صدر جدول بازماند و جایگاه خود در رده دوم جدول رده بندی لیگ برتر را حفظ کرد.

برهانی با هت تریک در این دیدار 9 گله شده و به صدر جدول گلزنان هشتمین دوره لیگ برتر صعود کرد. کریم باقری و علیرضا نیکبخت واحدی(پرسپولیس)، فرید عابدی(برق شیراز)، مهدی سیدصالحی(پیکان)، ایگور کاسترو(ذوب آهن) و اشپیتی آرفی(پیام مشهد) با 7 گل زده در تعقیب مهاجم استقلال هستند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

علی اصغر مدیر روستا :
    روی اشتباهات دفاعی سه گل خوردیم / از موقعیت هایمان استفاده نکردیم

سرمربی تیم فوتبال پیکان اشتباهات خط دفاعی تیمش در نیمه اول را به عنوان عامل اصلی شکست این تیم برابر استقلال برشمرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر مدیر روستا پس از شکست 3 بر 2 تیمش برابر استقلال در جمع خبرنگاران گفت: هر دو تیم فوتبال زیبا و تماشاگر پسندی را به نمایش گذاشتند و تصور می کنم موقعیت های دو تیم مساوی بود اما استقلال در نیمه اول به خاطر اشتباهات و ناهماهنگی های مدافعان ما توانست به سه گل دست پیدا کند.

وی افزود: در نیمه دوم و بعد از اخراج یدالله اکبری فشار ما بر روی دروازه استقلال دو چندان شد و موقعیت های زیادی را هم روی دروازه حریف ایجاد کردیم اما توپ هایمان وارد دروازه نشد تا بازنده این بازی باشیم.

مدیر روستا با بیان اینکه بازی کردن برابر استقلال و تماشاگرانش سخت و دشوار است خاطر نشان کرد: ما در نیمه دوم می توانستیم به گل تساوی دست پیدا کنیم اما به هر حال استقلالی ها روز خوبی را پشت سرگذاشتند و به سه امتیاز این بازی دست پیدا کردند.

سرمربی تیم فوتبال پیکان در پاسخ به شایعاتی مبنی بر استفاده کردن این تیم از جادوگر گفت: برای افرادی که این شایعات را منتشر کرده اند متاسفم. به نظر من این عده خودشان از جادوگر استفاده می کنند و با این حاشیه سازیها قصد بر هم زدن آرامش تیم ما را داشتند.

مدیرروستا در مورد داوری این دیدار گفت: به نظر من داوری مشکلی نداشت و امیدوارم صحنه های پنالتی به درستی از سوی آقای مظفری زاده تشخیص داده شده باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آرش برهانی :
    گلهایم تقدیم به هواداران استقلال / کادر فنی تیم ملی انصاف را رعایت می کند
    مهاجم گلزن تیم فوتبال استقلال با ابراز خرسندی از زدن سه گل در دیدار برابر پیکان گفت: به انصاف و عدالت کادر فنی تیم ملی اعتقاد دارم و امیدوارم به تیم ملی دعوت شوم.

به گزارش خبرنگار مهر، آرش برهانی پس از پیروزی 3 بر 2 تیمش برابر پیکان و زدن سه گل در این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: تیم ما در 20 دقیقه اول بازی عملکرد خوبی نداشت و به همین خاطر گل اول را دریافت کرد اما بعد از این توانستیم سه گل بزنیم.

وی ادامه داد: در طول این دیدار نبض بازی را در اختیار داشتیم و توانستیم موقعیت های زیادی را روی دروازه پیکان ایجاد کنیم که تنها سه موقعیت مان به گل تبدیل شد.

مهاجم تیم فوتبال استقلال با اشاره به زدن سه گلش در این دیدار گفت: تلاش بازیکنان را به گل تبدیل کردم و این سه گل را به هواداران استقلال تقدیم می کنم.

برهانی به احتمال دعوت شدنش به اردوی تیم ملی اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: من تمام تلاشم را می کنم که برای استقلال بازیکن مفیدی باشم و مطئنم کادر فنی تیم ملی هم با انصاف و عدالتی که دارد همه بازیهای لیگ را زیر نظر خواهد گرفت و بهترین ها را به اردوی تیم ملی دعوت خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سیاوش اکبرپور :
    این پیروزی را به یدالله اکبری تقدیم می کنیم
    مهاجم تیم فوتبال استقلال پیروزی امروز تیمش برابر پیکان را به بازیکن اخراج شده آبی پوشان تقدیم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش اکبرپور که پس از پیروزی 3 بر 2 امروز استقلال برابر پیکان با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: بازی سختی نبود و ما توانستیم در همان نیمه اول کار پیکان را تمام کنیم و به سه امتیاز بازی دست پیدا کنیم.

اکبرپور ادامه داد: فکر می کنم ما خودمان بازی را سخت کردیم. اخراج یدالله اکبری باعث شد فشار زیادی روی ما وارد شود که با تلاش بازیکنان توانستیم سه امتیاز این دیدار را از آن خود کنیم و این پیروزی را به اکبری تقدیم می کنیم.

وی خاطر نشان کرد: بعد از اخراج اکبری مجبور شدیم بسته بازی کنیم و در ضد حملات خطراتی را روی دروازه حریف ایجاد کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •