اگه انتن دهی خوب دارین برید سمت نت همراه
ابن isp درست بشو نیشتن
اگه انتن دهی خوب دارین برید سمت نت همراه
ابن isp درست بشو نیشتن
نت همراه هم حجمش کمه و قیمتش زیاد . با این مصرفی که من دارم اصلا نمیصرفه .
این نوسان بیشتر بهش میاد نویزی داشته باشید دوست من
وگرنه کیفیت شاتل در حال حاضر خوبه،حتی من توی عید هیچ کمبودی پهنای باندی ندیدم
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=79ms TTL=54
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=80ms TTL=54
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=86ms TTL=54
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=80ms TTL=54
دیروز عصر تماس گرفتن ، گفتن فردا صبح میفرستیم مخابرات
امیدوارم تا امروز تخلیه بشه - البته هنوز که خبری نیست و اینترنت هم وصله
کمبود پهنای باند داره در مرکز شما
در حال حاضر شاتل از نظر سرعت نرمال به نظر میاد وضعیتش ولی پینگ مقداری افزایش داشته.
سرویس 8 مگ:
تک کانکشن:
![]()
احتمالا هنوز از حجم یا زمان سرویس فعلیتون مونده.
زمانی میتونین تغییر بدین که حجمتون یا زمان سرویستون تموم شده باشه در غیر اینصورت برای تغییر آنی باید سرویس بالاتر رو خریداری کنید.
ساعت 6:45 عصر سرویس 8 مگ :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
امروز باهاشون تماس گرفتم بعد از یک ساعت ریموت شدن و دانلود فایل های مختلف و 10 تومن شارژ تلفن سوختن هیچ غلطی نتونستن کنن . طرف اومده از سایت شاتللند دانلود میکنه و جالبه تک کانکشنش به 100KB هم نمیرسه بعد IDM رو گذاشته رو 32 کانکشن و میگه سرعتتون که خوبه ! میگم خانوم من که 24 ساعت ننشستم از شاتللند فایل دانلود کنم . من اگه بخوام دانلود کنم هم یا تورنت هست یا سرور خارجی . میگم با این تک کانکشن افتضاح نمیتونم یوتیوب رو 720 هم ببینم . برگشته میگه یوتیوب یه سایت خارجیه و چون شما از شبکه شاتل خارج شدید دیگه به ما ربطی نداره !!!![]()
میگم من از شما اینترنت خریدم ، اینترانت که نخریدم که خارج از شبکه شما بگی به ما ربطی نداره ، میگم ببین من از تست سرعتی که تو سایت خودتون قرار دادید تست گرفتم سرعت من رو 1.5 مگ با سرور داخل و 0.5 مگ با سرور خارج نشون میده ، باز برگشته میگه نه شما مشکلی ندارید . دیدم فایده نداره قطع کردم .
سرعت 8 خریدم ولی سرعت دانلود به 2 مگ هم نمیرسه. پینگ و پکت لاست هم که دیگه چه عرض کنم. اگه 195 شکایت کنم پول رو برگشت میزنن ؟ یا اگه برگشتی در کار نیست یا دردسرش زیاده صبر کنم اشتراکم تموم بشه چون پولش برام مهم نیست . برای تخلیه از سایتش اقدام کنم سریع تره یا برم نمایندگی ؟
Last edited by malthael; 12-04-2018 at 18:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)