واقعا به نتایج این نرم افزار میشه اطمینان کرد؟
واسه من سه تا DNS پیدا کرده که پینگ برای
اولی : 131
دومی: اصلا پینگ نمی شود
سومی: 328
بنظرم کمی عجیب میاد.
DNS های داخلی رو 19 میلی ثانیه پینگ می کنم.
واقعا به نتایج این نرم افزار میشه اطمینان کرد؟
واسه من سه تا DNS پیدا کرده که پینگ برای
اولی : 131
دومی: اصلا پینگ نمی شود
سومی: 328
بنظرم کمی عجیب میاد.
DNS های داخلی رو 19 میلی ثانیه پینگ می کنم.
به نظر به خاطر قضیه (....) باشه چون گندش بالا اومده تو گگل سرچ کنید. 100% از موقعی که مجازاتش کردن![]()
Last edited by alivw71; 27-10-2013 at 13:50.
نه داداش از این خبرا نیست یه سفره ماهی سیم زرد کابلی که اینترنت و از دهاتهای امارات به ایران میرسونده حواسش نبوده جوییده چند روزی طول میکشه تا درستش کنن بیخودم بحث و سیاسی نکنید.
با تشکر از دوستان
پس مخابراتو از گزینه هام حذف میکنم،
موفق باشین
این سرویس یک مگ هستش و جنوب شرق تهرانیم
گفتم که ، جزو بهترین حالت ها بود چون گاهی مشکلاتی که دوستان میگن برای ما هم دردسر ساز میشه
ولی خووووب در کل راضی هستم . فقط مشترکی که از شاتل اومده باشه مخابرات میفهمه من چی میگم و چرا راضی هستم .
من با شاتل محدودیت سرعت 6 کیلو بایت رو برای 15 یا 20 روز پشت سر هم اونم توی ساعت دانلود رایگان تجربه کردم این مشکلات که چیزی نیست .
همین الان دارم بازی بتمن رو که از صبح گذاشتم ، دانلود میکنم و همزمان وب گردی کمی هم میکنم و چون اکثر سایتایی که میخوام برم قبلا روی مرورگر کش شده دیگه خیلی طول نمیکشه سایت بیاد بالا . سیستم رو هم موقع دانلود توی روز میزارم روشن یا حداقل مودم وایرلس رو روشن میزارم تا از خونواده هرکسی خواست از نت استفاده کنه . بدون اینکه نگران محدودیت و حجم و این چیزا باشم . ماهیانه بالای 100 گیگ هم دانلود میکنم قبلش هم 512 داشتم ماهی 60-70 گیگ دانلود میکردم
در کل تعریف نمیکنم مخابرات مدینه فاضله نیست و بعضی مواقع جنون آفرین میشه اما در کل اونقدری که اذیت میکنه به همون اندازه حال میده و مثل شرکت ها دزدنیست .
ایرای جماعت بهش زندگی با آسایش نیومده خفت و خواری لیاقتمونه درکل دوست عزیز اینترنت ایران آب نبات چوبیه اینترنت واقعی هم رویایی برامون بیش نیست
میتونید از این نرم افزار استفاده کنید dns server های معتبر و معروف رو داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهایتا تغییر DNS در امنیت اطلاعات و کیفیت دسترسی (وبگردی)و ... کاربرد داره مثل همین که با بعضی DNS های داخلی سایتی 404 not found هست یا لود نمیشه و ... همون سایت با یک DNS دیگه بی مشکل باز میشه!اینم طبیعی که پینگ شما با داخل 10-20 باشه برداشت اشتباه اینه که تغییر DNS باعث کاهش چشمگیر پینگ و تایم اوت میشه که به هیچ وجه اینطور نیست!مشکلاتی که ناشی از سیستم فیلترینگ و البته کیفیت پایین خطوط و شیرینگ هست با تغییر dns حل نمیشه حالا اینو میخواد کارشناس شبکه بگه میخواد پشتیبانی خفن!
در مورد اطمینان هم بله نتایج درسته ولی اینترنت ما انقدر ثبات نداره کافیه یکبار ریکانکت و مسیر متفاوت و ...
+
کی گفته مشکلات اینترنت در ایران دلایل امنیتی و سیاسی داره؟!
Friday 25 Oct 2013جمعه ۳ آبان ۱۳۹۲ کشف دلیل جدید کندی اینترنت در ایران
معاون شرکت زیرساخت گفت: به دلیل کمبود پهنای باند، اپراتورها تمام ظرفیتی را که از زیرساخت خریدهاند به مشتری تحویل دادهاند اما از نظر استاندارد، اپراتور باید 70 درصد ظرفیت را استفاده کند و باقی را برای مواقع اضطراری تخصیص دهد.
محمد علی آریانیان اظهار داشت: با برنامه افزایش پهنای باند بینالملل توسط شرکت ارتباطات زیرساخت، تقاضای متقاضیان پاسخ خواهد داده شد.
معاون نظارت راهبردی و برنامهریزی ارتباطات زیرساخت در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: مشکلی که اکنون وجود دارد این است که اپراتورهای مخابراتی و اینترنت تمام ظرفیتی را که از شرکت ارتباطات زیرساخت خریدهاند به مشتریهایشان تحویل دادهاند.
وی ادامه داد: در حالی که از نظر استاندارد، اپراتور نباید بیش از 70 درصد ظرفیتاش را استفاده کند و باید باقی را برای مواقع اضطراری تخصیص دهد.
آریانیان تصریح کرد: افزایش پهنای باند توسط شرکت ارتباطات زیرساخت باعث میشود که اپراتورها نیز به استانداردها برسند.
به گزارش فارس، هماکنون پهنای باند اینترنت کشور 83 گیگابیت بر ثانیه است که قرار است تا 24 مرداد یا حداکثر 4 آذر به 100 گیگابیت بر ثانیه افزایش یابد.
اینم وضعیت سرویس 1 مگ(ساعت 2 بامداد!):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کدوم مخابرات؟ اشرفی اصفهانی؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
درود
بازی آنلاین فقط و فقط بعد از ساعت 2 - 3 تا صبح یا اگر خوش شانس باشید تا کمی بعد از ظهر امکان داره و بعد از اون میزان packet loss به بالای 5 درصد میرسه و در ساعات پیک ترافیک تا 15 درصد هم میرسه. اگر اختلال پیش بیاد که از یک سوم هم میتونه بیشتر بشه!
شما در ساعات پیک ترافیک عملا امکان بازی آنلاین (حداقل در سرورهای خارجی) رو ندارید به دلیل میزان بالای packet loss که حتی 5 درصد هم میتونه به شدت آزار دهنده باشه (این رو از تجربه چند ساله خودم میگم، تازه من استراتژی بازی میکردم نه FPS !)
خب با فرض اینکه حرفهای ایشون درست باشه، با افزایش پهنای باند مجددا اپراتورها بیشتر از ظرفیت خودشون مشتری قبول میکنن و در نتیجه باز هم استانداردی در کار نخواهد بود!
Friday 25 Oct 2013جمعه ۳ آبان ۱۳۹۲ کشف دلیل جدید کندی اینترنت در ایران
معاون شرکت زیرساخت گفت: به دلیل کمبود پهنای باند، اپراتورها تمام ظرفیتی را که از زیرساخت خریدهاند به مشتری تحویل دادهاند اما از نظر استاندارد، اپراتور باید 70 درصد ظرفیت را استفاده کند و باقی را برای مواقع اضطراری تخصیص دهد.
محمد علی آریانیان اظهار داشت: با برنامه افزایش پهنای باند بینالملل توسط شرکت ارتباطات زیرساخت، تقاضای متقاضیان پاسخ خواهد داده شد.
معاون نظارت راهبردی و برنامهریزی ارتباطات زیرساخت در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: مشکلی که اکنون وجود دارد این است که اپراتورهای مخابراتی و اینترنت تمام ظرفیتی را که از شرکت ارتباطات زیرساخت خریدهاند به مشتریهایشان تحویل دادهاند.
وی ادامه داد: در حالی که از نظر استاندارد، اپراتور نباید بیش از 70 درصد ظرفیتاش را استفاده کند و باید باقی را برای مواقع اضطراری تخصیص دهد.
آریانیان تصریح کرد: افزایش پهنای باند توسط شرکت ارتباطات زیرساخت باعث میشود که اپراتورها نیز به استانداردها برسند.
به گزارش فارس، هماکنون پهنای باند اینترنت کشور 83 گیگابیت بر ثانیه است که قرار است تا 24 مرداد یا حداکثر 4 آذر به 100 گیگابیت بر ثانیه افزایش یابد.
Last edited by Butterfly-Effect; 27-10-2013 at 02:59.
نه اونجا نیستیم
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)