تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1008 از 2605 اولاول ... 850890895899810041005100610071008100910101011101210181058110815082008 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,071 به 10,080 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

dns دومی رو هیچی ندادم الان. شما نرم افزار namebench رو دانلود کنید بزارید اسکن کنه خودش بهترین dns هارو براتون پیدا میکنه و آخر کا رمیگه بهتون که اولی و دومی و سومی رو چی ست کنید:

اینجا فکر کنم اجازه گذاشتم لینک دانلود از سایت دیگه رو ندارم..شما داخل گوگل سرچ کنید namebench دانلود بعدش از سایت سافت 98 که همون صفحه اول میاد دانلود کنید و بهترین دی ان اس رو براتون پیدا میکنه
    واقعا به نتایج این نرم افزار میشه اطمینان کرد؟

واسه من سه تا DNS پیدا کرده که پینگ برای

اولی : 131

دومی: اصلا پینگ نمی شود

سومی: 328

بنظرم کمی عجیب میاد.
    DNS های داخلی رو 19 میلی ثانیه پینگ می کنم.

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر به خاطر قضیه (....) باشه چون گندش بالا اومده تو گگل سرچ کنید. 100% از موقعی که مجازاتش کردن
    Last edited by alivw71; 27-10-2013 at 13:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

به نظر به خاطر قضیه (هیوا تاب) باشه چون گندش بالا اومده تو گگل سرچ کنید. 100% از موقعی که مجازاتش کردن
    نه داداش از این خبرا نیست یه سفره ماهی سیم زرد کابلی که اینترنت و از دهاتهای امارات به ایران میرسونده حواسش نبوده جوییده چند روزی طول میکشه تا درستش کنن بیخودم بحث و سیاسی نکنید.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، یک نگاهی به تاپیک کنید دستتون میاد...
    این چند هفته که اختلال شدید و سراسری(همین الان از طرف مخابرات برای پیگیری اعلام مشکلم تماس گرفتند و تاکید کردن همه مراکزشون همینه)
    اگر این موضوع رو در نظر نگیریم بهرحال در باقی شرایط هم تایم اوت بالا...پینگ ضعیف...
    حسن مخابرات نامحدود بودنشه بدون محدودیت مصرف منصفانه ...اگر از دانلودهای چندکانکشنه و تورنت با سید بالا استفاده میکنید میتونید دانلود زیادی داشته باشید، فقط همین...
    مثل اینکه هارد به هاردمیکنید! یا بقول یکی از دوستان انگار با یک سرویس ftp طرفیم ، و استفاده بی دق و سق از http وجود نداره! دیگه پروتکل های استریم و سرویسهای گیم و غیرو که پیشکش.
    نکات مثبت: دانلود نامحدود به صورت واقعی نه مثل شرکت های خصوصی-پینگ نسبتا خوب نسبت به شاتل و پارس انلاین-سرعت دانلود خوب از سایت های داخلی و درساعات خلوتی هم از سرور خارج خوبه
    نکات منفی:پشتیبانی ضعیف- به خاطر هر مناسبتی (سیاسی- فرهنگی) سرعت شدید افت میکنه-قیلتر شکن ها هم خیییلی سخت وصل میشن
    بنظر من حیفه از شرکت خصوصی بیایید بیرون و از مخابرات اینترنت بگیرید.
    پستهای قبلی رو بخونید به دل خون ما کاربرای مخابرات پی می برید.
    فقط و فقط در صورتیکه دانلود زیاد دارید و بیشترش هم از سرورهای
    داخلی تامین میشه مخابرات بهتون سرعت اسمی تضمین شده میده.
    روی جنبه های دیگر استفاده از اینترنت اصلا حساب نکنید که مایوس میشید.
    من اگه میتونستم برم از شرکتهای خصوصی اینترنت بگیرم محال بود بیام مخابرات.
    با تشکر از دوستان
    پس مخابراتو از گزینه هام حذف میکنم،
    موفق باشین

5. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

اینکه خیلی عالیه! شما کدوم منطقه تهران هستی؟ 512 ش رو گرفتی؟
    این سرویس یک مگ هستش و جنوب شرق تهرانیم
    گفتم که ، جزو بهترین حالت ها بود چون گاهی مشکلاتی که دوستان میگن برای ما هم دردسر ساز میشه
    ولی خووووب در کل راضی هستم . فقط مشترکی که از شاتل اومده باشه مخابرات میفهمه من چی میگم و چرا راضی هستم .
    من با شاتل محدودیت سرعت 6 کیلو بایت رو برای 15 یا 20 روز پشت سر هم اونم توی ساعت دانلود رایگان تجربه کردم این مشکلات که چیزی نیست .
    همین الان دارم بازی بتمن رو که از صبح گذاشتم ، دانلود میکنم و همزمان وب گردی کمی هم میکنم و چون اکثر سایتایی که میخوام برم قبلا روی مرورگر کش شده دیگه خیلی طول نمیکشه سایت بیاد بالا . سیستم رو هم موقع دانلود توی روز میزارم روشن یا حداقل مودم وایرلس رو روشن میزارم تا از خونواده هرکسی خواست از نت استفاده کنه . بدون اینکه نگران محدودیت و حجم و این چیزا باشم . ماهیانه بالای 100 گیگ هم دانلود میکنم قبلش هم 512 داشتم ماهی 60-70 گیگ دانلود میکردم
    در کل تعریف نمیکنم مخابرات مدینه فاضله نیست و بعضی مواقع جنون آفرین میشه اما در کل اونقدری که اذیت میکنه به همون اندازه حال میده و مثل شرکت ها دزد نیست .

7. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

ایرای جماعت بهش زندگی با آسایش نیومده خفت و خواری لیاقتمونه درکل دوست عزیز اینترنت ایران آب نبات چوبیه اینترنت واقعی هم رویایی برامون بیش نیست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واقعا به نتایج این نرم افزار میشه اطمینان کرد؟

واسه من سه تا DNS پیدا کرده که پینگ برای

اولی : 131

دومی: اصلا پینگ نمی شود

سومی: 328

بنظرم کمی عجیب میاد.
    DNS های داخلی رو 19 میلی ثانیه پینگ می کنم.

میتونید از این نرم افزار استفاده کنید dns server های معتبر و معروف رو داره:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نهایتا تغییر DNS در امنیت اطلاعات و کیفیت دسترسی (وبگردی)و ... کاربرد داره مثل همین که با بعضی DNS های داخلی سایتی 404 not found هست یا لود نمیشه و ... همون سایت با یک DNS دیگه بی مشکل باز میشه!اینم طبیعی که پینگ شما با داخل 10-20 باشه برداشت اشتباه اینه که تغییر DNS باعث کاهش چشمگیر پینگ و تایم اوت میشه که به هیچ وجه اینطور نیست!مشکلاتی که ناشی از سیستم فیلترینگ و البته کیفیت پایین خطوط و شیرینگ هست با تغییر dns حل نمیشه حالا اینو میخواد کارشناس شبکه بگه میخواد پشتیبانی خفن!
    در مورد اطمینان هم بله نتایج درسته ولی اینترنت ما انقدر ثبات نداره کافیه یکبار ریکانکت و مسیر متفاوت و ...
    +
    کی گفته مشکلات اینترنت در ایران دلایل امنیتی و سیاسی داره؟!

Friday 25 Oct 2013جمعه ۳ آبان ۱۳۹۲
    کشف دلیل جدید کندی اینترنت در ایران

معاون شرکت زیرساخت گفت: به دلیل کمبود پهنای باند، اپراتورها تمام ظرفیتی را که از زیرساخت خریده‌اند به مشتری‌ تحویل داده‌اند اما از نظر استاندارد، اپراتور باید 70 درصد ظرفیت‌ را استفاده کند و باقی را برای مواقع اضطراری تخصیص دهد.
    محمد علی آریانیان اظهار داشت: با برنامه افزایش پهنای باند بین‌الملل توسط شرکت ارتباطات زیرساخت، تقاضای متقاضیان پاسخ خواهد داده شد.
    معاون نظارت راهبردی و برنامه‌ریزی ارتباطات زیرساخت در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: مشکلی که اکنون وجود دارد این است که اپراتورهای مخابراتی و اینترنت تمام ظرفیتی را که از شرکت ارتباطات زیرساخت خریده‌اند به مشتری‌هایشان تحویل داده‌اند.
    وی ادامه داد: در حالی که از نظر استاندارد، اپراتور نباید بیش از 70 درصد ظرفیت‌اش را استفاده کند و باید باقی را برای مواقع اضطراری تخصیص دهد.
    آریانیان تصریح کرد: افزایش پهنای باند توسط شرکت ارتباطات زیرساخت باعث می‌شود که اپراتورها نیز به استانداردها برسند.
    به گزارش فارس، هم‌اکنون پهنای باند اینترنت کشور 83 گیگابیت بر ثانیه است که قرار است تا 24 مرداد یا حداکثر 4 آذر به 100 گیگابیت بر ثانیه افزایش یابد.

اینم وضعیت سرویس 1 مگ(ساعت 2 بامداد!):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این سرویس یک مگ هستش و جنوب شرق تهرانیم
    گفتم که ، جزو بهترین حالت ها بود چون گاهی مشکلاتی که دوستان میگن برای ما هم دردسر ساز میشه
    ولی خووووب در کل راضی هستم . فقط مشترکی که از شاتل اومده باشه مخابرات میفهمه من چی میگم و چرا راضی هستم .
    من با شاتل محدودیت سرعت 6 کیلو بایت رو برای 15 یا 20 روز پشت سر هم اونم توی ساعت دانلود رایگان تجربه کردم این مشکلات که چیزی نیست .
    همین الان دارم بازی بتمن رو که از صبح گذاشتم ، دانلود میکنم و همزمان وب گردی کمی هم میکنم و چون اکثر سایتایی که میخوام برم قبلا روی مرورگر کش شده دیگه خیلی طول نمیکشه سایت بیاد بالا . سیستم رو هم موقع دانلود توی روز میزارم روشن یا حداقل مودم وایرلس رو روشن میزارم تا از خونواده هرکسی خواست از نت استفاده کنه . بدون اینکه نگران محدودیت و حجم و این چیزا باشم . ماهیانه بالای 100 گیگ هم دانلود میکنم قبلش هم 512 داشتم ماهی 60-70 گیگ دانلود میکردم
    در کل تعریف نمیکنم مخابرات مدینه فاضله نیست و بعضی مواقع جنون آفرین میشه اما در کل اونقدری که اذیت میکنه به همون اندازه حال میده و مثل شرکت ها دزد نیست .
    کدوم مخابرات؟ اشرفی اصفهانی؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شما آنلاین بازی می کنی؟ چطوره؟ احیانا فیفا یا بازیای دیگه اوریجین رو بازی کردی؟
    درود

بازی آنلاین فقط و فقط بعد از ساعت 2 - 3 تا صبح یا اگر خوش شانس باشید تا کمی بعد از ظهر امکان داره و بعد از اون میزان packet loss به بالای 5 درصد میرسه و در ساعات پیک ترافیک تا 15 درصد هم میرسه. اگر اختلال پیش بیاد که از یک سوم هم میتونه بیشتر بشه!

شما در ساعات پیک ترافیک عملا امکان بازی آنلاین (حداقل در سرورهای خارجی) رو ندارید به دلیل میزان بالای packet loss که حتی 5 درصد هم میتونه به شدت آزار دهنده باشه (این رو از تجربه چند ساله خودم میگم، تازه من استراتژی بازی میکردم نه FPS !)

Friday 25 Oct 2013جمعه ۳ آبان ۱۳۹۲
    کشف دلیل جدید کندی اینترنت در ایران

معاون شرکت زیرساخت گفت: به دلیل کمبود پهنای باند، اپراتورها تمام ظرفیتی را که از زیرساخت خریده‌اند به مشتری‌ تحویل داده‌اند اما از نظر استاندارد، اپراتور باید 70 درصد ظرفیت‌ را استفاده کند و باقی را برای مواقع اضطراری تخصیص دهد.
    محمد علی آریانیان اظهار داشت: با برنامه افزایش پهنای باند بین‌الملل توسط شرکت ارتباطات زیرساخت، تقاضای متقاضیان پاسخ خواهد داده شد.
    معاون نظارت راهبردی و برنامه‌ریزی ارتباطات زیرساخت در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: مشکلی که اکنون وجود دارد این است که اپراتورهای مخابراتی و اینترنت تمام ظرفیتی را که از شرکت ارتباطات زیرساخت خریده‌اند به مشتری‌هایشان تحویل داده‌اند.
    وی ادامه داد: در حالی که از نظر استاندارد، اپراتور نباید بیش از 70 درصد ظرفیت‌اش را استفاده کند و باید باقی را برای مواقع اضطراری تخصیص دهد.
    آریانیان تصریح کرد: افزایش پهنای باند توسط شرکت ارتباطات زیرساخت باعث می‌شود که اپراتورها نیز به استانداردها برسند.
    به گزارش فارس، هم‌اکنون پهنای باند اینترنت کشور 83 گیگابیت بر ثانیه است که قرار است تا 24 مرداد یا حداکثر 4 آذر به 100 گیگابیت بر ثانیه افزایش یابد.

خب با فرض اینکه حرفهای ایشون درست باشه، با افزایش پهنای باند مجددا اپراتورها بیشتر از ظرفیت خودشون مشتری قبول میکنن و در نتیجه باز هم استانداردی در کار نخواهد بود!
    Last edited by Butterfly-Effect; 27-10-2013 at 02:59.

13. این کاربر از Butterfly-Effect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

کدوم مخابرات؟ اشرفی اصفهانی؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    نه اونجا نیستیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •