دوستان یه مشکلی دارم اینه که تنظیمات dns رو انجام دادم به . 4.2.2.4 سایت اکسپرس لیچ رو باز میکنه اما لینک دانلود رو که میزارم داخل دانلود منیجر ادرس لینک دانلود تغییر میکنه به سایت بلاک شده میره و رفرش لینک میده
کسی راه حلی داره؟؟؟
دوستان یه مشکلی دارم اینه که تنظیمات dns رو انجام دادم به . 4.2.2.4 سایت اکسپرس لیچ رو باز میکنه اما لینک دانلود رو که میزارم داخل دانلود منیجر ادرس لینک دانلود تغییر میکنه به سایت بلاک شده میره و رفرش لینک میده
کسی راه حلی داره؟؟؟
البته یه راه دیگه هم هست برای من که جواب داد :
اول با قند شکن وصل شین بزارین دانلود منیجر لینک رو بگیره بعد قطعش کنین و بزارین خود دانلود منیجر دانلود می کنه
ولی دیگه این ته مسخره گیه
هر شب به خودم میگم دیگه مخابرات نمی تونه باز خرابتر می شه ولی ....![]()
Last edited by user.1; 11-01-2014 at 22:19.
البته یه راه دیگه هم هست برای من که جواب داد :
اول با قند شکن وصل شین بزارین دانلود منیجر لینک رو بگیره بعد قطعش کنین و بزارین خود دانلود منیجر دانلود می کنه
ولی دیگه این ته مسخره گیه
هر شب به خودم میگم دیگه مخابرات نمی تونه باز خرابتر می شه ولی ....![]()
این به این خاطره که ویندوز برای سرعت بیشتر DNS رو کش میکنه و DNS قبلی یعنی نورتون برای شما کش شده به همین علت از تنظیمات قدیمی استفاده میکنه نه جدید! به هر حال اگر اشتباه نکنم ویندوز هر چند ساعتی کشش رو آپدیت میکنه و این مشکل خود به خود درست میشه ولی اگر عجله دارید میتونید با استفاده از نرم افزار CCleaner گزینه DNS Cache رو از زیر مجموعه System رو تیک بزنید و کش ویندوز رو پاک کنید. اینطوری تنظیمات جدید جایگزین قبلی میشه
وقتی با چیز شکن وصل میشید از DNS اون سرور استفاده میکنه نه DNS تنظیم شده در سیستم شما به همین علت میتونید دانلود کنید. ولی این راه حل خوبی نیست بهتره که DNS تون رو همونطور که گفته شد عوض کنید تا هر دفعه مجبور به چنین کاری نباشید
پ.ن: اینقدر این مخابرات بدبخت رو نفرین نکنید!بعضی چیزها هست که واقعا دست اونا نیست ولی از بس سابقه درخشانی دارند کاربر فکر میکنه از طرف اونهاست اما دیگه نباید همه چیز رو هم گردن مخابرات انداخت
ای بابا باز شب شد و خواستیم دانلود کنیم دوباره اکسپرس لیچ واسمون بسته شد
نمیدونم چرا تا شب درست بود . حتی میشه دانلود هم کرد . اما صفحه اش باز نمیشه .
نمیدونم چرا . dns رو که عوض کردم . با ccleaner هم که پاک کردم کش رو . مودم رو هم چند بار ریست کردم اما باز هم این ارور نورتون لعنتی میاد .
جالبه اول مشکل فقط با فایرفاکس بود . کشش رو هم پاک کردم . کلا همه چیش از جمله هیزتوری رو هم پاک کردم باز هم همون صفحه ارور رو باز میکنه .
شیطونه میگه برم IE رو باز کنم
ویرایش : ای بابا حالا باز IE هم نمیتونه باز کنه اکسپرس لیچ رو . حتی لینکهای دانلودی هم که داشتم رو نمیتونم دانلود کنم .
ویرایش 2 : حالا فهمیدم . همه چی بر میگرده به اولویت DNS ها . DNS اول رو گذاشتم 129.250.35.250 و دومی رو گذاشتم 4.2.2.4 و سومی 8.8.8.8
بعد دیدم سایت باز میشه . بعد از چند ثانیه دوباره باز نمیشد . و باز دوباره کمی بعد باز میشد .
اولویت هم اینطوریه که بعضی مواقع به دلیل عدم دریافت پاسخ از DNS اول میره از DNS دوم میپرسه ادرس رو و اگه باز اون هم جواب نداد میره از بعدی میپرسه و اگه هیچ کدوم از اولویت ها جواب ندادن میره روی گزینه Auto .
حالا اینجا کاری که شده اینه که دفعه اول که باز کرد از DNS اولی پرسیده بود و دفعه بعدی از DNS دیگه .
نتیجه اینکه به نظر بعضی از DNS ها با این نورتون جور شدن که اینجور سایتها رو ببندن . اون DNS اولی به نظر بازه واسه کسایی که مشکل دارن . حالا نمیدونم از این دو تا DNS دیگه کدوم مشکل دارن .
Last edited by Gregar; 12-01-2014 at 02:47.
به نظر من از نظر لود صفحه و... دی ان اس های شرکت زیرساخت بهترینن برای ایران
217.218.155.155 و 217.218.127.127
و بعد دی ان ای های گوگل
8.8.8.8 و 8.8.4.4
دی ان اس به سرعت دانلود کاری نداره فقظ سرعت لود صفحه ها رو بالا میبره مخصوصا بعضی یا اکثر دی ان اس ها کش دارن برای همین دی ان اس زیرساخت و وقتی میزاری چون داخلی هم هست لود صفحه هات تا حدی بهتر میشه
حالت اتومات هم دی ان اس های پیش فرض اون ای اس پی که تعریف کرده رو قرار میده مثلا شاتل خودش دی ان اس های خودش و قرار داده چون داخلی هست و کش هم داره و...
والبته بعضی دی ان اس ها با سایت های ایرانی مشکل دارن منظور روی دیتاسنترهای ایرانن فک کنم یکسشون اوپن دی ان اس باشه و همین طور بعضی دی ان اس ها زودتر آپدیت میشن برای همین بهتره همیشه یکی از دی ان اس ها تونو دی ان اس های زیر ساخت قرار بدید
Last edited by David4None; 12-01-2014 at 03:33.
سلام خدا لعنت کنه مخابرات رو 230 مگ دانلود کردم 510 مگ از حسابم کم کرده خدایا ما چه گناهی داریمگیر چه ادم هایی افتادیم
هم خود مدیران شرکت مخابرات خجالت نمیکشند این کارها رو میکنندبه خدا دیگه از این بیشتر نمیتونم تحمل کنم
![]()
جالبه من همزمان دو طرح طلایی خریدم تو خونه شبا با 100 دان می کنم ولی دیشب خونه خواهرم که بودم اون طرح طلایی 250 دان می کرد نمی دونم چشه.تازه نویز خط من از اون یکی خیلی کمتره و هر دو مودم یکی و تنظیمات کارخودم.![]()
چند روزه سرعت وبگردی و تست speedtedt.net یا seedtest.ir خیلی کمه ولی سرعت دانلود خوبه اونم حالت چند کانکشن مشکل از کجاست .خط نویز هم نداره و حالتش عایه![]()
منطقه های مختلف مخابراتی سرعت هاشون فرق داره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)