تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1008 از 1298 اولاول ... 8508908958998100410051006100710081009101010111012101810581108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,071 به 10,080 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان اگه کسی با شبکه اشنایی داره یه راهنمایی بکنه:
    من کامیپوترم دو تا کارت شبکه داره یکیش رو وصل کردم به مودم وای فایم که به اینترنت وصل هست
    حالا میخوام مودم دومی رو که لینکسیس 120n هست وصل کنم به کارت شبکه دومی به این صورت که اینترنت کامیپوتر بره داخلش و به صورت وای فای شیر کنه (یا از پورت lan هاش استفاده کنم)
    نمیدونم قسمت دوم رو چطوری تنظیم کنم (نه کارت شبکه دوم رو و نه مودم رو مثلا مودم رو روی چه حالتی بزارم و ...)
    ضمنا قصدم این هست که اینترنت رو به صورت قند شکن دار ببرم روی مودم لینکسیس تا از وای فای اون استفاده کنم و گرنه مودم اول خودش وای فای داره
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

هیچکس قطع و وصلی نداره ؟!!!

بابا من ۲ روزه همش هی قطع میشه وصل میشه !

ینی واقعا هیچکس مشکلو نداره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

هیچکس قطع و وصلی نداره ؟!!!

بابا من ۲ روزه همش هی قطع میشه وصل میشه !

ینی واقعا هیچکس مشکلو نداره ؟
    شاهین شهر همش همه قطع و وصلی دارن.الان 5. تا فامیلام با خودم همین مشکل را داریم.زیاد غصه نخور مخابراته زورت بش نمیرسه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    من کامیپوترم دو تا کارت شبکه داره یکیش رو وصل کردم به مودم وای فایم که به اینترنت وصل هست
    حالا میخوام مودم دومی رو که لینکسیس 120n هست وصل کنم به کارت شبکه دومی به این صورت که اینترنت کامیپوتر بره داخلش و به صورت وای فای شیر کنه (یا از پورت lan هاش استفاده کنم)
    نمیدونم قسمت دوم رو چطوری تنظیم کنم (نه کارت شبکه دوم رو و نه مودم رو مثلا مودم رو روی چه حالتی بزارم و ...)
    ضمنا قصدم این هست که اینترنت رو به صورت قند شکن دار ببرم روی مودم لینکسیس تا از وای فای اون استفاده کنم و گرنه مودم اول خودش وای فای داره
    با تشکر

من فکر میکنم بستگی به نوع فیلطر شکن داره.باید کاری کنی که ویندوز فیلطر شکنت رو به عنوان یک کارت شبکه بشناسه(به صورت مجازی) بعدش هم اون کارت شبکه مجازی رو از طریق sharing ویندوز و کارت شبکه ی دوم خودت با مودمت share کنی.
    فکر کنم ope n v pn یک کارت شبکه ی مجازی برای خودش تعریف میکنه.مطمئن نیستم.ولی شاید بشه با share کردن اون به اینترنت بدون فیلطر دسترسی پیدا کرد
    این vp n های داخلی هم که کار فیلطر شکن رو هم انجام میدن رو هم امتحان کن.(اگر خواستی لینک یکیشون رو پخ کنم برات)

5. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من فکر میکنم بستگی به نوع فیلطر شکن داره.باید کاری کنی که ویندوز فیلطر شکنت رو به عنوان یک کارت شبکه بشناسه(به صورت مجازی) بعدش هم اون کارت شبکه مجازی رو از طریق sharing ویندوز و کارت شبکه ی دوم خودت با مودمت share کنی.
    فکر کنم ope n v pn یک کارت شبکه ی مجازی برای خودش تعریف میکنه.مطمئن نیستم.ولی شاید بشه با share کردن اون به اینترنت بدون فیلطر دسترسی پیدا کرد
    این vp n های داخلی هم که کار فیلطر شکن رو هم انجام میدن رو هم امتحان کن.(اگر خواستی لینک یکیشون رو پخ کنم برات)
    سلام
    من فعلا تو مرحله اولش موندم یعنی اصلا فعلا بیخیال قند شکن هنوز نتونستم کاری کنم که اینترنت رو روی مودم دومی داشته باشم نمیدونم مودم دومی رو روی چه حالتی تنظیم کنم!
    ولی در مورد شکن اون چند تایی که خودم قبلا استفاده میکردم همگیشون کارت شبکه مجازی ساختن ولی فعلا گفتم که کجا گیر کردم

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام
    من فعلا تو مرحله اولش موندم یعنی اصلا فعلا بیخیال قند شکن هنوز نتونستم کاری کنم که اینترنت رو روی مودم دومی داشته باشم نمیدونم مودم دومی رو روی چه حالتی تنظیم کنم!
    ولی در مورد شکن اون چند تایی که خودم قبلا استفاده میکردم همگیشون کارت شبکه مجازی ساختن ولی فعلا گفتم که کجا گیر کردم
    سلام
    با تشکر
    درود بر شما...
    اصولا برای این کار از مودمی استفاده میشه که Dual Wan داشته باشه...
    بهتره مودم اول را به مودم دوم متصل کنید و در قسمت تنظیمات مودم دوم DHCP server را غیر فعال کنید در این حالت شما از مودم اول اینترنت دارید در صورتی که ارتباط قطع بشه و IP نداشته باشید بعد از یک یا دو دقیقه مودم دوم به سیستم وصل میشه فقط تنها ایراد اینه برای استفاده از طریق وایرلس باید حتما یوز و پسور پنل مودم را وارد کنید...

8. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

سلام
    با تشکر
    سلام
    پ.خ رو چک بفرمایید

10. این کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    خوب برو توی تنظیمات کارت شبکه ی دومی یه قسمتی داره به اسم sharing.اونجا کارت شبکه ی اولی رو انتخاب کن ببین درست میشه؟

12. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان چند روزه نمیتونم وارد پنل مخابرات شم
    روی ورود ک میزنم اتفاقی نمیفته.با مرورگرهای دیگه هم امتحان کردم نشد
    کسی راه حلی داره؟

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان چند روزه نمیتونم وارد پنل مخابرات شم
    روی ورود ک میزنم اتفاقی نمیفته.با مرورگرهای دیگه هم امتحان کردم نشد
    کسی راه حلی داره؟
    من هم الان امتحان کردم نشد گاهی اوقات این مشکلات پیش میاد اما با ISP دیگه ایی تست کردم وارد پنل شد ...

15. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •