تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1008 از 1291 اولاول ... 8508908958998100410051006100710081009101010111012101810581108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,071 به 10,080 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

آقا شانس ماست که اینطوری شده؟؟
    من الان تقریبا یه هفته ای هست گرفتم هی قطع و وصل میشه دوستان دیگه هم همین مشکلو دارن؟؟
    تا دیروز از داخل خونه پشت پنجره وصل میشد الان دیگه وصل نمیشه باید ببرم بیرون (مودم usb )
    آدرس خیابان آزادی حد فاصل جیحون تا آذربایجان
    قطع و وصلی که من ندارم ولی از دیشب آنتن دهی به شدت بد شده جوری که برای من سیگنالم روی 35 بود یهو خود به خود دیشب شد 0 دوباره با کلی جابجایی مودم تونستم سیگنال رو برگردونم

دقیقا از بعد از بروز رسانی های چند روز پیش خیلی نوسان پیدا کرده و افت سیگنال داره به شدت

داره خودمونی میشه salman_m2h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان خواهشا یه نفر به من کمک کنه
    چند روز پیش یه مودم USB خریدم از یه نفر و به نام خودم تغییر مالکیت دادم
    بعدش طرح 128 روش فعال کردم
    اونوقت من مودم رو نصب کردم رو سیستم و شناسه وایمکس و پسورد رو وارد کردم
    ولی رو کانکت که میزنم هر چی منتظر میمونم وصل نمیشه
    و اینکه آنتن دهی روی 36 درصد و مقدار CINR روی dB15 و مقدار RSSI روی -80 الی -70 هست

این وسط مشکل کانکت نشدن از آنتن دهی هست ؟ چون یه نفر دیدم با اینکه آنتن دهیش روی 15 درصد بود به راحتی کانکت شده بود
    یا اینکه مشکل به خاطر چی هست که کانکت نمیشه؟

یه با معرفت جوابمو بده که بدجور حالم گرفته شده از دست این وایمکس

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان خواهشا یه نفر به من کمک کنه
    چند روز پیش یه مودم USB خریدم از یه نفر و به نام خودم تغییر مالکیت دادم
    بعدش طرح 128 روش فعال کردم
    اونوقت من مودم رو نصب کردم رو سیستم و شناسه وایمکس و پسورد رو وارد کردم
    ولی رو کانکت که میزنم هر چی منتظر میمونم وصل نمیشه
    و اینکه آنتن دهی روی 36 درصد و مقدار CINR روی dB15 و مقدار RSSI روی -80 الی -70 هست

این وسط مشکل کانکت نشدن از آنتن دهی هست ؟ چون یه نفر دیدم با اینکه آنتن دهیش روی 15 درصد بود به راحتی کانکت شده بود
    یا اینکه مشکل به خاطر چی هست که کانکت نمیشه؟

یه با معرفت جوابمو بده که بدجور حالم گرفته شده از دست این وایمکس

عزیز بهترین راه اینه شما با 707 تماس بگیری به پشتیبانی این موضوع رو بگی شاید تغییر مالکیت که دادید هنوز طرح رو خود ایرانسل فعال نکرده

بهترین کار اینه به پشتیبانی بگید خودشون سریعا مشکلی اگه باشه حل میکنن براتون یا اگه فعال نشده باشه طرحتون براتون فعال میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیز بهترین راه اینه شما با 707 تماس بگیری به پشتیبانی این موضوع رو بگی شاید تغییر مالکیت که دادید هنوز طرح رو خود ایرانسل فعال نکرده

بهترین کار اینه به پشتیبانی بگید خودشون سریعا مشکلی اگه باشه حل میکنن براتون یا اگه فعال نشده باشه طرحتون براتون فعال میکنن
    بهترین راه همینه، ولی قبلش میتونی تو حساب کاربری وضعیت سرویست را چک کنی. یه نکته دیگه این که اگر جایی دیگه، کسی با این شناسه و پسورد به شبکه وصل شده باشه شما نمیتونید وصل بشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

قطع و وصلی که من ندارم ولی از دیشب آنتن دهی به شدت بد شده جوری که برای من سیگنالم روی 35 بود یهو خود به خود دیشب شد 0 دوباره با کلی جابجایی مودم تونستم سیگنال رو برگردونم

دقیقا از بعد از بروز رسانی های چند روز پیش خیلی نوسان پیدا کرده و افت سیگنال داره به شدت
    منم منظورم از قطع و وصل این بود که نوسان داره مثلا تا 2 روز پیش پشت پنجره با سیگنال 68% براحتی وصل میشد و الان همونجا وصل نمیشه باید ببرم بیرون
    دوستانی هم که افت سیگنال دارن لطف کنن که با 707 تماس بگیرن مشکل افت سیگنال رو گزارش کنن
    وقتی همه اعتراض کنن مجبورن پیگیری کنن
    دیروز که من بعد کلی که زنگ زدم نهایتا گفتن زنگ بزنین 707 مشکل افت سیگنال رو گزارش بدین که بچه های شبکه پیگیری کنن
    پس دوستان هم لطف کنن بگن که یه فکری به حالش کنن

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

منم منظورم از قطع و وصل این بود که نوسان داره مثلا تا 2 روز پیش پشت پنجره با سیگنال 68% براحتی وصل میشد و الان همونجا وصل نمیشه باید ببرم بیرون
    دوستانی هم که افت سیگنال دارن لطف کنن که با 707 تماس بگیرن مشکل افت سیگنال رو گزارش کنن
    وقتی همه اعتراض کنن مجبورن پیگیری کنن
    دیروز که من بعد کلی که زنگ زدم نهایتا گفتن زنگ بزنین 707 مشکل افت سیگنال رو گزارش بدین که بچه های شبکه پیگیری کنن
    پس دوستان هم لطف کنن بگن که یه فکری به حالش کنن
    بله برای منم همونجوری هست از لحاظ قطعی

والا من خیلی روی این موضوع ها حساس هستم تا کمی سرعت کم و زیاد میشه یا قطع میشه فورا با 707 تماس میگیریم

3 روز پیش هم تماس گرفتم پشتیبانی گفت توی کرج مشکلی نیست شما مودمت رو جابجا کن تا سیگنال خوب رو پیدا کنی و بتونی استفاده کنی

منم با 2 ساعت جابجا کردن مودم و بالا پایین بردنش تونستم یه سیگنال قابل قبول پیدا کنم و دارم استفاده میکنم

الان فقط منتظرم یه برزورسانی چیزی دیگه بکنن که این مورد سیگنال ها بهتر بشه

داره خودمونی میشه salman_m2h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

ای بابا این چه جوابیه که به من دادید
    من دارم میگم طرح 128 فعاله برام . تو سایت چک کردم. من موندم آخه چرا زوم کردید رو این . چند خط دارم توضیح میدم مشکل جای دیگست
    هیچ جوابی برا اون حرفام کسی نداد . فقط میگن ببین طرح فعاله یا نه. خب بابا فعاله , بیخیال این بحث
    دارم میگم من حتی آنتن دهیم روی 50 درصد هم میره و رو کانکت میزنم و همینطور در حال کانکت شدن میمونه و وصل نمیشه
    میخوام بدونم در چه صورت نمیشه وصل شد با وایمکس ؟ مشکل من از آنتن دهی کمه که وصل نمیشه یا اینکه مشکل چیز دیگه ای هست؟
    شماها در کمترین حالت آنتن دهی چه مقدار بوده که وصل میتونید یشید ؟
    کسی هست که با مودم usb وصل میشه ؟ به جز نصب کردن که راهنماش هم هست تو سایت ایرانسل که خیلی هم راحته باید تنظیمات دیگه ای هم تو ویندوز دستکاری کرد ؟
    Last edited by salman_m2h; 29-11-2013 at 01:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ای بابا این چه جوابیه که به من دادیدمن دارم میگم طرح 128 فعاله برام . تو سایت چک کردم. من موندم آخه چرا زوم کردید رو این . چند خط دارم توضیح میدم مشکل جای دیگستهیچ جوابی برا اون حرفام کسی نداد . فقط میگن ببین طرح فعاله یا نه. خب بابا فعاله , بیخیال این بحث دارم میگم من حتی آنتن دهیم روی 50 درصد هم میره و رو کانکت میزنم و همینطور در حال کانکت شدن میمونه و وصل نمیشهمیخوام بدونم در چه صورت نمیشه وصل شد با وایمکس ؟ مشکل من از آنتن دهی کمه که وصل نمیشه یا اینکه مشکل چیز دیگه ای هست؟شماها در کمترین حالت آنتن دهی چه مقدار بوده که وصل میتونید یشید ؟کسی هست که با مودم usb وصل میشه ؟ به جز نصب کردن که راهنماش هم هست تو سایت ایرانسل که خیلی هم راحته باید تنظیمات دیگه ای هم تو ویندوز دستکاری کرد ؟
    عزیز دل اینجا که فروم فنی مهندسی یا پشتیبانی ایرانسل نیست
    هرکس در حد اطلاعاتش پیشنهادی داده که سوال شما بی پاسخ نمونه، حداقل اون دکمه تشکر زیر پستشون رو یک فشاری میدادید بعد...

من با سیگنال و CINR ضعیف تر از این هم راحت وصل شدم فکر میکنم ۱۰ یا ۱۱ بود

من مودم یو اس بی ندارم اما به نظر من اگر خودتون بخواید مشکل رو پیدا کنید (بدون راهنمایی ایرانسل) تنها راهتون آزمون و خطا هست:
    ۱. مطمئن بشید اطلاعات اکانت رو درست وارد کردید و وضعیت در انتظار یا غیرفعال نیست، میتونید اکانتتون رو با مودم دیگه ای امتحان کنید و ببینید آیا وصل میشه با مودم دیگه
    ۲. شاید سیستم عامل (ویندوزتون) مشکلی داره؟ روی یک سیستم دیگه امتحان کنید
    ۳. اگر از جای دیگه وصل نشدید حتما برید جای دیگه امتحان کنید (دقت کنید BSID عوض بشه که مطمئن بشید به جای جدیدی وصل شدید) شاید منطقه شما مشکل داره
    ۴. اگر این سه تا کار رو کردید (امتحان اکانتتون روی مودم دیگه، امتحان مودم با سیستم دیگه، امتحان با دکل دیگر) و مشکل یافت نشد شاید مودم مشکلی داره؟ بعید میدونم البته چون سیگنال دارید ولی به هر حال...

باز هم بهترین کار تماس و راهنمایی گرفتن از پشتیبانی ایرانسل هست چون تجربه چنین مواردی رو دارند و سریعتر مشکلتون حل میشه
    Last edited by forexet; 29-11-2013 at 03:04.

9. 4 کاربر از forexet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ای بابا این چه جوابیه که به من دادید
    من دارم میگم طرح 128 فعاله برام . تو سایت چک کردم. من موندم آخه چرا زوم کردید رو این . چند خط دارم توضیح میدم مشکل جای دیگست
    هیچ جوابی برا اون حرفام کسی نداد . فقط میگن ببین طرح فعاله یا نه. خب بابا فعاله , بیخیال این بحث
    دارم میگم من حتی آنتن دهیم روی 50 درصد هم میره و رو کانکت میزنم و همینطور در حال کانکت شدن میمونه و وصل نمیشه
    میخوام بدونم در چه صورت نمیشه وصل شد با وایمکس ؟ مشکل من از آنتن دهی کمه که وصل نمیشه یا اینکه مشکل چیز دیگه ای هست؟
    شماها در کمترین حالت آنتن دهی چه مقدار بوده که وصل میتونید یشید ؟
    کسی هست که با مودم usb وصل میشه ؟ به جز نصب کردن که راهنماش هم هست تو سایت ایرانسل که خیلی هم راحته باید تنظیمات دیگه ای هم تو ویندوز دستکاری کرد ؟
    عزیزم به خودت یه کم زحمت بده اون گوشی را بردار زنگ بزن به 707 کمی با مسولین محترم پشتیبانی ایرانسل و نحوه برخوردشون آشنا بشو، اونا موظف هستن که جوابت را بدن، اصلا برای این کار حقوق میگیرن. اونوقت اونجا اگر مشکلت حل نشد بهشون بگو "ای بابا این چه جوابیه که به من میدید". اینجا سایت پشتیبانی ایرانسل نیست که شما انتظار داری مشکلت اینجا حل بشه.
    Last edited by Mr.Aras; 29-11-2013 at 16:51.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان توی کرج از عصر تا الان کسی افت سرعت پیدا کرده؟

من سمت شاهین ویلا هستم از عصر تا الان سرعتم 30 نهایتا تا 60 میره دیگه بالاتر نمیره

سرویس 2 مگ نامحدود دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •