تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1008 از 1049 اولاول ... 85089089589981004100510061007100810091010101110121018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,071 به 10,080 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام--
    یک سوال است که ذهنم را مشغول کرده است--
    می گویند اسپکرهای برند مثل فوکال بد درایو می شوند برای اینکه صدای خوب وبا کیفیتی این برند بگیری باید امپ فایرت جریان دهی بالایی داشته باشد تا صدای واقعی این برند را بفهمی-حالا
    1-منظور از جریان دهی بالا یعنی چی؟؟
    2-چه امپلی فایریهای جریان دهی بالایی دارند؟؟
    3-کدام مشخصات توی امپ است که که بفهمیم که این امپ جریان دهی بالایی دارد؟؟
    4- چریان دهی بالا مثلا از چه عددی خوب است؟؟؟
    تشکر می کنم از دوستی این قضیه را درست وشفاف وتوضیح دهید-----
    اگر منظورتون مطلب آقای برزین هست بهتره برید در همون سایت از کسانی که واقعا فوکال دارن سوال کنید
    کسانی که با آمپلی فایرهای 36 میلیونی مرنتز نتونستن صدای از فوکال در بیارن
    الانم اون سایت با وارد کننده اصلی فوکال وارد کار شده و مدیران اصلی فوکال ایران در اون سایت حضور دارن و پاسخ سوالات میدن

2. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتفاقا یکی از دوستان همین امروز صبح کامنت گذاشته بود در مورد دمپینک فکتور سوال کرده بود که همین یک ساعت قبل یه مطلب در موردش نوشتم. تمام سوالهای شما توش جواب داده میشه. این "جریاندهی" تازگی ها کلمه پر مصرفی شده ولی کسی نمیدونه که چه اتفاقی میافته که صدا بهتر میشه با جریان بیشتر. تو این مطلب اینو کامل توضیح دادم.
    توصیه می کنم بخونید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی یادم نرفته بگم. اگه خاطرت باشه شما یا یه دوست دیگه دنبال آمپ بود من یه چیزی معرفی کردم گفتم میتونم ماژولش رو بدم و تاکید کردم که تا 5-6 میلیون امپ هایی که در ایران هستن حتی نزدیک اون هم صدا نمیدن. یکی از دلایلش این بود که اون آمپ دمپینگ فکتور 700 داره.
    سلام-- اقای نجفی---
    مطلب خیلی خوبی یک چیزی جدیدی یاد گرفتم--
    شما در مورد اون امپ Genesis GR 180 که توضیح دادید-اگر یکی برای کسی شفارش گرفتید اگر فرضا 2 یا 3 سال دیگر یکی از قطعات ان معیوب شد و یا سوخت چطور قطعه ان را از کجا بیاوریم وبا چه قیمتی وکی می خواهم ان را تعویض کند و چون اکثر تعمیر کاران صوت وتصویر اصلا با این قطعات کار نکردند--ان وقت تکلیف چی هست؟؟؟
    یونیتهای فوکال چه خاصیتی دارد که خیلی بد درایو می شوند؟؟/

اگر منظورتون مطلب آقای برزین هست بهتره برید در همون سایت از کسانی که واقعا فوکال دارن سوال کنید
    کسانی که با آمپلی فایرهای 36 میلیونی مرنتز نتونستن صدای از فوکال در بیارن
    الانم اون سایت با وارد کننده اصلی فوکال وارد کار شده و مدیران اصلی فوکال ایران در اون سایت حضور دارن و پاسخ سوالات میدن
    سلام--اقا دادود--
    من خودم هر روز درمیان از ان وبلاگ سر می زنم اما نکته ای است که اگر در این سایت سوال کنی ویا به اقای برزین ایمیل بدهی جوابت را کوتاه وخلاصه می دهد و توضیح نمی دهند باز تو می مانی وسوالهای دیگر-- و دیگر اینکه با عذر خواهی از اقای نجفی و برزین--اقای نجفی تاکید بر کار دست ساز اصولی واستاندارد تاکید دارند و اقای برزین به کار شرکتی و برند تاکید دارند؟؟
    هر کار کار این دو برزگوار مشکلی دارد--
    1- کار اقای نجفی استفاده از یونیتهای جدید وبا کیفیت است اما چون ایشان یونیت های را از امریکا می خرند حداقل 60% قیمت تمام شده یک یونیت به حمل ونقل وگمرکات وترخیص و.... می شود که قیمت را زیاد می کند و برای خریدار سخت می شود--
    2- اقای برزین به کارهای شرکتی تاکید دارد چون خودش می گوید در طراحی اسپکر و یونیت این شرکتها امتحان خودش را پس داده اند وکیفیت صداهایش را همه می دانند وخریدار مردد برای خرید نمی شود--
    این هست مشکل اکثر بادید کنندگان به وبلاگ اقای ارش نجفی و بهرنگ برزین و هر کس از این وبلاگها دوستدار خودش را دارد خیلی این وسط ماندند----

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام-- اقای نجفی---
    مطلب خیلی خوبی یک چیزی جدیدی یاد گرفتم--
    شما در مورد اون امپ Genesis GR 180 که توضیح دادید-اگر یکی برای کسی شفارش گرفتید اگر فرضا 2 یا 3 سال دیگر یکی از قطعات ان معیوب شد و یا سوخت چطور قطعه ان را از کجا بیاوریم وبا چه قیمتی وکی می خواهم ان را تعویض کند و چون اکثر تعمیر کاران صوت وتصویر اصلا با این قطعات کار نکردند--ان وقت تکلیف چی هست؟؟؟
    یونیتهای فوکال چه خاصیتی دارد که خیلی بد درایو می شوند؟؟/
    سلام؛
    خوشحالم که مفید بود
    ماژول های این کمپانی بسیار معتبر هلندی با سویچینگ پاورهای اودیو گرید بسیار سطح بالا گار میکنن. امکان معیوب شدن این دستگاه ها یک در میلیونه. از 70 ولت تا 350 ولت نوسان ولتاژ در ورودی بهش بدین براحتی کار میکنه در نقطه کاری اپتیمم. ضمن اینکه تمام محصولاتی که از این کمپانی میگیریم پشتیبانی دارن و ما روی کارهایی که استفاده می کنیم 6 ماه ضمانت می کنیم. ماژول های توان بالای این شرکت ما الان داریم روی اسپیکرهای Array استفاده می کنیم در سینماها و اماکن مذهبی داره تحت شرایط سخت کاری استفاده میشن. شما چیکار میخوای بکنی باهاش که بخواد بسوزه!
    اتفاقا داشتم نگاه می کردم دیدم چندتا کمپانی دیگه هم با ماژول های این سازنده محصول تجاری ساخت. خیلی جالب بودتنها برند های-فای که یه ایرانی تاسیس کرده (روکسان) هم مدل Roksan Oxygen هم دقیقا همین ماژول توش استفاده شده با توان 400 وات. قیمتش گویا 2400 پوند هست (حدود 12 میلیون) و جالب تر اینکه روکسان برای تعدیل هزینه ها بجای استفاده از منبع تغذیه بسیار با کیفیت خود سازنده ماژول، از ترانس استفاده کرده! برای همین مورد توان خروجی آمپ رو از 400 وات به 75 وات محدود کرده! ماژولی مورد استفاده میتونه 400 وات روی 4 اهم بده.

به نظرم شما جامو بخری بهتره زیاد فکرت درگیر قیمت و 60% و گمرک و نجفی و برزین و ... نکن

5. این کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

با سلام
    اساتید محترم خسته نیباشید
    من ماه هاست که درگیر خرید یک سیستم سینمای خانگی خوب با قیمت خوب میگردم میشه لطفا کمک کنید بین اینها چی انتخاب کنم؟
    آمپلی فایر اونکیو 313 یا یاماها 477 یا 377 یا دنون x1000 یا 2000؟
    بلندگو میشن mx3 یا mx4 یا جامو 606و626(این 2تا چه فرقی میکنند؟) جامو 426 دوست دارم که پیدا نکردم
    بلندگو های کنتون ارمغان یا دالی چجورین؟
    ساب هم که 210
    حالا میشه جناب رایان کمک به خرید کنید که کدام گزینه باهم پکیج بهتری میشه همراه با قیمت؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

لطفا راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

دوستان یک میلیون پول دارم و یه سینمای خانگی با کیفیت و قدرت مناسب میخوام.فقط به تلویزیون وصل میشه و قرار نیست باهاش فیلم دالبیو این چیزا دید.گهگاهی هم موزیک گوشی بدیم باهاش.چه مواردیو پیشنهاد میدین؟

داره خودمونی میشه ominoaudio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام آقای عطایی.

شاد باشید.
    Last edited by ominoaudio; 27-12-2015 at 20:52.

10. این کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام آقای عطایی.
    آقای نجفی همیشه بهترین پیشنهاد رو میدهند.
    به نظر من هم بهترین کار برای شما خرید جامو هست. اگه خاطرتون باشه یک سال قبل هم به شما پیشنهادهای خوبی دادم برای سیستمهای شرکتی، چون اون زمان هم خیلی درگیر این مسائل بودید.
    شاد باشید.
    سلام--من منظور شما واقای نجفی را متوجه نشدم که برای من جامو مناسب است--من گفتم کارهای دست ساز با درایو خوب -بد است و اسپکرهای شرکتی خوب است که موضع گرفتید--من فقط گفتم کارهای نجفی خوبه فقط مشکل این است چون درایوها از امریکا خریداری می شود هزینه ساخت اسپکر زیاد می شود یعنی اگر این یونیتها را از جای نزدیک مثل اروپا واسیا می خرید اگر جایی بود خیلی هزینه کاسته می شود---همین.....-واقعا از این حرف نارحت شدم--

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

با سلام
    اساتید محترم خسته نیباشید
    من ماه هاست که درگیر خرید یک سیستم سینمای خانگی خوب با قیمت خوب میگردم میشه لطفا کمک کنید بین اینها چی انتخاب کنم؟
    آمپلی فایر اونکیو 313 یا یاماها 477 یا 377 یا دنون x1000 یا 2000؟
    بلندگو میشن mx3 یا mx4 یا جامو 606و626(این 2تا چه فرقی میکنند؟) جامو 426 دوست دارم که پیدا نکردم
    بلندگو های کنتون ارمغان یا دالی چجورین؟
    ساب هم که 210
    حالا میشه جناب رایان کمک به خرید کنید که کدام گزینه باهم پکیج بهتری میشه همراه با قیمت؟
    ممنون
    میشه لطفا راهنمایی کنید

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

میشه لطفا راهنمایی کنید
    سلام
    شما بودجتون چقدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •