سلام دوستان یه مودم سیم دار خوب میخوام چی پیشنهاد میدید
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
دوست من این مودم بسیار خوب تو صفحات قبل خودم کانفیگ کردنش رو گذاشتم با عکس بخری پشیمون نمیشی
سلام دوستان یه مودم سیم دار خوب میخوام چی پیشنهاد میدید
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
دوست من این مودم بسیار خوب تو صفحات قبل خودم کانفیگ کردنش رو گذاشتم با عکس بخری پشیمون نمیشی
ممنون از شما
پس همين را مي خرم.
فقط ميشه لطفا بگيد كه در كدام صفحه هست چون تعداد صفحات خيلي زياده؟
با سلام
دوست عزیزم یعنی یوزر و پسورد رو داخل مودم وارد کرده باشید یا اینکه اگه داخل کامپیوتر میخواید استفاده کنید کانکشن رو ایجاد کرده باشید
چون باید این تنظیمات انجام بشه
چراغ lan هم که هیچی - اون مال اتصال مودم به رایانه هست که یعنی وصل هستن
اما مهم چراغ status و internet اگه داشته باشید هستن یا لینک
که یکی از اینها برای زمانی هست که شما خططتون رانژه شده و ای دی اس ال فعال هست
و یکی دیگه هم مال زمانی هست که تنظیمات کلمه عبور اکانتتون رو انجام داده باشید و به اینترنت وصل شید هست که روشن میشه
موفق باشید.
با سلام
همینطور که دوستمون گفتن مودم خوب و عالی هست
کیفیت بالایی داره
برای نصبش هم مشکلی نیست اگه قبلا مودم دیگه ای رو کانفیگ کردید این رو هم میتونید
موفق باشید.
سلام
مدتی هست خیلی از دوستان راجع به خرید مودم linksys wag120n سوال میکنند.
خواستم یه توضیح کوچیک راجع به این مدل بدم.این مودم از نظر کیفیت و همینطور زمان پینگ عالی هست و اینکه
سری n هم هست ولی تنها مشکل این مودم قوی نبودن سیگنال وایرلس اونه و دوستانی که باصطلاح آنتن دهی
براشون مهم هست و مکانشون بزرگ و یا موانعی مثل دیوارهای بتنی و قطور و یا سطوح فلزی در اونجا وجود داره
سعی کنند از مدل های که سیگنال دهی اونها قوی تر هست استفاده نمایند.
نظر شخصی من اینه که آنتن دارها باید اومواج رو بهتر و یکنواخت تر تو فضای اطرافشون پخش کنن. نظر دوستان چیه؟
خیلی علاقه مندم بدونم اگه Linksys همین 120n رو با آنتن تولید میکرد ، تو بردش چقدر تفاوت داشت. . . ؟ یا مثلا اگه ایسوس همین مدل هاش رو با آنتن داخلی میزد؟
هوس کردم بهشون یه ایمیل بزنم. ببینیم جواب میدن؟؟![]()
منظورتون آنتن خارجی هست؟
چون wag120n دوتا آنتن داخلی داره.البته قدرت آنتن دهیشون وابستگی به قدرت سیگنال داره و فکر نمیکنم آنتن دهی
خوب یا بد زیاد تاثیری به داخلی و خارجی بودن آنتن داشته باشه.wag120n فکر کنم gainش 1.8 هست که نسبت به مودم های
دیگه زیاد نیست.پس به این خاطر در رساندن سیگنال کمی ضعیفه.
سلام دوستان عزیز
من هم میخوام یه مودم بگیرم البته اول می خواستم وایرلس بگیرم ولی بعد به خاطر مشکلات احتمالی
سیگنال و آنتن دهی تصمیم گرفتم مدل با سیم بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید کدوم مارک و مدل برای زیر 50 تومان خوب هست
و سوالی که دارم آیا مودم میتونه توسرعت اینترنت و دانلود تاثیر بذاره و اینکه شما پیشنهاد میکنید یه وایرلس بگیرم یا بیسیم؟ و چرا؟
و بین مارک های حاضر مثل linksys و zyxsel و asus و tp-link و d-link و symphony کدوم و بهترینش چه مدلیه؟ و چرا مثلا پارس آنلاین
اصلا از مودمهای d-link و tp-link پشتیبانی نمیکنه؟ یعنی اینا کیفیتشون پایینه؟
با تشکر
سلام دوستان عزیز
من هم میخوام یه مودم بگیرم البته اول می خواستم وایرلس بگیرم ولی بعد به خاطر مشکلات احتمالی
سیگنال و آنتن دهی تصمیم گرفتم مدل با سیم بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید کدوم مارک و مدل برای زیر 50 تومان خوب هست
و سوالی که دارم آیا مودم میتونه توسرعت اینترنت و دانلود تاثیر بذاره و اینکه شما پیشنهاد میکنید یه وایرلس بگیرم یا بیسیم؟ و چرا؟
و بین مارک های حاضر مثل linksys و zyxsel و asus و tp-link و d-link و symphony کدوم و بهترینش چه مدلیه؟ و چرا مثلا پارس آنلاین
با تشکر
سلام دوستان عزیز
با تشکر
با سلام
مودم هم بله موثر هست توی اینترنت
از مارکهایی که فرمودید هم linksys بهترین و معتبرترین مارک هست در تجهیزات شبکه
اما مارکهای دیگه که گفتید هم خوبه و کیفیت خوبی دارن
در مورد اینکه بعضی شرکت ها بعضی مودم ها رو ساپورت نمیکنن اول اینکه نصفش الکیه و چون میخوان مارکهای خودشون دارن رو بفروشن به اشخاص و اینکه گاهی هم خطوطی که ارائه میدن نویز داره و با هر مودمی نمیتونه درست برقرار کنه ارتباط و کیفیت اینترنتتون با مودم های معمولی تر میاد پایین
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)