عزيز منظور اين دوستمون اينه كه اگه سطح فيزيكت بالاست خيلي سبز اما اگه پايينه فار، نه اين كه مثلا فار فيزيك پايه داشته باشه، اما خيلي سبزم كه براي دوم تست نداره…!
عزيز منظور اين دوستمون اينه كه اگه سطح فيزيكت بالاست خيلي سبز اما اگه پايينه فار، نه اين كه مثلا فار فيزيك پايه داشته باشه، اما خيلي سبزم كه براي دوم تست نداره…!
اینجا کنکوری داریم که کتابای شیمی مبتکران رو نداشته باشه ؟![]()
من
من جزوات دبیرم رو می خونم (تسته)
ولی سال های پیش مبتکران درسنامه اش رو می خوندم
البته امسال بعضی از مباحث مهم که تعیین کننده هستن رو ازش می خونم
لطفا کتاب های دیفرانسیل و پایه /خوشخوان - رمزینه - الگو - خیلی سبز - گاج ( طوسی و میکروبانک ) - اندیشه فائق /را مقایسه کنید
کسایی که یکی از کتابهای مبتکران یا خیلی سبز رو برای شیمی نداشته باشن کارشون یکم سخته برای کنکور. البته تخته سیاه هم بد نیست مخصوصا توی شیمی 3 و پیش 2
سلام میدونم زیاد ارتباط با تاپیک نداره ولی کسی دی وی دیا و جزوه های کنکور آسان است رو خریده؟؟همون استاد احمدی!
چطوره؟خوبه؟
به نظر من الگو فعلا از همشون بهتره . چون روند آموزشی بهتری داره ( یعنی درسنامه هاش پراکنده نیست ) و تست هاش هم درجه بندی دارن و اکثرا در راستای کنکورن . کلا کتاب منظمی هست و بهتره انتخاب اول هر کنکوری باشه ... ! کتاب حسابان الگو ( تست ) هم حرف نداره انصافا
دیف خیلی سبز چاپ سال 90 به نظر من کتاب بهتری بود نسبت این کتاب جدیدی که منتشر کردن . هم مسائل سخت تر و کاربردی تری داشت هم دو جلدی بود و حجمش معقول تر . متاسفانه این کتاب جدید یکم سطحش اومده پایین اما خب در کل به نظرم بعد از الگو میتونه انتخاب خوبی باشه .
اما گاج ... کتاب نقره ایش به نظرم یه کتاب معمولی هست و واسه تمرین بیشتر میتونه مناسب باشه اما میکروبانک به نظرم جالبه . البته نسبت به میکروبانک قدیمی که 90 درصد تست هاش تالیفی بود کمی افت کرده اما در کل برای کسی که میخواد زیاد تست دیفرانسیل بزنه کتاب معقولی هست .
و در آخر کتاب دیفرانسیل خوشخوان : دی . واقعا نمی دونم چی بگم . مسائل خوب و سختی داره ولی پاسخنامش افتضاحه . مولف به خودش زحمت نداده گزینه ی درست رو حتی اعلام کنه . حل بعضی از سوال ها رو هم کامل انجام نداده و گذاشته به عهده دانش آموز . نکته ی مثبت کتاب به نظرم تست های سختش و آزمون های خیلی خوبی هست که آخر کتاب داره ( که فقط پاسخ کلیدی داره )
اندیشه فائق رو هم ندیدم ولی فک نکنم از الگو بهتره باشه ...
به نظر من کتاب های شیمی فـــار هم خوبن مخصوصا" شیمی 2ــشکسایی که یکی از کتابهای مبتکران یا خیلی سبز رو برای شیمی نداشته باشن کارشون یکم سخته برای کنکور. البته تخته سیاه هم بد نیست مخصوصا توی شیمی 3 و پیش 2
من محصولات اون موسسه رو دارم. زیست شناسی - فیزیک - شیمی - ریاضی - عربی - معارف - ادبیات . بعضی از محصولاتشون فوق العاده هستن ولی بعضی هاشون مفت ارزش پول دادن رو ندارن.
خیلی سبز = مهمترین ویژگی کتاب بنظرم حفظ سطح و سبک کنکوره ، خیلی کتاب معقول و معتدلیه بنظرم .
الگو = روند آموزشی تست هاش خوبه ، تست سخت داره ، تست های سختش هم توش مفهوم درس وجود داره.
خوشخوان = درسنامه خوبی داره . سوالای سخت هم داره اما بنظرم برعکس الگو سوالای سختش بیشتر از اون که مفهوم های جالبی داشته باشن ، بیشتر خرکاری دارن! ویرایش 91ش هم پاسخهاش خیلی رفع تکلیفیه که مشخصه میخواستن سریع ویرایش جدید رو برسونن . حتی بعضیاش فقط پاسخ کلیدیه .
رمزینه = ویرایش 91ش تو تختیه سیاه چاپ شده ، تو درس اومده ادای بهمن بازرگانی رو در بیاره ولی این سبک نه بدرد دیفرانسیل میخوره نه تونسته خوب اجراش کنه
تست هاش جمع آوری از این ور و اون ور هست و انسجام لازم رو نداره
اندیشه فائق = بهترین کتاب دیفرانسیل زمان تحصیل ما و بدترین کتاب زمان تحصیل شما
بیشتر سوالا از کتابهای calculus خارجی برداشت شده و با سبک سوالات کنکور نمی خونه
پاسخ هاشم با اینکه یه نفر مولفه ولی مشخصه چند نفر جواب دادن و سبک هاشون متفاوته
گاج طوسی = برعکس تبلیغات زیاد کتاب خیلی معمولیه ، هم درسنامه اش هم تست و پاسخ هاش .
یه کتاب هم هست که من خودم ازش خوشم میآد ، دیفرانسیل عباس مرادی ، انتشارات کوله پشتی
آموزشش شبیه جزوه کلاسی درسیه
روشهای کنکوری تو پاسخ تست هاش به خوبی و به جا اومده
تا حدودی سبکش به خوشخوان شبیهه اما سوالای سختش مفهومیه
به نظر من هم عباس مرادي كتابش خوبه ولي يه كمي شايد سخت به نظر برسهميگن كساني كه پايشون ضعيف هست كتاب مهربان رو بگيرن!
اصلا اين طور نيست من كه اينطور ديدم! يه كتاب معمولي هست يعني جزئ اون دست كتاباي معمولي ولي كوله پشتي خوبه نشر الگو هم به
نظر من خوبه فار هم شنيدم خوبه كلا نبايد انتظار داشت بدون متوجه شدن پايه بتوني ديفرانسيل بخوني!همانطور كه نمي توني هندسه تحليلي
و حتي گسسته بخوني!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)