تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1008 از 1135 اولاول ... 8508908958998100410051006100710081009101010111012101810581108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,071 به 10,080 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

امروز خواستم رله قفل مرکزی رو وصل کنم بعد از نصب در آخرین مرحله که سیم مثبت رله قفل مرکزی رو نصب کردم درب قفل شد وقتی قفل در رو باز کردم با سرعت زیاد شروع به قفل و باز کردن درب کرد و بعد از چند ثانیه رله از کار افتاد و فکر کنم رله کلا سوخت چون دیگه کار نکرد ولی پمپ سالم بود در ضمن فقط درب راننده رو به رله وصل کرده بودم حالا به نظر شما دلیلش چی بوده رله خراب بوده یا مشکل از جای دیگس.
    رله رو از نقشه زیر نصب کردم که همینجا عکسش گذاشته شده بود

Last edited by pejy666; 28-11-2017 at 23:46.

2. 4 کاربر از pejy666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چند روز قبل بیمه شخص ثالث تمام شد و برای تمدید اقدام کردم.
    مبلغ نهایی بعد از 8 سال تخفیف، 466 هزار تومان شد که نسبت به سال قبل تقریبا نزدیک به 70 هزار تومان تخفیف داشت، البته امسال سال آخر تخفیف بود و تمام 8 سال تخفیف دریافت کردم.
    تجربه دوستان در این مورد چی بوده؟

آذر 95 بیمه شخص ثالث را تمدید کردم با سنوات تخفیف 15 سال ، به شرح زیر
    نرخ سیستم 10767000
    حوادث راننده 570000
    تشدید مدل 1076700
    تخفیف عدم خسارت 8689589
    عوارض 111723
    مالیات بر ارزش افزوده 186205
    مالیات سلامت 37241
    جمع کل 4059200 ریال پرداخت کردم
    همان طور که خودتون فرمودید حداکثر سنوات تخفیف بیمه ایران 8 سال هست بعد از اون را حساب نمی کنن چند روز دیگه وقت بیمه شخص ثالثم تموم میشه باید با نرخ جدید تمدید بکنم.
    Last edited by kcnc; 29-11-2017 at 13:38.

4. 2 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز، نقشه سیم کشی برق و لوله وکیوم بخاری و کولر شورلت نوا رو کسی داره؟ بعد عکس از لوله های بخاری پشت داشبورد هم اگر دارید ممنون میشم بزارید
    درود دوست گرامی، این بخش را مطالعه کنید، احتمالا راهنمایی لازم را بدست بیارید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امروز خواستم رله قفل مرکزی رو وصل کنم بعد از نصب در آخرین مرحله که سیم مثبت رله قفل مرکزی رو نصب کردم درب قفل شد.....

در مورد نقشه برق قفل مرکزی نوا و بیوک، متاسفانه نقشه دقیق پیدا نکردم، اما فکر میکنم این نقشه برای انجام کار مفید باشه بخصوص که بصورت متحرک ، مسیر جریان برق را نشان میده.

فکر میکنم به احتمال زیاد یکی یا چندتا از سیمها را اشتباه وصل کردید چون به هر حال برق ماشینهای ما فابریک نیست و معمولا طی سالها دستکاری شده و همین میتونه عامل بهم خوردن مسیر برق بشه، همچنین استفاده از رله قفل مرکزی خودروهای دیگه که بازهم ممکنه با برق شورلت همخوانی نداشته باشه ( مثلا ورودی منفی باشه و خروجی مثبت یا برعکس) اما در روش بالا با استفاده از آفتماتهای معمولی که دارای پایه های شماره دار هست میشه به راحتی دربها را برقی کرد.

دوست گرامی KCNC
    تشکر از اطلاعات مفیدی که دادید، بیمه من " پاسارگاد" هست و ظاهرا بین شرکتهای بیمه از نظر نرخ تفاوت چندانی وجود نداره، و فقط زمان پرداخت خسارت هست که مشخص میشه کدام بهترین پرداخت را داره.
    خیلی خوب بود اگر میشد از بیمه بدنه هم برای ماشینهای مدل قدیمی استفاده کنیم چون در شرایط فعلی واقعا لازم هست.

6. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

درود دوست گرامی، این بخش را مطالعه کنید، احتمالا راهنمایی لازم را بدست بیارید.

ممنون از راهنماییتون فردا میرم سر وقتش ببینم به چه نتیجه ای میرسم فقط الان داشتم میخوندم اون صفحه رو یکجاش نوشته شده بود :((با یک بررسی مشخص شد که لوله اول ( دارای کد قرمز ) به وکیوم کنار پای راننده متصل هست))ماشین من کنار پای راننده فقط ترمز دستی هستی وکیومی نداره بعدشم فن رو که روشن میکنم فقط با دور بالا کار میکنه سرعت پایینش کار نمیکنه

8. این کاربر از pejy666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

در مورد نقشه برق قفل مرکزی نوا و بیوک، متاسفانه نقشه دقیق پیدا نکردم، اما فکر میکنم این نقشه برای انجام کار مفید باشه بخصوص که بصورت متحرک ، مسیر جریان برق را نشان میده.

فکر میکنم به احتمال زیاد یکی یا چندتا از سیمها را اشتباه وصل کردید چون به هر حال برق ماشینهای ما فابریک نیست و معمولا طی سالها دستکاری شده و همین میتونه عامل بهم خوردن مسیر برق بشه، همچنین استفاده از رله قفل مرکزی خودروهای دیگه که بازهم ممکنه با برق شورلت همخوانی نداشته باشه ( مثلا ورودی منفی باشه و خروجی مثبت یا برعکس) اما در روش بالا با استفاده از آفتماتهای معمولی که دارای پایه های شماره دار هست میشه به راحتی دربها را برقی کرد.
    ممنون از نقشه ای که فرستادید دلیل اشتباهم با نقشه قبلی رو هم فهمیدم البته اشتباه از من نبود نقشه اشتباه بود توی اون نقشه سیم سبز و آبی درب راننده نباید به رله وصل بشه چون اون در قراره دستی باز و بسته بشه که باقی درهارو تحریک کنه به همین دلیل اونو که به رله وصل کرده بودم با باز و بسته کردنش رله قاطی کرده بود

10. 2 کاربر از pejy666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز و قدیمی به خصوص جناب کامارو و بقیه دوستان.
    خوشحالم که میبینم اینجا هنوز فعاله و سرشار از مطالب آموزنده و مفید.

من هم کامارو را فروختم و الان در حال حاظر داره بازسازی میشه.البته بیکار ننشستم و رفتم تهران و به دنبال یه ماشین خاض گشتم تا پیدا کردم.

بیوک ریویرا 1970

12. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون فردا میرم سر وقتش ببینم به چه نتیجه ای میرسم فقط الان داشتم میخوندم اون صفحه رو یکجاش نوشته شده بود :((با یک بررسی مشخص شد که لوله اول ( دارای کد قرمز ) به وکیوم کنار پای راننده متصل هست))ماشین من کنار پای راننده فقط ترمز دستی هستی وکیومی نداره بعدشم فن رو که روشن میکنم فقط با دور بالا کار میکنه سرعت پایینش کار نمیکنه
    تشکر دوست گرامی
    منظور از وکیوم کنار پای راننده، وکیوم نصب شده در سمت پای راست راننده هست که با نام "defrost diaphragm " که این وکیوم وظیفه تغییر میسر جریان هوا به سمت دریچه های پشت شیشه جلو را داره تا با دمیده شدن هوای گرم، مانع بخار گرفتن یا یخ زدن شیشه جلو بشه .

در مورد مشکل سرعتهای مختلف فن AC ، دو احتمال بیشتر از همه وجود داره:
    1. رله یا همان آفتمات مربوط به فن AC خراب شده که باید تعویض بشه
    2. مقاومت فن AC خراب شده باشه که باید تعویض بشه

این بخش را مطالعه کنید، احتمالا مشکل یکی از همین دو مورد باشه

///////////////////////////////////////////////////

دوست بسیار گرامی و عزیز، آقای حجازی ، خوش آمدید
    امیدوارم برنامه های کار و زندگی به خوبی پیش رفته باشه و شما هم بیشتر اینجا باشید و از خودروهای آمریکایی که دارید بنویسین، چون همیشه چندتا آمریکایی خاص و کمیاب دارین که همه ما هم دورادور از دیدن
    اونها لذت میبریم

ایمپالا که داشتین دیگه ندیدین؟ خبری از اون دارین؟
    اگه اشتباه نکرده باشم، این ریویرا قبلا خریده بودین؟ یا این یکی دیگه هست؟ قبلی فکر کنم 69 بود که آخرین بار در یک همایش توی مشهد دیده بودن.
    آمریکایی واقعا زیبا و منحصر بفردی هست
    از کامارو چه خبر؟ اگر امکانش بود حتما از ماجرای بازسازی کامارو گزارشی بنویسین که خیلی خیلی جالب و خواندنی هست بخصوص توی این دوره زمانه که دیگه داشتن بیوک و نوا ایران هم خودش حکایتی شده، دیگه چه برسه به چیزی مثل کامارو اونهم اولین مدل نسل دو ..!!

14. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مخلصم جناب کامارو انشاااله که شما هم همیشه سالم و سلامت باشید و سایه تون بالا سر ما باشه و از تجربیاتتون استفاده کنیم.

در مورد ایمپالا هم متاستفانه ماشین دست یه نفر افتاد که اصالت ماشین رو خراب کرد و رنگ خاص ماشین را(ماشی متالیک)به جگری تغییر رنگ داد.

اون ریویرا مال یکی از بستگانه مدل 73 که شیراز بود

این مدل 70 و تقریبآ دو سال پیش موفق به خریدش شدم

کامارو کارش به کندی پیش میره به خاطر مشکلات مالی صاحبش.الان اکثر وسایل ماشین خریداری شده موتور و گیربکس هم تعمیر شده و اتاق صافکاریش تمام شده و منتظر رنگه.
    به صاحبش هم گفتم عکس بفرسته.رسید به دستم حتمآ میزارم.

16. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به زودی عکسهای تو گوشی رو تو لپتاپ خالی میکنم و یه سری عکس بیشتر از ریویرا اینجا میزارم.

این بلیزر هم نزدیک دو ساله دارم.مدل 1978 با موتور فابریک 400

18. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

تشکر دوست گرامی
    منظور از وکیوم کنار پای راننده، وکیوم نصب شده در سمت پای راست راننده هست که با نام "defrost diaphragm " که این وکیوم وظیفه تغییر میسر جریان هوا به سمت دریچه های پشت شیشه جلو را داره تا با دمیده شدن هوای گرم، مانع بخار گرفتن یا یخ زدن شیشه جلو بشه .

در مورد مشکل سرعتهای مختلف فن AC ، دو احتمال بیشتر از همه وجود داره:
    1. رله یا همان آفتمات مربوط به فن AC خراب شده که باید تعویض بشه
    2. مقاومت فن AC خراب شده باشه که باید تعویض بشه

این بخش را مطالعه کنید، احتمالا مشکل یکی از همین دو مورد باشه

بسیار متشکرم از توضیحاتتون
    توی ماشین من برای فن AC آفتامات وجود نداره پس احتمالا ایراد باید از مقاومت باشه ،که امروز بعد از ظهر میرم بازش میکنم ببینم داخلش چه خبره
    چند روز پیش واشر بین بوستر و پمپ ترمز رو عوض کردم ولی دیروز که سوار ماشین شدم هنگام ترمز گرفتن هم ترمز بد عمل میکرد هم بوستر خیلی صدای باد میداد (پیسسسسسس) انگار سوار این اتوبوس قدیمی ها شده بودم دلیلش چی میتونه باشه؟واشر خراب بوده یا انداختنش لم خاصی داره؟
    Last edited by pejy666; 02-12-2017 at 12:39.

20. 3 کاربر از pejy666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •