سلام دوستان. کسی میدونه این سرویس های CRA ی مکس نت قضیش چیه؟؟
به آدم های عادی میدن این سرویس رو؟؟
سرعتشون چقدره؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان. کسی میدونه این سرویس های CRA ی مکس نت قضیش چیه؟؟
به آدم های عادی میدن این سرویس رو؟؟
سرعتشون چقدره؟؟
اخه عزیز دل اونی که تو میگی سرویسهای همارا هست که اینجوریه من خودم مخابرات دارم شرعت شبانه و روزانه همون 130 هست
چرا دروغ تحویل مردم میدی
---------- Post added at 05:11 AM ---------- Previous post was at 05:10 AM ----------
مگه مکس نت هم این سرویسهارو داره؟
این سرویس ها همون هاییی هستند که بر اساس قانون باید همه ISP ها ارائه میکردن
پارس انلاین و صبا نت اینارو اضافه کردن مکس نت هم اضافه کرده ولی کیفیت این سرویس ها تو پارس انلاین به شدت مزخرفه(مثلا برای 128 سرعت دانلود 3 تا 5 من دیدم)
ولی تو صبانت همون سرعت خریداری شده رو میدن
این سرویس ها برای برداشتن محدودیت دانلود 128 ارائه شدن که هزینه هاشون هم مثلا کمه![]()
به نظرتون مثلا سرعت دانلود سرویس 1024Kb چقدر میشه؟
منم درخواست دادم از همارا به مخابرات عوضش کردند سرویسمو
شب ببینم سرعت چجوری خواهد بود ...
سرعت فعلی :
![]()
Last edited by golmohammadi; 02-04-2012 at 10:56.
این سرویس ها به اشتراک گذاری پهنای باند هستش.
اگه پاورقی صفحه ی تعرفه ها رو تو سایت مکس نت خونده باشین ، نوشته ضریب اشتراک 1 به 10 هست.
این یعنی اگه سرویس 1024 بگیرید سرعتتون بین 128 کیلوبایت و 12.8 کیلو بایت متغیره.(بسته به استفاده اونایی که تو این پهنای باند با شما شریکند.)
بله به آدمهای عادی هم میدن.
ولی آگه واسه دانلود میخواین ، این سرویس ها اصلا خوب نیستن و بهتره از سرویسهای با محدودیت حجمی استفاده کنین.
مشکلی نیست اگه امکان داره امشب ساعت 3 یه تست سرعت بذار و فردا هم مقدار دانلود شبانت رو اما تا جای که من میدونم همارا و مخابرات هردو یکی هستن و فقط اسمشون فرق کرده![]()
چون 2 شب بود که خونه نبودم دانلود های 3 روز و 4 روز پیش رو میزارم هر شب 2.6 گیگی دانلود داره
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
تو پارس انلاین وضعیت همونجوری بود که دوستمون گفت ولی من که تو صبا از چند نفر پرسیدم وضعیت خوب بود و همون سرعت رو که خریده بودن داشتن
الان هم چون این سرورسهارو مکس نت تازه ارائه کرده باید استفاده کرد تا بعد بشه گفت که چجورین![]()
انشاالله تست سرعت و دانلود امشب خوب باشهماکه بخیل نیستیم هرچی شما عزیزان سرعتتون بالاتر باشه من یکی به شخصه حالشو میبرم...
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)