کلید ها رو بلاک میکنه چون خریداری نشدند و غیرقانونی در اینترنت پخش شدند.
نه بر خلاف ناد 32 بدون کلید و بعد از تموم شدن یک ماه رایگان کلا از کار می افته و فقط مخصوص آپدیت نیست.
کلید ها رو از تاپیک کرک و سریال بگیرید. تو امضای من هم هست.
کلید ها رو بلاک میکنه چون خریداری نشدند و غیرقانونی در اینترنت پخش شدند.
نه بر خلاف ناد 32 بدون کلید و بعد از تموم شدن یک ماه رایگان کلا از کار می افته و فقط مخصوص آپدیت نیست.
کلید ها رو از تاپیک کرک و سریال بگیرید. تو امضای من هم هست.
چطوری آپدیت مبشه؟
دوستان
KIS سیستم رو کند میکنه؟؟؟؟
کلا KAV و KIS موقعی که سیستم رو اسکن میکنن سنگینش میکنن چون منابع زیادی رو استفاده میکنند اما بقیه موارد حداقل من کند شدن سیستم رو ندیدم![]()
چرا جدیدا تو کسپر2012 هر دفعه بعد آپدیت تعداد ویروس های قابل شناسایی رو کمتر نشون میده؟
اینا رو بعد آپدیت یادداشت کردم آخریه جدیدتره.
6573875
6690444
6264912
6221224
6200934
به چند احتمال :
شاید مخر بهایی که وارد دیتابیس شده باشن / فالس الارم بوده که از روی دیتابیس برداشته شدن
2.یک ویروس الان شناخته شده ولی بخاطر این که کد مخرب ان یکی هست و کسپر میتونه پیدا کنه بدون اینکه در دیتابیس باشه / همین مخرب از دیتابیس برداشته میشه.
3.شاید سایت های الوده که جزیی از دیتابیس باشن حذف شدن
4.بعضی ازز مخرب هایی که ادور یا درجه تخریب ان کم باشه از روی دیتابیس برداشته میشن.
کم شدن شماره اپدیت کسپرسکی هیچ ترسی نداره /
یادمه پچی بود برای بیتفندر 2011 که کسپر بکدور میشناخت ولی بعد از چند روز از اپدیت برداشته شد و فایل پچ را که اسکن میکردی / دیگه مخرب شناسایی نمیکرد.
آقا این کاسپراسکای 2012 من اصلا آپدیت نمیشه .آپدیتو میزنم اما بررسی میکنه نمیدونم چیکار میکنه و میگه آپدیت نشد و اینحرفا
چیکار باید بکنم؟
ممنون
با سلام كاسپر 2012 دو تا male ware پيدا كرد كه نتونست پاكشون كنه و رفتم تو آدرس دستي دليت كردم اما دو روزه با وجود اينكه حتي اثري از پوشه فايل هم نيست همچنان قرمز رنگه و اون خطاي قبل رو ميده چكاركنم رنگش درست بشه . داره رو اعصابم راه ميره
در ضمن فك ميكنم پسوردم در روي سيستم هك شده . شما فك ميكنين با وجود كاسپر اينترنت سكوريتي 2012 احتمالش هست؟
و الان بهترين نرم افزار براي شناسايي عوامل جاسوسي روي سيستم رو چه پيشنهاد ميدين؟
در ضمن ad awaree رو با كلي حجم و آپديت كه نصب كردم رجيستر نميشه![]()
سلام دوسـتان آنتی ویروســ Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 Final مــن فعـال بودش ولی امروز اینجوری شـد . !
چیکــارش کنـــم :
ممنـون میشــم راهنماییم کنیــد ..
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل از کلید باید باشه. بلاک شده. از یه کی جدید استفاده کن.
کلید جدید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)