چیزی یادم نمیاد ... امروز ظهر که سالم بود خاموشش کردم و از برق هم درش آوردم و رفتم بیرون وقتی برگشتم اینطوری شده بود!
چیزی یادم نمیاد ... امروز ظهر که سالم بود خاموشش کردم و از برق هم درش آوردم و رفتم بیرون وقتی برگشتم اینطوری شده بود!
همچین چیزی امکان نداره!!!!
مطمئنی کسی بعد از خودت نرفته سراغش و بازی کنه؟
احتمال دیگه هم اینه که اتصالات و سیم های داخل دستگاه باز شدن!
فكر كن ببين چي كار كردي مگه ممكنه؟
همه کابلهارو قطع کن و دوبازه وصل کن ببین روشن میشه یا نه
اكي، گرفتم منظورت چيه
يعني اينكه مدام 12 ولت باشه!
خب به نظرت اين طوري صداي فن يه خورده آزاد دهنده نميشه؟
چون يكسره داره با دور بالا ميچرخه!
يه سوالي كه از خدمتت داشتم اين كه
روي درايو كنسول شمام Philips and Lite-on نوشته؟
يعني اين درايو رو مشتركا دوتا كمپاني فيليپس و لايت آن ساختن؟
اگه اين طوره پس چرا اسمي از كمپاني فيليپس به ميان نمياد و همه ميگن درايو لايت آن!!!
ممنون ميشم پاسخ بديد...
فعلا که اتفاق افتاده!
مطمئنم چون هیچ کس خونه نبوده... اتصالات داخل دستگاه هم به این راحتی نباید باز بشن!
کاری نکردم خودش اینطوری شده مثل اینکه!
من کابل ها رو چک کردم و همه اتصال ها رو هم با مولتی متر چک کردم همه چیز سالم به نظر می رسه! احتمال میدم مشکل از یکی از IC ها یا PCB باشههمه کابلهارو قطع کن و دوبازه وصل کن ببین روشن میشه یا نه
حالا زنگ می زنم به گارانتی ببینم اونها چی میگن.
كجا زندگي ميكني ؟! خارج از ايران ؟! گارانتي تو ايران ؟!حالا زنگ می زنم به گارانتی ببینم اونها چی میگن.
نوید جون فکر نکنم ایشون ایران باشن
از امضاشون مشخصه
مشکل هم خیلی عجیبه که یهو کنسول اینطوری بشه
بله نویدجان، انگلیس هستم.
الان با گارانتی صحبت کردم و بعد از 2000 تا سوال مختلف (!) بالاخره قبول کردند که کنسول مشکل داره و قرار شد امروز عصر کنسول رو بگیرند و تا 72 ساعت دوباره تماس بگیرن و نتیجه رو بگن. کنسول موقت جایگزین هم بهم نمیدن!![]()
سلام
اگه یک مانیتور 22 اینچ رو با یک تبدیل به کنسول وصل کنی تاثیری در کیفیت و کارایی داره یا نه..؟
همون کیفیتی رو داره که از یک مانیتور Hdmi دار نشون میده یا نه.؟
همون که تونستی یه جواب قانع کننده بگیری ازشون کفایت میکنه..الان با گارانتی صحبت کردم و بعد از 2000 تا سوال مختلف (!) بالاخره قبول کردند که کنسول مشکل داره و قرار شد امروز عصر کنسول رو بگیرند و تا 72 ساعت دوباره تماس بگیرن و نتیجه رو بگن. کنسول موقت جایگزین هم بهم نمیدن!
ما ای که اینجاییم چه کنیم که گارانتی ساخته های خودشون هم قبول ندارند چه بیاد کنسول رو گارانتی کنند.![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)