خوب دیگه همون قضیه ایه که خودت گفتی![]()
خوب دیگه همون قضیه ایه که خودت گفتی![]()
شما توی سایت ecare پیام بزارید در مورد مشکل انتن، حتما رسیدگی میشه.ترجیحا حرفی از 3g و 4g نزنین و فقط مشکل انتن دهی را بگید
i
شما توی سایت ecare پیام بزارید در مورد مشکل انتن، حتما رسیدگی میشه.ترجیحا حرفی از 3g و 4g نزنین و فقط مشکل انتن دهی را بگید
مﺪﯾﺮ ﮐﻞ ﺻﺪﻭﺭ پﺮﻭﺍﻧﻪ ﺭﮔﻮﻻﺗﻮﺭﯼ : ﻋﺪﻡ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺑﺎﻧﺪ ۷۰۰ ﺗﻮﺳﻂ ﺻﺪﺍ ﻭ ﺳﯿﻤﺎ، ﺗﻮﺳﻌﻪ LTE ﺭﺍ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my E15i using Tapatalk 2
تست 3G ایرانسل - منطقه 22 تهران - شهرک گلستان بلوار اقاقیا :
محتوای مخفی: سرور داخلی
محتوای مخفی: سرور خارجی - باکو
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال -- تقریبا کنار دکل
چه کاریه
نمیشه دستگاه ها رو طوری بسازن که از باند 100 تا 10000 رو بتونه دریافت کنه اینجوری کلی فرکانس وجود داره و اپراتورها هرچی بخوان تنظیم میکنن مثلا میزارن 750 یا 620
اینجوری که تا چند سال آینده فرکانس کم میاد
این بحث فرکانس ها موضوع مهمی نیست که شبانه روز داره در موردش حرف زده میشه تو این ثاثیک ... فکر کنم موضوعات و بحث های مهمتری هم هست که بهش پرداخته نمیشه.
بحث و حرف بین من وشما کاملا بی فایده چون من شما اختلاف خیلی زیادی داریم و حرف همدیگر متوجه نمیشیم اگر میبینی اشتباه میگم یا هر پستی دادم اشتباه کلا پاکش کن دوبار نقل قول نکن منم راحت ترم بلاخره دیکتاتوری تو این مملکت زیاد دیگه دیکتاتورها برام اهمیتی ندارن اگرم میخوای وظیفه شناس باشی انقدر دنباله سیگنال 700 نگیر
با من چند روز قبل تماس گرفتن و درباره سیگنال نسل چهار صحبت کردن گفتن بعضی از دکلهای اطراف شما تجهیز نشدن و احتمالا با تجهیز اونها مشکلتون حل میشه بالاخره بعد از مدتها یکی مثل آدم حسابی جواب دادو فکر کنم نتیجه ای میل به sm بود که میشه social media و pr هم میشه public relations ظاهرا اس ام تخصصی تر پیگیری می کنه و پی آر حالت روابط عمومی و انتقال کلام دیگران هستش
آقا این بسته 3 ماهه اگه من واسه ماه اولو 16 گیگشو تموم نکنم بقیش میره با ماه دوم جمع میشه یا میسوزه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)