کریس جون ، 2 مگه محدود شما ، در حالتی که سالمه ، سرعت نهایتا تا چن میره؟
کریس جون ، 2 مگه محدود شما ، در حالتی که سالمه ، سرعت نهایتا تا چن میره؟
بین 290 تا 300
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
اگه 1 مگه محدود سرعتی بین 220 تا 240 میده
پس 2 مگ محدود باید کمه کمش تا 400 سرعت بده
می بخشید ، جسارته ، شما مطمئنی که از لینک های درست درمون و از سرور های سالم دانلود میکنی؟؟؟؟
بله. من خودم این کارم. اکانت 3-4 تا لیچر رو دارم. با texl و expressleech و filegir و medialeech و trainbit و rapidpars و warez رو چک کردم حداکثر 300 هست. تازه اونم همیشه نیست معمولا بین 280-300 هست.
سلام
دوستان این طرح جدید مخابرات که مثلا اگه من یک مگ محدود یک ساله بگیرم میشه 175000 تومن اون وقت هر ماه بهم 4 گیگ میدن نکنه 12 ماه 4 گیگ باشه که اگه باشه.
و اینکه کی طرح شروع میشه؟
هر وقت که ثبت نام کردیم طرحه شروع میشه؟
Last edited by majideblis; 05-10-2013 at 12:47.
هر ماه چهار گیگ ترافیک بهتون میدن.آخه چهار گیگ تو یک سال که به جایی نمیرسه.
بعد از ثبت نام مودم رو بهتون تحویل میدن.فعالسازیش هم زیاد طول نمیکشه و همون روز ثبت نام فعال میشه.
من ديشب با اكانت 1 مگ محدود دانلود داشتن عالي بود از ساعت 1.30 تا 6.30 نزديك به 3.5 گيگ دانلود كردم البته اكانت خودم نبود سرعت بين 240 تا 280 بود پس اين كمپين مي ارزه كه يكي بگيرم
سلام دوستان
برای من که سرعت یه مگ 6 ماهه دارم سرعت به شدت نوسان داره
ایا برای کسی اینجوریه ؟
یه هفته بود با چیز پی ان بدون مکث میتونستیم فیلم یا کلیپ ببینیم بازم مث اینکه کرم داره میخارونتشون
تو این مدت گند کاری بالای 300 هزار تومان سرویس عوض کردیم باز هر دفعه چرت میشه
بابا تو رو خدا دست از سرمون بردارید چی از جون ما میخاید .ما که داریم هزینه میکنیم .همه جوره و شش دانگ از طرف شما کنترل شده هستیم .اخه چی میخاید از جون ماها
عزیز جان نخر بیچاره میشی.نهایتش تا دوهفته واست خوبه بعدش حسرت پول داده شده رو میخوری .داداش من نخر از ما گفتن
منی که میبنی میام اینجا خون میخورم واسه اینکه تو دهات زندگی می کنم و دستم به سرویسای دیگه نمیرسه.شماها اگه تو شهرید برید یه سرویسی بگیرید که لااقل نوسان نداشته باشه.
وقتی مک آدرس مودم رو عوض کنه چجوری میخوان گیرش بیارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)