خیلی خوبهفکر کنم راحت شبی 2 گیگ را بتونی بگیری
![]()
خیلی خوبهفکر کنم راحت شبی 2 گیگ را بتونی بگیری
![]()
من اینو الان دیدم،خواستم بگم که وقتی فشفشه استفاده میکنید شبانه هست و مشکلی نداره!![]()
با سلام
دوستان من snr margine برای down stream برابر 6.5 هست. یعنی بین 6 تا 6.6 تغییر می کنه. با پشتیبانی هم چک کردم و سر خط وصل شد و این حرفا... مشخص شد مشکل از سیم کشی خونه نیست.پشتیبان گفت باید به مخابرات بگی سیم های بیرون عوض کنند. اما وقتی رفتم مخابرات بهشون میگم خطم نویز داره میخوام سیم ها رو عوض کنید، میگن اعلام خرابی کن.بهشون میگم بابا تلفن وصله اما نویز داره و کیفیت خطم برای اینترنت پایین.تو تنظیمات مودم snr روی 6 هست.میگه یعنی گوشی رو بر میداری خش خش داره؟
حالا شما بگید من چی برم به اینا بگم که بفهمن منظورم چیه؟ خواهشا راهنمایی کنید.سرویس 8 مگ دارم اما سرعت تهش به 400 میرسه.
یک سوال
اگر خطم رو برای چند ماه جمعآوری کنم، آیا فشفشهها و کدهای تخفیفی که تو پنل دارم از دست خواهند رفت؟
الان چند گیگ فشفشه + کد تخفیف اینترنت ۳ ماهه دارم . . .
نه متاسفانه
بچه ها کسی های هلپ را نصب کرده ؟؟؟
تاثیری تو سرعت داره ؟؟؟
فشفه 3 گیگ هم جایره نصب برنامه هست ...![]()
یه نرم افزار پشتیبان برای سوالات هستش و فکر نکنم ربطی به سرعت داشته باشه
سلام من میخوام سرویس 1024 / 768 سه ماهه 12 گیگ های وب بگیرم . به طور کلی سرعت دانلود در بهترین و بدترین حالات برا این سرویس چقدره ؟ سرعت دانلود شبانه و روزانه یکی هست یا نه فرق داره ؟ با خرید فشفشه سرعت دانلود هم تغییر میکنه ؟ با تشکر .
سلام
دوست عزیز طبق sla الان سرعتها رو تغییر دادند الان خط من روی 8 مگ دانلود و 1 مگ هم آپلود بسته شده تست سرعن هم بالا گذاشتم ولی من شبی 2.5 گیگ تا 3 گیگ دانلود کردم و شما هم 1.5 گیگ ممکنه بتونی دانلود کنی از من 256 هست و سرعت دانلود در شب و روز 256 هست و ولی سرعت های بالاتر رو بعد از گذشت چند شب روی همین 256 محدود میکنند تجریه من اینجوری بود من همه سروریسها رو چک کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)