تشکر میکنم از مخابرات و ملک جعفریان بابت اینکه امکان تمدید طرح و شارژ زمانی طرح برنزی رو حذف کردن
به رو ح پر فتوحتون
تشکر میکنم از مخابرات و ملک جعفریان بابت اینکه امکان تمدید طرح و شارژ زمانی طرح برنزی رو حذف کردن
به رو ح پر فتوحتون
یادمه چند ماه پیش هم که مخابرات داشتم سرور DNS اول از نورتون بود و دومی از گوگل، چیز جدیدی از طرف مخابرات اعمال نشده! احتمالا جزو سیاست های جدید نورتونه که سایت هایی مثل رپیدشیر و اکسپرس رو بسته. راه حلش هم ساده ست میتونید با تغییر DNS ها به 4.2.2.4 و 4.2.2.6 این مسئله رو حل کنید![]()
اگه میشه درمورد تغییر dns یه توضیحی بدین
برای تغییر dns به آدرس زیر برین و اونا رو تغییر بدین و کامپیوتر رو ری استارت کنید درست میشه من الان امتحان کردم شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TNX
درست شد .
قبلا البته DNS روی گوگل بود که با اون نرم افزار DNS benchmark تنظیم کرده بودم . به هر حال مثل اینکه واسه مخابراتی ها کارایی نداره
الان واسه شما درست شده تنظیماتشو مثل همین لینک بالا درست کردید؟؟ایا؟؟؟
برای3ماه میشه30گیگ به126000تومن با سرعت2048کیلو بیت (که یکی از دوستام128کیلو بیتشو داره سرعت دانلود تا1مگ بر ثانیه میرسه حالا من به سرعتش کار ندارم)
اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 2048 419000 ريال
حالا مخابرات برا طرح طلایی2گیگ ماهیانه که در مجموع میشه6گیگ میگیره79500تومن
میمونه24گیگ که مبلغش میشه66780تومن
جمعا میشه برا طلایی2گیگ ماهانه+24گیگ حجم اضافی برا3ماهش146280تومن که با شرکت اسیاتک مبلغ20000تومن اختلاف داره
اخه اینا تا کی میخوان مردمو سر کیسه کنن همینجوریشم قیمت10برابر قیمت جهانیه
اره
فقط حواست باشه اون تیک رو بزاری
در ضمن اولین DNS رو بزار همون 4.2.2.4 بقیه اش مهم نیست
نیازی به ریستارت نیست. یکبار دیسکانکت کنید، چند ثانیه ای صبر کنید دوباره وصل بشید درست میشه
خواهش میشه
البته اگر OpenDNS رو بتونید بگذارید که خیلی بهتره چون خودش سایت های ویروسی و کلاهبردار رو به طور خودکار مسدود میکنه ولی یادمه سرعت مخابرات با OpenDNS خیلی میومد پایین برای همین من از همین 4.2.2.4 استفاده میکردم. توصیه میکنم به خاطر رفتارهای جاسوسانه گوگل و سوء استفاده هایی که بعدا در مواردی مثل تحریم و غیره خودش رو نشون میده از DNS های این شرکت استفاده نکنید
آدرس سرورهای OpenDNS:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. بهترین dns چیه الان بزاریم.
dns می تونه سرعت دانلود رو بالا ببره یا نه ؟ کم میکنه یا نه؟
کلا حالت اتومات چه فرقی داره با این؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)