من هم حرفه ای دارم و کمپین 2 مگ.سرعت من رو کم نکردند روی همون 10 مگه.
البته ممکنه سرعت طرح بهاره ای که ثبت نام کردی رو از طریق اکانتینگ سرعتش رو محدود کنند.
من هم حرفه ای دارم و کمپین 2 مگ.سرعت من رو کم نکردند روی همون 10 مگه.
البته ممکنه سرعت طرح بهاره ای که ثبت نام کردی رو از طریق اکانتینگ سرعتش رو محدود کنند.
من هم این مشکل را داشتم یک نفر راهنماییم کرد درست شد. آدرس زیر را توی DNS هات اضافه کن 192.168.112.10
مسیرش توی ویندوز 8Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Change Adapter Setting
روی کانکشنی که فعال و ازش استفاده میکنی کلیک راست کن، property و بعد internet protocol version 4 را انتخاب کن و در قسمت dns این ای پی را وارد کن
اولی (preferred dns server) را توصیه میکنم 4.2.2.4
بزنی و بعدی را (alternate dns server) مقدار 192.168.112.10 بگذار
و یا اینکه فقط هر بار که این مشکل داری 192.168.112.10را واردکن و بعدپاکش کن.
دوستان منم حدود یک ماهه از مخلبرات نت گرفتم طرخ خرفه ای اما حدود ۲ هفته است که پنل مخابذات برام باز نمیشه و همه دوستام که شبانه میذارن برای دانلود شبی ۵-۶ گیگ دانلود میکنن اما من خداکثر شبی ۱/۵ گیگ دانلود میکنم
کسی میدونه چه جوری میتونم خودم این مشکلات را حل کنم؟
اقا ما این طرح بینهایت رو فعال کردیم ولی سرعت دانلود زیر 300 هست و بالاتر نمیره.روالش همینه ؟ نمیشه یکاریش کرد بره بالا؟
درصورتی که در دانلود از لینک معمولی 800 تا سرعت دارم
مسئولش چند وقت پیش اومده بود توی همین تاپیک و میگفت که سرعت محدوده روی 2 مگابیت(250 کیلوبایت)
کاری برای بالا بردن سرعت نمیشه کرد.
سرعت شبانه طرح کمپین را کم کردند ؟؟؟؟
سال نو همتون مبارک
راستی مایی که شبانه 1 تا 7 داریم. فردا شب که ساعت بره جلو چطوری میشه؟؟؟ یعنی 12 شب یک دفعه میشه 1 و شبانه هم از 1 تا 7 هستش. فرداشب نزارم واسه دانلود یه دفعه ترافیکم پرواز کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان و همشهریای عزیزم سال نوتون هم مبارک امیدوارم غم نبینید در سال جدید
من یکی از درایوای نوت بوکم پر شد بعد از چند روز دانلود شبانه دیگه دان نمیکنم خیلی وقته یعنی پیرمردم شدیم دیگه حس دان نیست جوونی کجایی که یادت بخیر
ولی دیشب موقع بارون خیلی سرعت نوسان داشت البته تو ساعات غیر رایگان
بهترین راهش اینه که با ساعت خود پنل پلوتو مخابرات چک کنید
دوستان وضعیت سرعتتون چطوره ؟نسبت به قبل بهتر شده ؟ی اسپید تست بزارید لطفا
وضعیت من که خوبه:
اینبار رنج آی پی آریافون اومد برام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)