تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1007 از 1291 اولاول ... 7507907957997100310041005100610071008100910101011101710571107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,061 به 10,070 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منم نامه دادم 2 مگ گرفتم ولی سرعت دانلودم افتضاحه افتضاح. یه اینترنت 2030 دارم از مخابرات 128 کیلوه سرعتش خیلی بالاتر از 2 مگ وایمکس ایرانسله

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من با جابجایی های زیاد مودم بالاخره تونستم سرعت رو خوب کنم ولی خیلی نوسان سرعت پیدا کردم از بعد از بروزرسانی هایی که ایرانسل توی 4 روز پیش انجام داد

میخواستم ببینم کسه دیگه ای هم مثل من سرعتش نوسان پیدا کرده؟

من سرعت دانلودم تا قبل از بروز رسانی ها 260kb بود به صورت ثابت بدون نوسان
    بعد از اون بروزرسانی بد شد سرعت که به زور درستش کردم ولی الان خیلی نوسان پیدا کرده یعنی از 260 که داره دانلود میکنه یهو میره 130 یهو میپره 80 دوباره میشه 180 بعد میشه 260

کسه دیگه ای هم این مشکل رو پیدا کرده؟
    اینجا هم همینجوریه

بعد از ظهر تا آخر شب هم سرعت خیلی افت میکنه.

مخصوصا سرعت قند شکن خیلی پایین میاد اما فایلو بدون قند شکن با سرعت بالاتر میگیره، اینم شاهکار ایرانسل!

3. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مدیریت محترم . مطلبم خیلی مهمه . همه باید بدونن لطفا بزارید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

همه باید بدونن تازگیا ایرانسل چه کلایی سرشون گذاشته . دانلودرایگانا باقطع و وصل پیاپی صبح تا شب داره حروم میشه . دقت کردید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این ایرانسل هم که هر ماه مثل تخم مرغ شانسی هست

الان این ماه برای من ۲ روزه بهتره ، ماه پیش ۵۱۲ داشتم اصلا نمیشد هیچ کاری کرد الان ۲ مگ نسبتا بهتره شاید هم به خاطر به روز رسانی های چند روز پیشه
    Last edited by forexet; 25-11-2013 at 15:52.

7. این کاربر از forexet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

از آپدیت های هفته گذشته کلا واسه من روی موبایل ناتیفکشن اینستاگرام و توییتر نمیاد مگه با چیزشکن وصل باشم. قبلا یه پراکسی تو تنظیمات توییتر میزدم خوب بود . ولی از چند روز پیش مگر کلا موبایل رو تونل کنم که بیاد. زدن داغونش کردن

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سرعت وایمکس شده جیره بندی یک ساعت خوبه 10 ساغت افتضاح انگار هر کاربر 1 ساعت سرعت واقعی خودش را می تونه استفاده کنه ...

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

همه باید بدونن تازگیا ایرانسل چه کلایی سرشون گذاشته . دانلودرایگانا باقطع و وصل پیاپی صبح تا شب داره حروم میشه . دقت کردید
    دوست عزیز من از همون اوایل شروع توزیع مودمهای ایرانسل و فروشش ، دارم از این سرویس استفاده میکنم و جاهای مختلف تهران هم میرم! قطع و وصل شدنش رو من فقط روی مبایل متوجه میشم و اینم قابل توضیح هست.اما روی سیستم این قطعی رو تا حالا نداشتم و البته این دلیل بر این نیست که شما اشتباه میگید. شما احتمالا نسبت به آنتنی که ازش سرویس میگیرن فاصله مشخصی ندارین و به اصطلاح در نقطه کورید! و برای همین مودم به BTS های اطرافتون متصل میشه و در بعضی وقتها بین BTS های مختلفی در فواصل زمانی نامشخصی شیفت میشه که این در بعضی مواقع ممکنه باعث افت فراکانس و قطعی ثانیه ای بشه. که البته این موضوع به دلیل ترافیک الکترونیکی شهری هست که متاسفانه در مناطقی که تراکم بیشتره ، مشخص تر هست!

این ایرانسل هم که هر ماه مثل تخم مرغ شانسی هست

الان این ماه برای من ۲ روزه بهتره ، ماه پیش ۵۱۲ داشتم اصلا نمیشد هیچ کاری کرد الان ۲ مگ نسبتا بهتره شاید هم به خاطر به روز رسانی های چند روز پیشه
    والا منم همین مشکل رو دارم تا چند روز پیش سرعت افتضاح بود الان خیلی خوب شده. من دوباره 512 شارژ کردم! امیدوارم این منوال خوب بودن رو داشته باشه! البته من 1 بار 2 مگ داشتم ولی نسبت به 2 مگ هایی که دیدم به نظر سرعت کمتری رو داره و ثابت نیست.
    درسته؟

سرعت وایمکس شده جیره بندی یک ساعت خوبه 10 ساغت افتضاح انگار هر کاربر 1 ساعت سرعت واقعی خودش را می تونه استفاده کنه ...
    این مدته خیلی وضعیت داغون بود. ولی از امروز خیلی خوب شده خوشبختانه

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

از دیشب دوباره سرعت واسه من افتضاح شده کلا از 15 بالاتر نمیره و در نوسان شدید هستش و خیلی اذیت میکنه. واقعا در طول این دو سال ایرانسلو اندازه این یک هفته افتضاح ندیده بودم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا شانس ماست که اینطوری شده؟؟
    من الان تقریبا یه هفته ای هست گرفتم هی قطع و وصل میشه دوستان دیگه هم همین مشکلو دارن؟؟
    تا دیروز از داخل خونه پشت پنجره وصل میشد الان دیگه وصل نمیشه باید ببرم بیرون (مودم usb )
    آدرس خیابان آزادی حد فاصل جیحون تا آذربایجان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •