منم نامه دادم 2 مگ گرفتم ولی سرعت دانلودم افتضاحه افتضاح. یه اینترنت 2030 دارم از مخابرات 128 کیلوه سرعتش خیلی بالاتر از 2 مگ وایمکس ایرانسله
منم نامه دادم 2 مگ گرفتم ولی سرعت دانلودم افتضاحه افتضاح. یه اینترنت 2030 دارم از مخابرات 128 کیلوه سرعتش خیلی بالاتر از 2 مگ وایمکس ایرانسله
اینجا هم همینجوریه
بعد از ظهر تا آخر شب هم سرعت خیلی افت میکنه.
مخصوصا سرعت قند شکن خیلی پایین میاد اما فایلو بدون قند شکن با سرعت بالاتر میگیره، اینم شاهکار ایرانسل!
مدیریت محترم . مطلبم خیلی مهمه . همه باید بدونن لطفا بزارید
همه باید بدونن تازگیا ایرانسل چه کلایی سرشون گذاشته . دانلودرایگانا باقطع و وصل پیاپی صبح تا شب داره حروم میشه . دقت کردید
این ایرانسل هم که هر ماه مثل تخم مرغ شانسی هست
الان این ماه برای من ۲ روزه بهتره ، ماه پیش ۵۱۲ داشتم اصلا نمیشد هیچ کاری کرد الان ۲ مگ نسبتا بهتره شاید هم به خاطر به روز رسانی های چند روز پیشه
Last edited by forexet; 25-11-2013 at 15:52.
از آپدیت های هفته گذشته کلا واسه من روی موبایل ناتیفکشن اینستاگرام و توییتر نمیاد مگه با چیزشکن وصل باشم. قبلا یه پراکسی تو تنظیمات توییتر میزدم خوب بود . ولی از چند روز پیش مگر کلا موبایل رو تونل کنم که بیاد. زدن داغونش کردن
سرعت وایمکس شده جیره بندی یک ساعت خوبه 10 ساغت افتضاح انگار هر کاربر 1 ساعت سرعت واقعی خودش را می تونه استفاده کنه ...
دوست عزیز من از همون اوایل شروع توزیع مودمهای ایرانسل و فروشش ، دارم از این سرویس استفاده میکنم و جاهای مختلف تهران هم میرم! قطع و وصل شدنش رو من فقط روی مبایل متوجه میشم و اینم قابل توضیح هست.اما روی سیستم این قطعی رو تا حالا نداشتم و البته این دلیل بر این نیست که شما اشتباه میگید. شما احتمالا نسبت به آنتنی که ازش سرویس میگیرن فاصله مشخصی ندارین و به اصطلاح در نقطه کورید! و برای همین مودم به BTS های اطرافتون متصل میشه و در بعضی وقتها بین BTS های مختلفی در فواصل زمانی نامشخصی شیفت میشه که این در بعضی مواقع ممکنه باعث افت فراکانس و قطعی ثانیه ای بشه. که البته این موضوع به دلیل ترافیک الکترونیکی شهری هست که متاسفانه در مناطقی که تراکم بیشتره ، مشخص تر هست!
والا منم همین مشکل رو دارم تا چند روز پیش سرعت افتضاح بود الان خیلی خوب شده. من دوباره 512 شارژ کردم! امیدوارم این منوال خوب بودن رو داشته باشه! البته من 1 بار 2 مگ داشتم ولی نسبت به 2 مگ هایی که دیدم به نظر سرعت کمتری رو داره و ثابت نیست.
درسته؟
این مدته خیلی وضعیت داغون بود. ولی از امروز خیلی خوب شده خوشبختانه![]()
از دیشب دوباره سرعت واسه من افتضاح شده کلا از 15 بالاتر نمیره و در نوسان شدید هستش و خیلی اذیت میکنه. واقعا در طول این دو سال ایرانسلو اندازه این یک هفته افتضاح ندیده بودم
آقا شانس ماست که اینطوری شده؟؟
من الان تقریبا یه هفته ای هست گرفتم هی قطع و وصل میشه دوستان دیگه هم همین مشکلو دارن؟؟
تا دیروز از داخل خونه پشت پنجره وصل میشد الان دیگه وصل نمیشه باید ببرم بیرون (مودم usb )
آدرس خیابان آزادی حد فاصل جیحون تا آذربایجان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)