خوب یکمی انگولک کنید می بینید که این آپدیت بدک هم نیست پله هم اومده توی بازی
خوب یکمی انگولک کنید می بینید که این آپدیت بدک هم نیست پله هم اومده توی بازی
کسانی که این آپدیت جدیدرو گرفتن 2.3 تا بازی بکنید ببینید بازی سخت تر و داوری بهتر نشده ؟
من که احساس می کنم بازی هم سخت تر شده و هم داوری بهتر شده ، شایدم اشتباه می کنم
گزارش اسپانیایی لاتین و ژاپنی رو میخواستم. لینک راپید شیر .![]()
اینهم لینکشون : آمریکایی (اسپانیایی لاتین)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- اینم ژاپنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشرمنده دیگه RapidShare پیدا نشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا من میخوام بازی رو آپدیت کنم 100 درصد دانلود میشه ولی install failed میزنه؟؟؟
سلام
این فیس ها و بورد ها رو از کجا میتونم تو بازی اضافه کنم؟
اینو خودم دیدم راپیدشیر میخواستم بازم ممنون! اگه کسی داشت بزاره ممنون میشم!
با سلام و درود خدمت شما دوستان
من تازه شروع به این بازی کردم و نمیدونم برای بازی چه آپشن ها و پچ هایی لازم هست .کلا هرچیز لازم برای بازی هست رو اگه میشه لینک بدید که استفاده کنم.
ببین فعلا بیخیال ویرایش بازی شو اول یکمی بازی کن ببین که چیا مورد دارن و لایسنس نشدن بعد کم کم وارد ویرایش و اینا شو زیاد بری تو بحر ویرایش ممکنه از بازی کردنش بمونی ولی خوب اگه احساس می کنی که واقعا می خوای یه چیز هایی استفاده کنی فایل های آپدیت که مشکلات بازی رو تا حدودی اصلاح می کنه رو توی پست 9000 این تاپیک قرار دادم می تونی فایل ها رو بگیری البته فایل دیتا بیس رو از داخل بازی بگیر ولی پچ 1.03 رو همراه با کرکش بگیر توی همون پست 9000 موجوده
ادیت فایلت رو حذف کن بعد آپدیت کن یا اینکه منتظر باش یا خودم فایل رو آپلود می کنم یا لینکی ازش گیر میارم تا بیرون از بازی دانلود کنی و دستی کپی منی
نه مهدی جان تلقین می کنی دلیلی نداره روی گیم پلی اثر داشته باشه فایل dt0f شامل تغییرات گرافیکی و اسمی میشه و روی گیم پلی تاثیر نداره فایل آپدیت که به صورت نصبی هست و آخریشم 1.03 هست می تونه تاثیر بذاره. فکر کنم آپدیت 1.04 هم بیاد به زودی. ولی اگه بیاد و نصب کنیم احتمالا به کرک جدید و متناسب با این آپدیت و پشت بندش هم باید جویس دست به کار بشه و کیت سرور متناسب با کرک جدید ارائه بده
پست 9000 آپدیت شد:
فایل DLC 4 در قالب یک فایل RAR
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)